Özel Günler & Hijyen Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 15) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 493 Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
davrem42 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pedimde asla rahat edemiyorum 🙄 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Orkid 5 numarayı öneririm Yorumla
Yaseminpro Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Aynen 😒yani ilk regl olduğum zaman çok kötüydü ya 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl sonra öğreniyor insan Yorumla
MercanlıAmetist Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sıcak bitki çayı içiyorum 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl hangsini Yorumla
Elzemikoo Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Erken uyuyorum keyfime bakıyorum oh miss 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl erken uyumak çok önemli ya Yorumla
herseysiyahh Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kendimi sıcak tutuyorum daha iyi oluyor 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl en iyisi Yorumla
22Birşeylerfelan Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Erken yatıyorum tavsiye ederim 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl deneyeceğim Yorumla
farm_072 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Spor yapıyorum. Kafein almamaya çalışıyorum. 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl hangi spor Yorumla
kadinturk Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Nasıl güzel Daha fazla uyuyorum 0 1 Yorumla kadinturk +1 yıl Yorulduğum zamanlarda geceleri çok güzel uyuyorum Yorumla
Tdihraye Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Doğru ped seçimi ile rahat bir uyku çekebilirsiniz 0 0 Yorumla
siyahbeyazbiri_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sıcak bir çay ile güne başliyorum 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl hangi çay bitki mi Yorumla siyahbeyazbiri_ +1 yıl Evet Yorumla
sorgucumelegiii Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl geceden yemek yemeyerek mesela 🤣 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl çok rahatsız ediyo cidden Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkidi seviyorum herzaman
özel günler benim de kabusum malesef ki
Orkidli günler mutlu geceler 😂
Gece pedleri işe yarıyor öyle zamanlarda
Gece pedleri çok işe yarıyor öyle zamanlar
Güne Bitki çayıyla başlıyorum
Orkid kullanıyorum tabii ki!!
Genel olarak geç uyuyub geç uyanırım
Uyuyup geri kalkıyorum başka ne yapıcam
Orkid ultura gece plusu deneyelim bakalım
Güne başlamamayı tercih ediyorum
Pedimde asla rahat edemiyorum 🙄
Orkid 5 numarayı öneririm
Aynen 😒yani ilk regl olduğum zaman çok kötüydü ya
sonra öğreniyor insan
Sıcak bitki çayı içiyorum
hangsini
Erken uyuyorum keyfime bakıyorum oh miss
erken uyumak çok önemli ya
Kendimi sıcak tutuyorum daha iyi oluyor
en iyisi
Bir gün herkes istediğini elde edicek...
Erken yatıyorum tavsiye ederim
deneyeceğim
Spor yapıyorum. Kafein almamaya çalışıyorum.
hangi spor
Nasıl güzel Daha fazla uyuyorum
Yorulduğum zamanlarda geceleri çok güzel uyuyorum
Gercekten hem yumusak ve emilicigi de cok guzel
Daha fazla uyuyorum hep uyuyorum
Doğru ped seçimi ile rahat bir uyku çekebilirsiniz
En güzel tercih tabiki bunu seçiyoruz
uyanamıyorum yataktan bile kalkamıyorum
Fiyatı da uygunkalitesi de
Baş ucu kitapları sağolsun
uyku saatlerime dikkat ediyorum
Sıcak bir çay ile güne başliyorum