Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
angelofthehouse Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Her gün duş alırım her gün değişirim kiyafetlerimi bakımlarım bitmez. 1 0 Yorumla
Ysmlk0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mesela ben evde sürekli makyaj yaparm annem de bana sürekli kızar🤣 1 0 Yorumla
fairysweet Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her gün duş alırım deodorant ve parfüm kullanırım, bakım yaparım 1 0 Yorumla
Green58 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evdeyim diye kendimi salan biri değilim Cilt temizliği yapıyorum 1 0 Yorumla
yagmuropatra Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Benim duşlarım baya uzun sürüyor. istanbuldaki barajları ben kurutuyo olabilirim 1 0 Yorumla
islimctn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Rutin şeyler yapıyorum genelde onun dışında coronaya yakalanmamaya😂 1 4 Yorumla yagmuropatra +1 yıl Boşver kanka yakalan herkes seninle ilgileniyo. Insan KENDİNİ iyi hissediyo valla Yorumla islimctn +1 yıl Kendimden korkmuyorum ki ölmek için bir sebep😂😂annem şeker hastası o olmasın diye Yorumla yagmuropatra +1 yıl Ayy, kıyamam ya ne kadar düşüncelisin. Pamuk gibi oldum Allah ta yardımcınız olsun şeker hastalığı çok kötü ya. Yorumla 1 yorumu gör islimctn +1 yıl Sağol canım Allah sizin de yardımcınız olsun Yorumla
Qwrty123 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her gün dus alıyorum. Sürekli ellerimi yıkıyorum dışarıya çıkmamayı calisiyorum 1 0 Yorumla
franzmerve Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kişisel ürünlerle çok içli dışlı oluyorum ve çabuk kirleniyorlar onlara özen gösteririm. 1 0 Yorumla
Hicranngzdee Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bakımlar ve kıyafetleri deneyip çıkarırım kendimi iyi hissetmek için 1 0 Yorumla
beyzZa_35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bne sıcak suyla yıkanıom hep kan dolaşımım hızlanıyo flan iyice mikrobum gidiyo 1 0 Yorumla
patateslicacık Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bakım yapıyorum maske falan sac bakımları vb seyler 1 0 Yorumla
isimsiz123b Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ORKİD EN ÇOK SEVEREK KULLANDIĞIM MARKA ONDAN BAŞKASINDA ASLA RAHAT EDEMİYORUM 1 0 Yorumla
Muallaaaa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yoğunluğa göre sıklıkla ped değiştirme ve duşa girme 1 0 Yorumla
ironsnsj Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Dudak el ayak bakımlarının hepsini ayrı ayrı derinlemesine yapıyorum 🦋 1 0 Yorumla
Smbuterae Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 3 günde bir yıkanırım özel günlerde daha dikkat ederim saçlara da bakım yaparım öylee 1 0 Yorumla
XCakes Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Virüsten önce ne yapıyorsam aynılarını şimdide yapıyorum 1 0 Yorumla
kissmehard Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kendime ihtiyacıma uygun bir cilt bakım rutini geliştirdim ve bence çok iyi geliyor. 1 0 Yorumla
snm_erby61 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evde olduğumda kendimi daha rahat hissediyom vallahi 1 0 Yorumla
Kayaleylaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evde olsam bile misler gibi gidip duşumu alıyorum maskemi yapıyorum pedimi değiştiriyorum. Harika😍 1 0 Yorumla
melsahera Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl özel günlerde günde 5-6 kez ped değiştiririm regl dışında hiçbir kuvvet ped taktıramaz bana eyvallah 1 0 Yorumla
Leylakaya17 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Özellikle benden koku gelmesini hiç hoşlanmam. Bu yüzden baya parfümüm var sanırım ahshah 1 0 Yorumla
PSensei Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kişi kendine iyi bakarsa psikolojik olarak da iyi oluyor. 1 0 Yorumla
EDAlı44 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl İnsan kendisine kendisi için bakmalı değer vermeli bir başkasına güzel görünmek için değil 1 0 Yorumla
itsrobin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Regl olamıyorum ki ped değiştireyim... off hatırlatıp yarama tuz bastın 😞😞 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Düzensizlik mi var yoksa hiç mi olmadın 🤔 Yorumla itsrobin +1 yıl 4 aydır düzensiz baya gecikiyor, 2 buçuk yıldır da hem 2 gün sürüp hem az geliyor 😓😓😓 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hmm bak kuzum benim eşim aktarcı bu işlerle baya ilgili 🤷 bı kaç bitkinin karışımnı yapıyor baya iyi geliyor regl düzensizliği için Yorumla
Pelinsugibisu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl orkid sevenler butonuyum beni beğenebilirsiniz :D 2 0 Yorumla
doludeli3481 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Sadece wvde degil her zaman her yerde bakimli ve hijyenik olmak lazim 0 0 Yorumla
pikachunisa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bilmem zaten titiz biriyim günlük banyo bakım krem felan derken zaten akşam oluyor :) 0 0 Yorumla
Boșbardakdolu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evde ya da dıșarıda pek farketmez herzaman kendimize özen göstermeliyiz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her gün duş alırım her gün değişirim kiyafetlerimi bakımlarım bitmez.
Mesela ben evde sürekli makyaj yaparm annem de bana sürekli kızar🤣
Her gün duş alırım deodorant ve parfüm kullanırım, bakım yaparım
Evdeyim diye kendimi salan biri değilim Cilt temizliği yapıyorum
Benim duşlarım baya uzun sürüyor. istanbuldaki barajları ben kurutuyo olabilirim
Rutin şeyler yapıyorum genelde onun dışında coronaya yakalanmamaya😂
Boşver kanka yakalan herkes seninle ilgileniyo. Insan KENDİNİ iyi hissediyo valla
Kendimden korkmuyorum ki ölmek için bir sebep😂😂annem şeker hastası o olmasın diye
Ayy, kıyamam ya ne kadar düşüncelisin. Pamuk gibi oldum Allah ta yardımcınız olsun şeker hastalığı çok kötü ya.
Sağol canım Allah sizin de yardımcınız olsun
Her gün dus alıyorum. Sürekli ellerimi yıkıyorum dışarıya çıkmamayı calisiyorum
Kişisel ürünlerle çok içli dışlı oluyorum ve çabuk kirleniyorlar onlara özen gösteririm.
Bakımlar ve kıyafetleri deneyip çıkarırım kendimi iyi hissetmek için
bne sıcak suyla yıkanıom hep kan dolaşımım hızlanıyo flan iyice mikrobum gidiyo
bakım yapıyorum maske falan sac bakımları vb seyler
ORKİD EN ÇOK SEVEREK KULLANDIĞIM MARKA ONDAN BAŞKASINDA ASLA RAHAT EDEMİYORUM
Yoğunluğa göre sıklıkla ped değiştirme ve duşa girme
Dudak el ayak bakımlarının hepsini ayrı ayrı derinlemesine yapıyorum 🦋
3 günde bir yıkanırım özel günlerde daha dikkat ederim saçlara da bakım yaparım öylee
Virüsten önce ne yapıyorsam aynılarını şimdide yapıyorum
Kendime ihtiyacıma uygun bir cilt bakım rutini geliştirdim ve bence çok iyi geliyor.
Evde olduğumda kendimi daha rahat hissediyom vallahi
Evde olsam bile misler gibi gidip duşumu alıyorum maskemi yapıyorum pedimi değiştiriyorum. Harika😍
özel günlerde günde 5-6 kez ped değiştiririm regl dışında hiçbir kuvvet ped taktıramaz bana eyvallah
Özellikle benden koku gelmesini hiç hoşlanmam. Bu yüzden baya parfümüm var sanırım ahshah
Kişi kendine iyi bakarsa psikolojik olarak da iyi oluyor.
İnsan kendisine kendisi için bakmalı değer vermeli bir başkasına güzel görünmek için değil
Regl olamıyorum ki ped değiştireyim... off hatırlatıp yarama tuz bastın 😞😞
Düzensizlik mi var yoksa hiç mi olmadın 🤔
4 aydır düzensiz baya gecikiyor, 2 buçuk yıldır da hem 2 gün sürüp hem az geliyor 😓😓😓
Hmm bak kuzum benim eşim aktarcı bu işlerle baya ilgili 🤷 bı kaç bitkinin karışımnı yapıyor baya iyi geliyor regl düzensizliği için
Evdeykende özen gösteririm güzellik herşeydir benim için
Orkid en iyiyisi, çok güzel
orkid sevenler butonuyum beni beğenebilirsiniz :D
Sadece wvde degil her zaman her yerde bakimli ve hijyenik olmak lazim
Bilmem zaten titiz biriyim günlük banyo bakım krem felan derken zaten akşam oluyor :)
Evde ya da dıșarıda pek farketmez herzaman kendimize özen göstermeliyiz