Özel Günler & Hijyen Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 493 Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
jessicahyde Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Eğer dokusu yumuşaksa büyük bir zevkle deneyebilirim 0 0 Yorumla
Kızgınpenguen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sıcak su torbası ve majezik kurtarıcı oluyor ve tabiki orkid 💅 0 0 Yorumla
Goncagul_21 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Orkidi gece peki kullandım memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum sızma yok 1 0 Yorumla
kore_delisi7 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl nedense her pedde başıma geliyor:( alttan sızıyor yani hafif lekelenme 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Orkid 5 numara yeni çıktı denemelisin Yorumla
Kedicik_Funda Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sıcaksu torbası olmazsa olmazlarım dan agrılarım benı mahvediyor. Sızıntıyı önlemek için rahat edemediğim pozisyonalarda uyuyorum 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Orkid 5 numara ile daha rahat uyuyabilirsin Yorumla
Senaçakırrr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Alarmk kurmak zorunda kalıyorum özel günlerde gece uyanmak için maalesef yani pek iyi geçmiyor reglim o yüzden sadece sıcak süt bir iyi geliyor 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl neden alarm kuruyorsun Yorumla
gmzmgmzm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sıcak duş, merhaba orkid ultra gece plus, sıcak su torbası ❤️❤️ 1 0 Yorumla
arkakoltukmu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl ben hep gece extra plus kullanıyorum, hem asla rahatsız etmiyor hem de sızdırma yapmadığı için kafam rahat oluyor 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Kafam rahat ediyor benim de Orkid ile Yorumla
Sarıı_Kızz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bir dahaki sefere kesinlikle iki paket alacağım teşekkürler orkid 1 0 Yorumla
burcinkrkmz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Orkid Severek Kullandığı Ped İnce Oluşu Sızdırmayışı Harika 2 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl kalın ped ben de sevemiyorum Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Özel günüm de o malum gün de orkid en uzun gece pedi kullanıyorum 0 0 Yorumla
birumutsuzvakaa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yatış şeklim bile farklı oluyor bir çözümü bulamadım ama alışkanlıktan yatış şeklimde sızıntı olmuyor. 0 0 Yorumla
nazzyeşilll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl şu sızıntı olucak korkusu... kalktığın her yeri kontrol etmen.. arkadaşlarına sürekli arkama bak bir şey var mı diye sorman... 0 0 Yorumla
badeyakici Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl diğer markalar plastk gibi uyumaya korkmaktan ziyade rahatsızlıktan uyuyamıyor insan ama artık orkidle #DahaİyiUykuDahaİyiBen 0 0 Yorumla
anomin66 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl #dahaiyiuykudahaiyisen kanamam fazla olmamasına rağmen gece tedirgin oluyor insan çok teşekkürler orkid iyi ki hayatımızdasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla ben çok rahatsız oluyorum, uyuyamıyorum bile mumya gibi duruyorum dönemiyorum 0 0 Yorumla
meryem_karaoglan_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sıcak su torbası ve bitki çayı gerçekten yardımcı oluyor pedi de orkid olunca yumuşacık rahat bi uyku çekebiliyorum. 0 0 Yorumla
Maviliangel Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Uykumu derin ve rahat uyuyorum Orkid ile aklımda bir şüphe veya bedenimde rahatsız edici birşey hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Gizlikullanıcıyım77 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Normalde hep pedi taşan bir insandım fakart orkid sayesinde artık taştı mı diye düşünmüyorum teşekkürler orkid. 0 0 Yorumla
YamukVegan Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Lavanta yağı kokusu melisa çayı ile aşırı derin bi uykuya dalmadan orkid platinium a güveniyorum ve hiç beni üzmedi 😂😍😍 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl İyi geliyor mu Yorumla
Ecrinsux Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bende farkeden birşey olmuyo ağri sancı yorgunluk sadece stres oluyor o zaman da sevgilimle hep tartışıyoruz 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl biz de çok tartışıyoruz Yorumla
xselene Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl sıcak bir ada çayı veya yeşil çay... herhangi bir bitki çayı olması yeterli. sinirimi alıyor yatıştırıyor mayıştırıyor 😇 0 0 Yorumla
tardisdd Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Açıkçası ikinci tercih ettiğim marka kendisi, biraz daha yumuşak ve pamuklu bir yapısı olsa daha güzel olurdu açıkçası. 0 0 Yorumla
subasumos Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İlk zamanlarda sızmayı çok yaşadım. Daha sonra ufak tefek tecrübelerle artık bu sorunu da hallettim. Orkidin gece pedi gerçekten sızdırmaz. 0 0 Yorumla
doliss Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl nefes egzersizi yapıp yattığımda daha iyi ve deliksiz uyuyorum (kızım uyanmadığı sürece) ve sabahleyin de daha güzel uyanıyorum. 0 0 Yorumla
Kızılruya34 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sevdiğim insanın kolunda, karşılıklı uyuma dayanan bir ilişkiden sonra her zamanki saatinde uyuyorum. 0 0 Yorumla
ıtisloveday Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Orkid ile uykularım çok rehat herhangi bir rahatsız edici durumu yok 1 0 Yorumla
elaasaral Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl güne daha iyi başlamak için yatağımdan kalkmayarak uyanmamayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
SW222222 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ama orkid peti ile çok rahat uyuyorum hiç sızmıyor dışarıya ayrıca kabarık değil 1 0 Yorumla
benbireda Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ama okid peti ile çok rahat uyuyorum hiç sızmıyor dışarıya ayrıca kabarık değil☺️ 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Haklısın kıyafetin üzerinden belli olmayacak kadar ince çünkü 👌🏻💜 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Eğer dokusu yumuşaksa büyük bir zevkle deneyebilirim
Sıcak su torbası ve majezik kurtarıcı oluyor ve tabiki orkid 💅
Orkidi gece peki kullandım memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum sızma yok
nedense her pedde başıma geliyor:( alttan sızıyor yani hafif lekelenme
Orkid 5 numara yeni çıktı denemelisin
Sıcaksu torbası olmazsa olmazlarım dan agrılarım benı mahvediyor. Sızıntıyı önlemek için rahat edemediğim pozisyonalarda uyuyorum
Orkid 5 numara ile daha rahat uyuyabilirsin
Alarmk kurmak zorunda kalıyorum özel günlerde gece uyanmak için maalesef yani pek iyi geçmiyor reglim o yüzden sadece sıcak süt bir iyi geliyor
neden alarm kuruyorsun
Sıcak duş, merhaba orkid ultra gece plus, sıcak su torbası ❤️❤️
ben hep gece extra plus kullanıyorum, hem asla rahatsız etmiyor hem de sızdırma yapmadığı için kafam rahat oluyor
Kafam rahat ediyor benim de Orkid ile
Bir dahaki sefere kesinlikle iki paket alacağım teşekkürler orkid
Orkid Severek Kullandığı Ped İnce Oluşu Sızdırmayışı Harika
kalın ped ben de sevemiyorum
Özel günüm de o malum gün de orkid en uzun gece pedi kullanıyorum
Yatış şeklim bile farklı oluyor bir çözümü bulamadım ama alışkanlıktan yatış şeklimde sızıntı olmuyor.
şu sızıntı olucak korkusu... kalktığın her yeri kontrol etmen.. arkadaşlarına sürekli arkama bak bir şey var mı diye sorman...
diğer markalar plastk gibi uyumaya korkmaktan ziyade rahatsızlıktan uyuyamıyor insan ama artık orkidle #DahaİyiUykuDahaİyiBen
#dahaiyiuykudahaiyisen kanamam fazla olmamasına rağmen gece tedirgin oluyor insan çok teşekkürler orkid iyi ki hayatımızdasın
Valla ben çok rahatsız oluyorum, uyuyamıyorum bile mumya gibi duruyorum dönemiyorum
Sıcak su torbası ve bitki çayı gerçekten yardımcı oluyor pedi de orkid olunca yumuşacık rahat bi uyku çekebiliyorum.
Uykumu derin ve rahat uyuyorum Orkid ile aklımda bir şüphe veya bedenimde rahatsız edici birşey hissetmiyorum
Normalde hep pedi taşan bir insandım fakart orkid sayesinde artık taştı mı diye düşünmüyorum teşekkürler orkid.
Lavanta yağı kokusu melisa çayı ile aşırı derin bi uykuya dalmadan orkid platinium a güveniyorum ve hiç beni üzmedi 😂😍😍
İyi geliyor mu
Bende farkeden birşey olmuyo ağri sancı yorgunluk sadece stres oluyor o zaman da sevgilimle hep tartışıyoruz
biz de çok tartışıyoruz
sıcak bir ada çayı veya yeşil çay... herhangi bir bitki çayı olması yeterli. sinirimi alıyor yatıştırıyor mayıştırıyor 😇
Açıkçası ikinci tercih ettiğim marka kendisi, biraz daha yumuşak ve pamuklu bir yapısı olsa daha güzel olurdu açıkçası.
İlk zamanlarda sızmayı çok yaşadım. Daha sonra ufak tefek tecrübelerle artık bu sorunu da hallettim. Orkidin gece pedi gerçekten sızdırmaz.
nefes egzersizi yapıp yattığımda daha iyi ve deliksiz uyuyorum (kızım uyanmadığı sürece) ve sabahleyin de daha güzel uyanıyorum.
Sevdiğim insanın kolunda, karşılıklı uyuma dayanan bir ilişkiden sonra her zamanki saatinde uyuyorum.
Orkid ile uykularım çok rehat herhangi bir rahatsız edici durumu yok
güne daha iyi başlamak için yatağımdan kalkmayarak uyanmamayı tercih ediyorum
Ama orkid peti ile çok rahat uyuyorum hiç sızmıyor dışarıya ayrıca kabarık değil
Ama okid peti ile çok rahat uyuyorum hiç sızmıyor dışarıya ayrıca kabarık değil☺️
Haklısın kıyafetin üzerinden belli olmayacak kadar ince çünkü 👌🏻💜