Özel Günler & Hijyen Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 6) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 493 Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
Neolduboyle Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bütün ped markalarını denedim , ped bence kesinlikle kişisel birşey. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özel günlerinin vazgeçilmezi tabiki orkid. Ilk gün geceleri zor oluyo sızıntı olmasın diye ama orkid ultra 5 de almak istiyorum hemen. Orkid 1 numara 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl 5 numara harika gerçekten Yorumla
wizardc4 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bi arveles atarım ağrılarımı keser su torbası yaparım ve kalın pijamalarımı giyerim 0 0 Yorumla
SanaNot Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sabah 7 de uyanıyorum akşam 23:00 veya 00:00 gibi varya mışıl mışıl uyuyorum 0 0 Yorumla
Rookieee14 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl kontrol ediyorlar. Yine de “Pedim beni korur mu?” tereddüdü son bulmuyor! Üzülme, artık 0 0 Yorumla
Hilal383838 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evet orkid çok kaliteli kullanıyorum da zaten, sizdirmazligi da güzel gecelerimizin koruyucusu 😊 0 0 Yorumla
WirlWind Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kendimi kasmıyor ve rahat giyiniyorum ayrıca ayaklarımı sıcak tutuyorum. 0 0 Yorumla
Kybabe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Gece içim tercihim ama gün içerisi için daha yumuşak üretilmeli 0 0 Yorumla
nurunks Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl gece yatarken altıma sızıntı olur dıye fazladn sertiğim örtüü. cok cektı benden kjdrhgjrhg 0 0 Yorumla
Hatun1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yeşil çay ve sımsıcak bir bedenden daha iyisini tanımam 0 0 Yorumla
Gamzelim3554 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Valla hiç bi şey yapmıyorum vurup kafayı yatıyorum 😂 0 0 Yorumla
Mariaig Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl #DahaİyiUykuDahaİyiSen Orkidin ne kadar iyi olduğunu tartışmaya gerek yok bence. 0 0 Yorumla
Meloileksligünlerr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Elbette gece serisi hassas yüzeyi huzurlu bir konfor sağlıyor 🌼 0 0 Yorumla
solmaz56 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sızıntı gerçekten kötü 10 saate kadar koruma çok iyi 0 0 Yorumla
gzlszbst Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben genelde orkidin gece olan pakedini kullanıyorum. 0 0 Yorumla
bibiskrem2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Özel gunlerimde hep bana yardımcı olan orkid beni güvende hissettiriyor bir de kahve ♡ 0 0 Yorumla
gizlikullanıcıiıii0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok rahat bir uyku çekmemi sağlıyor istediğim pozisyonda rahatlıkla uyuyorum mükemmel bir tasarım 0 0 Yorumla
Sumasan Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Özel günler gerçekten kabus gibi ve çok önemlidir sıcak su torbası 0 0 Yorumla
gizemozcaglar Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Erken uyuyorum daha iyi oluyor sonuçta gece uykusu önemli 0 0 Yorumla
ödşdleşdlsğ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Regl günleri her zaman zehir olduğu için pek de bir şey yapamıyorum 0 0 Yorumla
Göksubrtt Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ped her türlü rahatsız eden birşey bilmiyorum pek ped kullanmaktan yana değilim 0 0 Yorumla
Esinaydn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bayıldım... Ama ben küçük yerde yaşıyorum buralarda yok hala. 0 0 Yorumla
xxxxxxxkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Uygun pedi seçmek tek yaptığım şey. Onun rahatlığı ile direk uyurum. 0 0 Yorumla
Avonhh Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl #dahaiyiuykudahaiyisen orkid kullanmadığım için bilmiyorum 0 0 Yorumla
ÇITIRALEV Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl müzik rahatlatır beni müzik dinlediğim zamanlarda tüm acılarımı unuturum :D 0 0 Yorumla
zedilla Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl o an böbreklerimi çıkaran bir ağrı yaşarken o umrumda olmuyo 0 0 Yorumla
kivirciklimkix Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Gece yatmadan önce ped değiştiriyorum Orkid kullanıyorum 0 0 Yorumla
fleabag_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Eğer ağrım varsa sıcak su torbasıyla ağrım hafifledikten sonra uykuya geçebiliyorum 0 0 Yorumla
lena5272 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl sıkı bir iç çamaşırı ve orkid gece yeterli benim için 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bütün ped markalarını denedim , ped bence kesinlikle kişisel birşey.
Özel günlerinin vazgeçilmezi tabiki orkid. Ilk gün geceleri zor oluyo sızıntı olmasın diye ama orkid ultra 5 de almak istiyorum hemen. Orkid 1 numara
5 numara harika gerçekten
sıcak su torbam ve tabiiki orkid
Bi arveles atarım ağrılarımı keser su torbası yaparım ve kalın pijamalarımı giyerim
Sabah 7 de uyanıyorum akşam 23:00 veya 00:00 gibi varya mışıl mışıl uyuyorum
kontrol ediyorlar. Yine de “Pedim beni korur mu?” tereddüdü son bulmuyor! Üzülme, artık
Evet orkid çok kaliteli kullanıyorum da zaten, sizdirmazligi da güzel gecelerimizin koruyucusu 😊
Kendimi kasmıyor ve rahat giyiniyorum ayrıca ayaklarımı sıcak tutuyorum.
Gece içim tercihim ama gün içerisi için daha yumuşak üretilmeli
gece yatarken altıma sızıntı olur dıye fazladn sertiğim örtüü. cok cektı benden kjdrhgjrhg
Yeşil çay ve sımsıcak bir bedenden daha iyisini tanımam
Valla hiç bi şey yapmıyorum vurup kafayı yatıyorum 😂
#DahaİyiUykuDahaİyiSen
Orkidin ne kadar iyi olduğunu tartışmaya gerek yok bence.
Elbette gece serisi hassas yüzeyi huzurlu bir konfor sağlıyor 🌼
Sızıntı gerçekten kötü 10 saate kadar koruma çok iyi
Ben genelde orkidin gece olan pakedini kullanıyorum.
Özel gunlerimde hep bana yardımcı olan orkid beni güvende hissettiriyor bir de kahve ♡
Çok rahat bir uyku çekmemi sağlıyor istediğim pozisyonda rahatlıkla uyuyorum mükemmel bir tasarım
Özel günler gerçekten kabus gibi ve çok önemlidir sıcak su torbası
Erken uyuyorum daha iyi oluyor sonuçta gece uykusu önemli
Regl günleri her zaman zehir olduğu için pek de bir şey yapamıyorum
Ped her türlü rahatsız eden birşey bilmiyorum pek ped kullanmaktan yana değilim
Bayıldım... Ama ben küçük yerde yaşıyorum buralarda yok hala.
Uygun pedi seçmek tek yaptığım şey. Onun rahatlığı ile direk uyurum.
#dahaiyiuykudahaiyisen orkid kullanmadığım için bilmiyorum
müzik rahatlatır beni müzik dinlediğim zamanlarda tüm acılarımı unuturum :D
o an böbreklerimi çıkaran bir ağrı yaşarken o umrumda olmuyo
Gece yatmadan önce ped değiştiriyorum Orkid kullanıyorum
Eğer ağrım varsa sıcak su torbasıyla ağrım hafifledikten sonra uykuya geçebiliyorum
sıkı bir iç çamaşırı ve orkid gece yeterli benim için