Özel Günler & Hijyen Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 493 Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
nisbonn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Güzel bir kahvaltı ve ardından güzelce hazırlanıp motive olmak 0 0 Yorumla
İroşçuğum Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl hep hazırlıklı olsam da ilk gün her seferinde tedirgin geçiyor 0 0 Yorumla
cicekızz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Spor yapıyorum kafein ve gazlı içeceklerden uzak duruyorum 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl ne sporu ile uğraşıyprsun Yorumla
Nareyıldız Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Lavanta yağı veya lavanta koklayarak yatmadan önce 10 dakika meditasyon yapmak rahatlatiyor 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl deneyeceğimm Yorumla
yorgunmaske Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sıcak su torbası maske portakal suyu kalın coraplar sımsıkı sarılan bir sevgili 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl sevgili ahaha Yorumla
Olasılıksız00 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Plastiğe temas ediyorum sanki bu markayı kullandığım da ama emiciligi harika 0 0 Yorumla
Beyzaaaddd Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl güvendiğim pedi kullanarak bu kaygılardan uzaklaşabiliyorum 0 0 Yorumla
YaGqullik Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Revl olfuğum her gece prdimin sızdırmasındsn korkuyordum 0 0 Yorumla
yilmazayyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl En iyi orkid Burdur sızdırmaz varlığı yokluğu bir iyiki varsın orkiddd 0 0 Yorumla
Senakalelii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Erken uyuyorum. Genelde zinde uyanmak için iyi bir duş alıp erkenden uyuyup, erkenden uyanıyorum. 0 0 Yorumla
acısonum Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Orkid tam bi kurtarıcım, orkide ve ailesine çok teşekkürler ❤ 0 0 Yorumla
_faatmaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sürekli uyanıp pedimi değiştiriyorum bazen altıma başka bir örtü serdiğim de oluyor 0 0 Yorumla
İsimsizkişi454 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Genelde yastıklarla etrafımı kapatarak uyuyorum ki hareket etmeyeyim 0 0 Yorumla
melekgizem64 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Orkid ağrı kesici sıcak su torbası bolca tatlı ve çikolata aşırı iyi 0 0 Yorumla
tuanakrts Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Erken yatmam gerekirken baya bı geç uyuyorum onun dışında her şey normal 0 0 Yorumla
carmenico Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl orkid+sıcak su torbası+bol çikolata gerisi teferruatt 0 0 Yorumla
yagmuropatra Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Özel günlerde karnımın ağrısından hicbisey yapamiyorum 0 0 Yorumla
Damdakikucukkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ozelikle ilk geceler cok zor oluyordu benim icin taki orkid ultra extra ya kadar 0 0 Yorumla
defne34_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Oldukça güzel olmuş sjjdjdjdjjdjdjsjjsjdhhdhehehhdhdhdhh 0 0 Yorumla
Leykiaa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Uyurken maalesef kendimizi kontrol edemiyoruz denemek istiyorum bakalım gerçekten işe yarayacak mı 0 0 Yorumla
sunshine19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl çocukluğumdan beri kullandığım tek marka sensin yani ped diyip geçmemek lazım ;) 0 0 Yorumla
meltem6005 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Biraz vakitli yatıyorum gece yatmadan önce birşeyler atıştırmıyorum 0 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Bi dahaki sefere 2 3 paket alacağım kesinliklee💜 1 0 Yorumla
theıtır Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Orkidle daha rahat uyuyabiliyorum 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Ya ben dee Yorumla
MoonBabyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Orkid harika en güvenli ped kullanımı aşırı rahat 2 0 Yorumla
kubrasnll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Hiçbir şey naaksklalaakakkalssllxöslxdö 1 0 Yorumla
Avokadodelisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Orkid bu işte bir numara kesinlikle 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl dimii Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Güzel bir kahvaltı ve ardından güzelce hazırlanıp motive olmak
hep hazırlıklı olsam da ilk gün her seferinde tedirgin geçiyor
Spor yapıyorum kafein ve gazlı içeceklerden uzak duruyorum
ne sporu ile uğraşıyprsun
Lavanta yağı veya lavanta koklayarak yatmadan önce 10 dakika meditasyon yapmak rahatlatiyor
deneyeceğimm
Sıcak su torbası maske portakal suyu kalın coraplar sımsıkı sarılan bir sevgili
sevgili ahaha
Plastiğe temas ediyorum sanki bu markayı kullandığım da ama emiciligi harika
güvendiğim pedi kullanarak bu kaygılardan uzaklaşabiliyorum
Revl olfuğum her gece prdimin sızdırmasındsn korkuyordum
En iyi orkid Burdur sızdırmaz varlığı yokluğu bir iyiki varsın orkiddd
Erken uyuyorum. Genelde zinde uyanmak için iyi bir duş alıp erkenden uyuyup, erkenden uyanıyorum.
Orkid tam bi kurtarıcım, orkide ve ailesine çok teşekkürler ❤
Sürekli uyanıp pedimi değiştiriyorum bazen altıma başka bir örtü serdiğim de oluyor
Genelde yastıklarla etrafımı kapatarak uyuyorum ki hareket etmeyeyim
Orkid ağrı kesici sıcak su torbası bolca tatlı ve çikolata aşırı iyi
Erken yatmam gerekirken baya bı geç uyuyorum onun dışında her şey normal
orkid+sıcak su torbası+bol çikolata gerisi teferruatt
Özel günlerde karnımın ağrısından hicbisey yapamiyorum
Ozelikle ilk geceler cok zor oluyordu benim icin taki orkid ultra extra ya kadar
Oldukça güzel olmuş sjjdjdjdjjdjdjsjjsjdhhdhehehhdhdhdhh
Uyurken maalesef kendimizi kontrol edemiyoruz denemek istiyorum bakalım gerçekten işe yarayacak mı
çocukluğumdan beri kullandığım tek marka sensin yani ped diyip geçmemek lazım ;)
Biraz vakitli yatıyorum gece yatmadan önce birşeyler atıştırmıyorum
İyi bi banyo sonrası uyku
Özel günlerde orkidi kullanıyorm çok iyi
Bi dahaki sefere 2 3 paket alacağım kesinliklee💜
Orkidle daha rahat uyuyabiliyorum
Ya ben dee
Orkid harika en güvenli ped kullanımı aşırı rahat
Hiçbir şey naaksklalaakakkalssllxöslxdö
Fırın sütlaç ya da sufle...😋👌🏻
Orkid bu işte bir numara kesinlikle
dimii