Özel Günler & Hijyen Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 14) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 493 Özel günlerde uykularını koruma altına al! Daha iyi uyku ile güne daha iyi başlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
ZeynepKaradeniz2 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş. 0 0 Yorumla
selinnkaraa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok bilgilendirici bir yazı olmuş, teşekkürler. 0 0 Yorumla
Kissthelawyer Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Neyseki asla sıkıntı çekmiyorum. Teşekkürler orkid 0 0 Yorumla
Prensessko Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Regl günleri uyumak bile zor oluyor 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl sızıntı korkutuyor Yorumla Prensessko +1 yıl @LadyAmetist evet Yorumla
Mkrtkn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Daha dikkatli oluyorum yatış şeklim felann olsun 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Orkid 5 numara da öneririm Yorumla
Babasizkizz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Orkid varsa çarşaflar rahat 🤣 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Aaahhaha bence de Yorumla
357merve Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Herzaman Orkid seviyorum çünkü 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl Her kadının tercihi cidden Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çikolata yiyerek tabiki😂
tampon kullanın better than ever
Çok teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.
Özel günlerinde deliksiz uykunun kolay yolu orkid
Hiçbir şey yapmıyorum hdjsjjss
Gece pedi kullanıyorum. Daha uygun.
Gece pedi bence uzun olandan
güzel çalışmalar olmuş elinize sağlık
Orkid gece çok iyi kullanın
Uyku problemim çok fazla...
Yıllardır sizi kullaniyom :D
Ultra gece :) orkidi iyiki var
Aynen kesinlikle öyle ben de hep
yatmadan önce mutlaka sevişiyoruz
Gece uc beş kez kalkıyorum napcam
Asla rahat olamam genelde sabahlarım
Çok bilgilendirici bir yazı olmuş, teşekkürler.
gece kullanıuyorum #dahaiyiuykudahaiyisen
zaten orkid kullanıyoruz :)
Bitki çayı veya ılık süt içip öyle yatıyorum
Ped kullanıyorum tabi ki de
Özel günler için orkid... en sevdiğim
Köpek pozisyonu işe yarıyo
Yeşilçay içerim ve güne daha iyi başladım her gün
Hiç uyku sorunumm olmuyo benim yaaa
Neyseki asla sıkıntı çekmiyorum. Teşekkürler orkid
Regl günleri uyumak bile zor oluyor
sızıntı korkutuyor
@LadyAmetist evet