Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 8) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
KarKraliçesi_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Aynen öyle evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz, kişisel hijyen her zaman önemli 1 0 Yorumla
Pembeyeleklikedi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sürekli değiştiriyorum. Malum pedler de pahalı. Keşke daha uygun fiyatlı olsalar🤷♀️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hijyenime dikkat ediyorum. Sonuçta bu kendinize duygunuz saygınız ile ilgili diye düşünüyorum. Evde de olsanız dahi dikkat etmeniz gerekiyor. 0 0 Yorumla
Karışıkkuruşukbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İhtiyaç duydukça duşumu alıp temiz temiz giyinip mis gibi çayımı elimi alıp evde vakit geçiriyorum 2 0 Yorumla
Iremaybalaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Özel günlerde x2 kat daha dikkatli oluyorum kişisel temizlik bir çok hastalığın önleyicisi zaten:))) 2 0 Yorumla
Meleknaz58 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Evde olsam bile hijyenime çok çok dikkat ediyorum zaten önce kendimiz için bişeyler yapmalıyız bende kendim için fazlasıyla hijyenik davranıyorum 0 0 Yorumla
nurilay06 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Evde duruyoruz diye kendimizi ihmal etmememiz gerekir. Her kadın evde bile olsa kendine bakim yapmalı güzel giyinip moralini yukseltmelii 0 0 Yorumla
Kitapokurrrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Her zaman sabah yüzümü temizlerim, maske yaparım, tonik, peeling yaparım, yatmadan öncede de temizler öyle yatarım. 0 0 Yorumla
denizlinaa Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Evdeyi olunca sanki tüm her şey benim oluyor gibi. Bol bol kendimle ilgileniyorum maskeler yapıyorum bakımlar yapıyorum canım evimmm 0 0 Yorumla
İsimsiz1fani Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gano exel diye bir markanın sabunu var harika bir şey sivilcelerim vardı 1 hafta kullandım hepsi geçti halla da kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kimsesizbirhiç Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Orkid günlük ped hep yanımda, akıntılar hiç bir kızın peşini bırakmıyor maalesef, her an her zaman yanımda #orkidyanımda 🌼 0 0 Yorumla
Herbokubilenn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Özellikle bir şey yapmıyorum valla sık sık duş alıyorum vücud adına yüzüm içinde makyajdan bu aralar kaçınıyorum 0 0 Yorumla
Sedeflara Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bu karantina günlerinde nereye kadar evde salıcaz kendimizi ayol. Sabah kahvaltıdan sonra bir güzel giyinip evde öyle takılıyorum. En güzeli 0 0 Yorumla
Konto_goddess Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evdeyken biraz daha rahat davrandığım gerçeği kaçınılmaz onun için pedimi günde iki kere değiştiriyorum ama molped değil kotex tercihimdir 0 0 Yorumla
didomiy Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Her gün duş temiz dişler , sağlıklı bi görüntü için düzenli spor en önemlisi güzel koku 🥰ve daha bi sürü şey bakımları sayarsam bitmez bi hafta :))) 0 0 Yorumla
6ankaralı6 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Etrafımda kocası için sevgilisi istediği için bakım yapanlar var bu tiplere sinir oluyorum insan kendi için bakım yapmalı 0 0 Yorumla
elif786 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Günlük hijyen herkes için önemlidir tabikide ben özel günümde tabikide en iyi seçimleri yapıyorum ve en iyisi hep evde duruyorum ☺️ 0 0 Yorumla
Busbussya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Mutlaka günlük duşumu alırım vucut losyonu nemlendiricisi kullanırım her sabah ve akşam cilt bakımı yapar bitki çaylarından içerim 😊 0 0 Yorumla
pamukprrrr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl kesinlikle diş fircalama, günlük ped kullanma, sac bakim ve el ayak boyun temizligi. 2 gunde bir duş mutlakâ alirim 0 0 Yorumla
Alevyar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evde bile olsam tabikide kişisel bakımımı yapıyorum hijyen açısından da günlük orkid pet kullanıyorum 0 0 Yorumla
asellam Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Ben şahsen her gün sabah dusuma giriyorum.. ve evde olsam bile saçıma makyajima üstüme başıma herseyime dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
zapkinus_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Evde aşırı rahat oluyorum ya hashashs. Regl günlerinde deli gibi uyuyorum bazen o yüzden ne kadar istesem de gün içinde unutuyorum bile pedi 0 0 Yorumla
Oniichanscutie Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle kiyafetler ve ortam cok onemli Benim icin surekli temizlenmek ve bakimli olmak her Kadin icin gereklidir 0 0 Yorumla
Sunduzunuz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evde olsam bile hep dusşmu alıp tertemiz olup güzel güzel kiyafetlerimi giyer yüzüme bakım yapıp makyajımı yapıp parfümümü sıkıp otururum.😚 0 0 Yorumla
AzraRamona Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Reglken karşıma böyle bi sorunun gelmesi.. Fazla sızıntım olmuyor bu yuzden 5-6saatte 1 değiştiriyorum 0 0 Yorumla
pelo_86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl kişisel temizliğime dikkat edip, kremler maskeler kullanıyorum. perioda döneminde de sıkça değişiklik yapıyorum 0 0 Yorumla
Kkbraaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tabikide her zaman zaten önce insan kendi için güzel görünmeli 😌 1 0 Yorumla
nurhanımefendi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Orkid Yahudi malıdır kişisel görüşüm yerli ve helal üretimden yanadır. 1 0 Yorumla
Cnelis Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hergün duş aliyorum ve duzenli olarak pedimi 2 saatte bir degistiriyorum 1 0 Yorumla
mervemervee234 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl günde 6 7 kere asla 6 an aşağı düşmez reglken en dikkat ettiğim şeydir 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aynen öyle evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz, kişisel hijyen her zaman önemli
Sürekli değiştiriyorum. Malum pedler de pahalı. Keşke daha uygun fiyatlı olsalar🤷♀️
Hijyenime dikkat ediyorum. Sonuçta bu kendinize duygunuz saygınız ile ilgili diye düşünüyorum. Evde de olsanız dahi dikkat etmeniz gerekiyor.
İhtiyaç duydukça duşumu alıp temiz temiz giyinip mis gibi çayımı elimi alıp evde vakit geçiriyorum
Özel günlerde x2 kat daha dikkatli oluyorum kişisel temizlik bir çok hastalığın önleyicisi zaten:)))
Evde olsam bile hijyenime çok çok dikkat ediyorum zaten önce kendimiz için bişeyler yapmalıyız bende kendim için fazlasıyla hijyenik davranıyorum
Evde duruyoruz diye kendimizi ihmal etmememiz gerekir. Her kadın evde bile olsa kendine bakim yapmalı güzel giyinip moralini yukseltmelii
Her zaman sabah yüzümü temizlerim, maske yaparım, tonik, peeling yaparım, yatmadan öncede de temizler öyle yatarım.
Evdeyi olunca sanki tüm her şey benim oluyor gibi. Bol bol kendimle ilgileniyorum maskeler yapıyorum bakımlar yapıyorum canım evimmm
Gano exel diye bir markanın sabunu var harika bir şey sivilcelerim vardı 1 hafta kullandım hepsi geçti halla da kullanıyorum
Orkid günlük ped hep yanımda, akıntılar hiç bir kızın peşini bırakmıyor maalesef, her an her zaman yanımda #orkidyanımda 🌼
Özellikle bir şey yapmıyorum valla sık sık duş alıyorum vücud adına yüzüm içinde makyajdan bu aralar kaçınıyorum
Bu karantina günlerinde nereye kadar evde salıcaz kendimizi ayol. Sabah kahvaltıdan sonra bir güzel giyinip evde öyle takılıyorum. En güzeli
Evdeyken biraz daha rahat davrandığım gerçeği kaçınılmaz onun için pedimi günde iki kere değiştiriyorum ama molped değil kotex tercihimdir
Her gün duş temiz dişler , sağlıklı bi görüntü için düzenli spor en önemlisi güzel koku 🥰ve daha bi sürü şey bakımları sayarsam bitmez bi hafta :)))
Etrafımda kocası için sevgilisi istediği için bakım yapanlar var bu tiplere sinir oluyorum insan kendi için bakım yapmalı
Günlük hijyen herkes için önemlidir tabikide ben özel günümde tabikide en iyi seçimleri yapıyorum ve en iyisi hep evde duruyorum ☺️
Mutlaka günlük duşumu alırım vucut losyonu nemlendiricisi kullanırım her sabah ve akşam cilt bakımı yapar bitki çaylarından içerim 😊
kesinlikle diş fircalama, günlük ped kullanma, sac bakim ve el ayak boyun temizligi. 2 gunde bir duş mutlakâ alirim
Evde bile olsam tabikide kişisel bakımımı yapıyorum hijyen açısından da günlük orkid pet kullanıyorum
Ben şahsen her gün sabah dusuma giriyorum.. ve evde olsam bile saçıma makyajima üstüme başıma herseyime dikkat ediyorum
Evde aşırı rahat oluyorum ya hashashs. Regl günlerinde deli gibi uyuyorum bazen o yüzden ne kadar istesem de gün içinde unutuyorum bile pedi
Kesinlikle kiyafetler ve ortam cok onemli Benim icin surekli temizlenmek ve bakimli olmak her Kadin icin gereklidir
Evde olsam bile hep dusşmu alıp tertemiz olup güzel güzel kiyafetlerimi giyer yüzüme bakım yapıp makyajımı yapıp parfümümü sıkıp otururum.😚
Reglken karşıma böyle bi sorunun gelmesi.. Fazla sızıntım olmuyor bu yuzden 5-6saatte 1 değiştiriyorum
kişisel temizliğime dikkat edip, kremler maskeler kullanıyorum. perioda döneminde de sıkça değişiklik yapıyorum
Tabikide her zaman zaten önce insan kendi için güzel görünmeli 😌
Orkid Yahudi malıdır kişisel görüşüm yerli ve helal üretimden yanadır.
Hergün duş aliyorum ve duzenli olarak pedimi 2 saatte bir degistiriyorum
günde 6 7 kere asla 6 an aşağı düşmez reglken en dikkat ettiğim şeydir