Özel günlerimde rahat uyuyorum ve rahat geçiyor. Uyku konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama tatlı krizlerim oluyor. Özellikle de regl döneminde tatlı çekiyor canım
Reglim acayip yogun geçtiği için acayip yakınan biri oldum hep. Ama orkid platinum serisinin 4 numarası acayıp guzel kulanmaya basladıktan sonra baska ped kulanamaz oldum
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun?
Kızlar Ne Diyor
Sıcak su torbası hafif yiyecekler ve ılık bir duş yeterli
Gece rahatlığı açısından güzel ama hala alerjik olmam nedenli kullanmakta tereddütlüyüm
orkid 5 kullanıyorum 6,7 ,8 de çıkmalı bana anca faydalı olur
Daha iyi uyku için önce bir tane arveles sonr yorganı örtüp sıcak su torbasıyla uyumak 🛏
Ne ağrım oluyor ne de sızıntı, benim için regl sorun değil
Uyku düzenimi oturtmaya çalışıyorum sanırım en çok.
Ballı ılık su ya da sıcak bir çay, sıcak giyilmiş çoraplar iyi geliyor.
#DahaİyiUykuDahaİyiSen!
Özel günlerimde uyuyamıyorum ki. Karın sancısından başka birşey düşünemiyorum
Özel günlerde uyumuyorum gebermekle meşgul oluyorum genelde..
Vücudunuzu sıcak tutarsanız sorun yaşamazsınız. Şekerli su da tüketebilirsiniz.
Şekerli su işe yarıyor muu
Evett yarıyoo
Ztn güzel uyuyordum
Bi sorunum yok bu konuyla ilgili
Kendimi sıcak tutuyorum hijyen olmaya özen gösteriyorum.
hijyen için neler yapıyorsun
Orkid Ultra Gece Plus'a hiç dert etmiyorum artık 🤩
ahaha ben dee
@LadyAmetist 🤞🥳
Yan yatmaya bile çekiniyorum ya sızarsa/çıkarsa diye.
çok haklısın ya
Orkid gece pedi çok iyi. Sayesinde ekstra hiçbir şey yapmıyorum valla.
Ben de ya en iyisi
uzun pedler çok kurtarıcı ama en iyisi bebek bezi gibi olanlar ahahaha
Doğru ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Uyku anında tedirginlik yaşamayacağım bir şekilde uyumaya çalışıyorum
Özel günlerimde ekstra birşey yapmıyorum. Gayet te rahat uyuyorum.
Geceleri çok guzel uyurum hep. Orkidle mükemmel.. iyi ki varsın orkid 🎈
Of regl başlığı bile işkence hele geceleri daha iskence yami anlasilan suu ki butun regl donemi iskence
Özel günlerimde rahat uyuyorum ve rahat geçiyor. Uyku konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama tatlı krizlerim oluyor. Özellikle de regl döneminde tatlı çekiyor canım
orkid belki sızıntı yapmıyor ama rahat değil bence rahat bir dokusu yok
okrid gece plus💜💜òzel günlerde uykularimi sana borçluyum
Çok ağrın sızın oluyor mu
ağrim vardı hatta regl dönemimdeyim biliyormusun birinci günüm sabah temizlik yaptim akşam bir duş ve agri kesici çok rahatim
Benimde bugün 1. ci günüm ağrın var tavsiyen varsa dinlemek istiyorum
kuzum benim tek kurtaricim ağrî kesici ama maydanozu kaynatip suyunu içinde var ayaklarini ve karnini sicak tut
Seninde mi ağrın ve kanaman çok oluyor
kaç saat korursa korusun... hışır hışır bir pedle ne uyunur ne gezilir ne de başka bi şey...
Reglim acayip yogun geçtiği için acayip yakınan biri oldum hep. Ama orkid platinum serisinin 4 numarası acayıp guzel kulanmaya basladıktan sonra baska ped kulanamaz oldum
Reglimn ilk günleri benm için biraz can sıkıcı oluyor bende bitki çaylarıyla kendimi raahtlatmayı deniyorum
Özellikle de papatya çayı yumuşacık ponçik ponçik yapıyor. Ne sinir kalıyor ne stres. 🤭👌🏻
KOTEX dışında hiç bir marka beni korumuyor. Hepsi plastik ve sanki organıma zarar veriyor gibi hissediyorum
evett uykumu orkid hijyene borçluyum. O olmasaydı asla uyuyamazdım. yokluğunu düşünebiliyor muussunuz? aman yarappim sakınsın
Uzun gece ped kullanıyorum bir de kalın alt giyiyiyorum