Özel Günler & Hijyen Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 493 Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
Melleks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl kafam rahat oldugu zaman premsesler gibi uyruum 0 0 Yorumla
Melisspurple Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum gerek olmuyor 0 0 Yorumla
ladydarkk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Sıcak bir duş alıp ardından Papatya çayı içiyorum 0 0 Yorumla
dolunay6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl normali de bana yetiyordu zaten :) 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl şanslısın Yorumla
ben-saime Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Deniyeceğim yorumlarda baya iyi geri dönşler var 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl kesin dene Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Orkid platonyum kullanıyorum 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Ben de en sevdiğim Yorumla Alarasmin +1 yıl @LadyAmetist ferah ve temiz Yorumla
_isimegerekyok_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl The ordinary kullaniyorum 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl ne için Yorumla
Badboilove Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl ❤️❤️🧡❤️❤️❤️❤️❤️❤️ harija bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
birsilatemel Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl İyi ki varsın orkid🌺 rahat , güvenli ✨ 0 0 Yorumla
Yüsra61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl En iyi orkid. Sıcak havlu ile belimi ısıtırım. 0 0 Yorumla
perissianınperihanı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Ben tampon + ultra orkid kullanıyorum. 0 0 Yorumla
nedenbura Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Orkid çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüğğğ 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kafam rahat oldugu zaman premsesler gibi uyruum
Hiçbir şey yapmıyorum gerek olmuyor
Deneyeceğim bakalım sjsgaj
erken yat erken kalk kk taktiği
Bitki çayı içilebilir rahatlatır
Selam, uyku problemim var.
sıcak duş alıp öyle yatıyorum
Uyuyamiyorum ki o günlerde
Sıcak bir duş alıp ardından Papatya çayı içiyorum
Gayet rahat uyurum zaten.
Orkidi beğeniyorum sizdirmiyor
bir adet sıcak su torbası
çok iyi anlatmışsın teşekkürler
Faydalı bir paylaşım olmuş
Bitki çayı benim ilacım...
Özellikle ilk gece çok sıkıntılı
normali de bana yetiyordu zaten :)
şanslısın
ozel gunler icin cok iyi tesekkurler
Deniyeceğim yorumlarda baya iyi geri dönşler var
kesin dene
Orkid platonyum kullanıyorum
Ben de en sevdiğim
@LadyAmetist ferah ve temiz
The ordinary kullaniyorum
ne için
❤️❤️🧡❤️❤️❤️❤️❤️❤️ harija bir paylaşım olmuş
İyi ki varsın orkid🌺 rahat , güvenli ✨
En iyi orkid. Sıcak havlu ile belimi ısıtırım.
Ben tampon + ultra orkid kullanıyorum.
Regl geceleri rahat vermiyor ya
Önümüzdeki haftalarda deneyelim 🌈🌺
Orkid çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüğğğ
Sicak su torbasi kolay cozum
Orkid çok güzel tavsiye ederim