Ergenlik döneminde regl ile beraber kızlar spordan uzaklaşabiliyor. Böyle güzel bir kampanya yürütmeniz çok hoşuma gitti. Ben zaten çok eskiden beri Orkid kullanıyorum. Her zaman destek olmak isterim. Orkid iyi ki var. 💙
Çok severek destek olacağım bir proje çünkü Tokyo Olimpiyatları'nda gördük; kızlarımız çoğu alanda tarih yazıyor ve bizi gururlandırmaya devam ediyorlar Filenin Sultanları'nı heyecanla takip ettim. #KeepHerPlaying diyorum ❤️
Çok severek destek olacağım bir proje çünkü Tokyo Olimpiyatları'nda gördük; kızlarımız çoğu alanda tarih yazıyor ve bizi gururlandırmaya devam ediyorlar Filenin Sultanları'nı heyecanla takip ettim. #KeepHerPlaying diyorum ❤️
Kızlar Ne Diyor
Orkid mavi paketli olanı kullanıyorum ve rahatlıkla spor yapabiliyorum teşekkürler
Ergenlik dönemi zor bi dönem en anne bilgili olmalı
Ne güzel. Orkid genç kızların eğitimini düşünüyor, çok güzel
#KeepHerPlaying Kızlarımızı her alanda her şekilde destekliyorum ❤️
Orkid kullanmıyorum ama alacağım, destek için teşekkürler 🌸
Ben de yapıyordum. Çok iyi bir şey. Hele ki bu dönemde. Özgüven sağlıyor. Güçlendiriyor
#KeepHerPlaying mukemmel bir kampanya destekliyorum
Bu tür projelere bayılıyorum ve her zaman destekcisiyim. Teşekkürler. <3
Güzelmiş, bizim zamanımızda bu kadar bilgi verilmiyordu
Çok güzel proje olmuş bütün kız çocukları adına teşekkür ederim
Boy kısalığınin tek çözümü ergenlik öncesi ve sonrası spor yapmaktır orkid bukonuda hep destek olmuştur teşekkür ederim
Ergenlik döneminde regl ile beraber kızlar spordan uzaklaşabiliyor. Böyle güzel bir kampanya yürütmeniz çok hoşuma gitti. Ben zaten çok eskiden beri Orkid kullanıyorum. Her zaman destek olmak isterim. Orkid iyi ki var. 💙
Ya ergenlikte ne oluyor ki spora devam edemeyesin. Bu ne demek ya. Bunun için destek mi gerekiyor?
Kadının yanında olan orkidin yanındayım. Harika bi proje orkid. Tebrikler.
spor iyi güzel sağlıklı ama maddi destek olan kim var, hangi kurum, kuruluş var
sadece boş laf
#keepherplaying bende basketbolu bırakmaya kalkmıştım iyi ki bırakmadım
Biliyordum tekrardan öğrenmiş oldum çok açıklayıcı bir bence olmuş teşekkürler
Pedlerin arasında bana göre en güzeli orkid diğerlerinden farklı
Güzel bir proje tebrik ederim bu proje ön ayak olanları.
Sporu aslında bir hayat ritüeli haline getirsek çok iyi olur
Kadınlarımızın daha da yükselmesi, sahip oldukları cevherleri sergilemeleri için tam destek!
Spor ergenlik sendromlarini sondurmeye yardimci olur bilgilendirilmeli
Ebeveynlerin kızlarını spora yönlendirmeleri çok önemli
Orkid pek sevmiyorum nedense ama kızlara destek olmasını destekliyorum
Unicef bağışçısıyım. Bence tüm çocuklara yardım edilmeli
Guzel kampanya ve yararli olacagini dusunuyorum 🥰❤️
gurur duyduk hepsiyle :)
Her zamanki gibi biz kadınlar için harika bir proje olmuş. Teşekkürler Orkid...
mavi paketle çok rahat spor yapabiliyorum. zor günlerimizde bile bize yardımcı olduğunuz için bi nebze mutlu oluyoruz <33