Reglimin ilk gününde fazla uyuyamıyorum sızacak mı acaba korkusuyla ama artık bu tarih oluyor orkid sesimi duymuş ve daha uzun ped çıkarmış. Zinde olmak için uykunun iyi alınması gerekiyor ve yatmadan önce kahve tüketmemek gerek. Teşekkürler orkid:)) #DahaİyiUykuDahaİyiBen
Orkid tek favorim❤️ bir çok markanın pedlerini denedim ancak orkid kadar beğendiğim hiç olmamıştı. Bu nedenle uzun zamandır orkid kullanıyorum. İyiki varsın orkid💜🤍
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun?
Kızlar Ne Diyor
Keşke bu pedler ağrıyı da alıp götürse içine
Neden öyle bı ped cikarmiyonuz yaaa
Vala öyle bişi icat edilse yok satar dünyanın zengini olursunuz haaa
ahah keşke
Reglimin ilk gününde fazla uyuyamıyorum sızacak mı acaba korkusuyla ama artık bu tarih oluyor orkid sesimi duymuş ve daha uzun ped çıkarmış. Zinde olmak için uykunun iyi alınması gerekiyor ve yatmadan önce kahve tüketmemek gerek. Teşekkürler orkid:))
#DahaİyiUykuDahaİyiBen
Orkid ile uykularım daha rahat, ekstra uzun olmasıyla kesinlikle sızıntı yapmıyor ve bana mışıl mışıl bir uyku sunuyor. 👯♂️
Ped seçiminde en önem verdiğim şey rahatlığım, konforum ve sızıntı yapmaması. Aradığım herşey Orkid'de var. 💖🌸
#DahaİyiUykuDahaİyiBen 🖤
Gece pedi kullanıyorum ama illa ki sızıntı oluyor. Gıcık oluyorum biraz ama elimden pek de bir şey gelmiyor.
Orkid 5 numara yeni çıktı denmelisin
Tamam, onu da deneyeyim. Umarım sızıntılara engel olur. Teşekkürler.
Ped seçimi çok önemli baz petler alerji yapıyor kaşıntı yara ve benzeri şeyler o yüzden ped seçimi Cook önemli
cenin pozisyonunda kendimi kapatıyorum dünyaya bir süre, zaten dextday sağolsun beş dakikada ağrıyı geçiriyor.
o ne ki
ağrı kesici (:
sızarsa sızsın insanlık hali ama orkid gerçekten sızdırmıyor seni seviyore orkiddd
Kesinlikle alacağım bir ürün çünkü gece rahat uyuyamama durumu gerçekten çok güzel sıkıcı
Can sıkıcı
Özel günlerimde papatya ya da melisa çayı içmek gayet rahatlatıyor beni. Yatarken de gece pedi kullanmak güvende hissettiriyor. :)
Deneyeceğim inşallah memnun kaldığınız gibi membun kalırım
Kesinlikle denemelisin. Orkid koruması varken kendini daha güvende hissedeceğinden eminim. :)
bence kesin kalacaksınn
İş çıkışı alacağım
Orkid kullanıyorum
Şu içiyorum
Çikolata yiyorum
Bitki çayları içiyorum
Telefonla konuşuyorum
Yatmadan bir saat önce karnını sıcak tutarak ve papatya çayı içerek ağrı hafifliyor rahatsızlık hissi içinse yan yatıp bele bir yastık koyulabilir
İlk iki gün ağrılı geçiyor bende o iki günü atlattımmı rahatım. Yeni çıkan orkidi deneyeceğim mutlaka
Uyumadan önce nasıl rahat edeceksem kendimi öyle ayarlıyorum. Kuş gibi hissettiren pijamalarımdan giyiyorum. Veee misleerr gibi uyuyorum.
İlk günüm çok ağrılı geçiyor o yüzden sadece yatıyorum, yemek bile zor yiyorum. Adaçayı veya ıhlamur içiyorum iyi geliyor.
hangisini önerirsin ne içeyim sence
Eyer ki üşüttüysem regl zamanında vay halime çok ağrılı ve sızılı oluyor ne yazikki sızıntılar gece oluyor
Ben de Orkid kullanıyorum. Hem daha rahat hem daha hesaplı oluyor. Uykuma çok düşkün birisiyim ve sızıntı olmaması inanılmaz işime yarıyor...
Regl döneminin ilk günleri berbat zaten. Sızma korkusundan yatakta rahat dönüp uyuyamıyorum bile. Orkid ile rahat ve deliksiz uykular olsun.
Orkid 4 kullanıyorum senelerdir gayet memnunum. Kaşıntı yok, sızıntı yok mükemmel.
Orkid varsa rahat uyuyorum sızıntı yapmıyor memnun kaldığım tek ürün.
çok daha yorgun oluyorum karnım geneldede çok ağrır benim papatya çayı içip yatıyorum
işe yarıyor mu çay
@LadyAmetist baya hemde
Orkid tek favorim❤️ bir çok markanın pedlerini denedim ancak orkid kadar beğendiğim hiç olmamıştı. Bu nedenle uzun zamandır orkid kullanıyorum. İyiki varsın orkid💜🤍
Benim de yaa
Gece sızıntı sorunu nadir yaşadığım için uyku sorunum olmuyor. İlk gece uzun ped kullanıyorum
Orkid 5 numara en uzunu öneririm
Regl olduğum gün psikolojik olarak ya sızıntı yaparsa korkum ile yaşıyorum hep. Orkid ile daha rahatım tabii
Yeni ürünü denemedim ama orkidin kalitesinden endişem yok
özel günlerde rahat uyumak diye bir şey yok tüm gecem zehir oluyor
Daha iyi uyumak için vücudumu sıcak tutuyorum yoksa ağrım oluyor..
#dahaiyiuykudahaiyisen kesinlikle katılıyorum buna bu yüzden altın serisini deneyeceğim mutlaka
Daha iyi bir uyku için Orkid gece kullanıyorum mutluyum.
kotex daha rahat geliyor bana ve daha yumuşak ama bu ürün ilgimi çekti hangi marketlerde var