ah ah hep beden dersime denk gelirdi :D ama her daim spora devam ederdim. Hangisini kullandığımı hiç hatırlamıyorum ama orkidi çok uzun bi süre kullandım :)
Üniversiteyi bitirene kadar hep voleybol oynadım çok küçükken basladım. Basketbolda oynadım. Annem hep arkamda durmuştu ordan oraya savururdu benı sag olsun herseyi aynı anda yapayım isterdi 😊
Ortaokul yıllarımda amatör klüpte voleybol oynuyordum. Kaslarım oluşmaya başladığı için hoşuma gitmemişti bırakmıştım. Öyle pişmanım ki. Hocam dahil herkese de kızgınım beni doğruya yönlendirmedikleri için! 😡
Çocukluktan itibaren bir rutin olarak sporu aşıladığımız zaman ergenliktete alışkanlık haline gelecektir. Öncelik çocuğa hitap edecek spor dalını bulmak ve ardından onu profesyonel düzeyde gelişimi için desteklemek gerekecek.. Bunun dışında bazı spor dalları maddi güç istiyor.. İmkanlarınızı kullanıp devam eder ya da sponsor arayışı olabilir :)
Çok severek destek olacağım bir proje çünkü Tokyo Olimpiyatları'nda gördük; kızlarımız çoğu alanda tarih yazıyor. Filenin Sultanları'nı heyecanla takip ettim. #KeepHerPlaying diyorum i🙈🙈🙈
Güzel bir kampanya ama belirtmeden edemeyeceğim: Ergenlik spora engel olmaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
#KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum ve destekleyen herkesi tebrik ediyorum 👏 Ergenlik dönemi, gençler için her konuda etkili bir dönemdir. Bu yüzden mümkün oldukça destek olmalıyız 🌺
valla destek verme kısmıyla aile ilgilenmeli bence en önemlisi o zaten .
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ergenlik döneminde vücudun şekillenmesi dişilik özelliklerin ortaya çıkması göğüslerin belirginleşmeye gibi faktörler ergenlik çağındaki kızların daha utangaç ve çekimser olmasını sağlıyor çünkü vücutlarında bir şeyler değişiyor ama bunun utanılmaması gerektiği çatlaklardır kilolardır bunları sorun edilmemesi yakın çevrenin daha dikkatli olması gerekiyor çünkü tramva yaratabiliyor spor konusu için genel olarak ergenlikte değil çocukluktan bir alt yapı olması gerek
Kızlar Ne Diyor
ah ah hep beden dersime denk gelirdi :D ama her daim spora devam ederdim. Hangisini kullandığımı hiç hatırlamıyorum ama orkidi çok uzun bi süre kullandım :)
Üniversiteyi bitirene kadar hep voleybol oynadım çok küçükken basladım. Basketbolda oynadım. Annem hep arkamda durmuştu ordan oraya savururdu benı sag olsun herseyi aynı anda yapayım isterdi 😊
Ortaokul yıllarımda amatör klüpte voleybol oynuyordum. Kaslarım oluşmaya başladığı için hoşuma gitmemişti bırakmıştım. Öyle pişmanım ki. Hocam dahil herkese de kızgınım beni doğruya yönlendirmedikleri için! 😡
Aynısını yaşadım, böyle hataları keşke o zamanlar algılayabilsek ama maalesef.
Çocukluktan itibaren bir rutin olarak sporu aşıladığımız zaman ergenliktete alışkanlık haline gelecektir. Öncelik çocuğa hitap edecek spor dalını bulmak ve ardından onu profesyonel düzeyde gelişimi için desteklemek gerekecek.. Bunun dışında bazı spor dalları maddi güç istiyor.. İmkanlarınızı kullanıp devam eder ya da sponsor arayışı olabilir :)
Çok severek destek olacağım bir proje çünkü Tokyo Olimpiyatları'nda gördük; kızlarımız çoğu alanda tarih yazıyor. Filenin Sultanları'nı heyecanla takip ettim. #KeepHerPlaying diyorum i🙈🙈🙈
Daha neler başaracağız :)
Güzel bir kampanya ama belirtmeden edemeyeceğim: Ergenlik spora engel olmaz.
#KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum ve destekleyen herkesi tebrik ediyorum 👏 Ergenlik dönemi, gençler için her konuda etkili bir dönemdir. Bu yüzden mümkün oldukça destek olmalıyız 🌺
Ruh hali ve sağlığı el veren herkes özel günlerinde istediği sporu yapar içinden gelmesiyle alakalı bu durum özel durumdan ziyade
Ben evden çıkamazdım. Şimdi kızlara böyle destek verilmesi çok güzel bir şey
Özgüven şart.. Özel günlerde rahatlıkta şart pedin rahatlısı vs
Spor hayatımızın her alanında olması gereken bir durum
orkid ten asla vazgeçmem tek kullandığım marka ORKİD
Senelerdir orkidi tercih ederim ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum teşekkürler orkidi ❤
Özellikle ergenlik döneminde hijyenik ve kaliteli ped kullanmak çok önemli. Bu konuda spora yönelen ergen bireylerin desteklenmesi çok güzel
Küçüklüğümden beri başka ped markası bilmem, hep orkid seçerim. Bu projelerde iyi ki dedirtiyor. Bir destek de benden. #KeepHerPlaying
Küçüken orkidin semineri sayesinde bir çok şey analam kazanmıştı benim için utanma değil gurur kaynağısınız
hemcinslerimin spora olan bağlılığını görünce çok mutlu oluyorum. orkidin buna destek vermesi cok güzel
ailesinin destek olması lazım ileride bi çocuğum olursa basket, yüzme ya da voleybol biriyle ilgilenmesini isterdim
Tamamen katılıyorum. Ve özellikle kızlara spor yapmanın önemini daha iyi anlatmamız gerektiğine inanıyorum. 👍
Pedlerin ince olması çok önemli hareket kabiliyeti sağlıyor
Regl dönemim bu güne kadar hiç bir planımı etkilemedi tatil hamam koşu deniz dahil...🤷♀️
İlk reglimden beridir hiç ped değiştirmedim. Hep Orkid kullandım. Cok seviyorum...
Bildim bileli orkid kullanıyorum ben de
reglken orkid reklamını karnımda sıcak su torbasıyla izliyorum -,-
Çok güzel tebrik ederim. Inşallah bunlar devam eder.
Hayır. Hep merak etmişimdir sporcular özel günlerinde ne yapıyor diye
Ergenlikte spor yapmazsanız cidden cok pişman olursunuz benim gibi
valla destek verme kısmıyla aile ilgilenmeli bence en önemlisi o zaten .
Ergenlik döneminde vücudun şekillenmesi dişilik özelliklerin ortaya çıkması göğüslerin belirginleşmeye gibi faktörler ergenlik çağındaki kızların daha utangaç ve çekimser olmasını sağlıyor çünkü vücutlarında bir şeyler değişiyor ama bunun utanılmaması gerektiği çatlaklardır kilolardır bunları sorun edilmemesi yakın çevrenin daha dikkatli olması gerekiyor çünkü tramva yaratabiliyor spor konusu için genel olarak ergenlikte değil çocukluktan bir alt yapı olması gerek
Kızlar istedikleri herseyi başarabilirler Orkide buna katkıda bulunduğu için teşekkür ediyorum
Helal olsun gerçekten içten tebrik ettim böyle bir sponsorluk almak herkesin isteyeceği bişiy değil