Aslinda kendime duydugum saygidan dolayi her zaman dikkat etmeye calisirim. Iyi gozukmek ayni zamanda iyi hissetmenij formulu benim icin ve bu yuzden hijyen ve kisisel bakim cok onemli.
hijyen önemli tabi ki. özellikle pandemide de kişisel bakımımıza, hijyenimize dikkat etmeliyiz. evdeyiz diye kendimizi biraz saldık ancak yavaştan toplansak iyi olur.
Ne yani evdeyiz diye bakim yapmicagizmi tabikide yapiyorum, maskeler yuze, saca sonra güzel bir dus vucudumuzu nemlendirmek. Beslenmeye tabikide dikkat ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerekli olduğunda değiştiriyorum bu evde veya dışarda olmamın farklılığıyla değişmiyor.
Evde kendime daha çok bakım yapıyorum duşumu alıyorum, saçıma bakım bakıyorum ağdamı yapıyorum ve en önemlisi günlük pedimi ihmal etmiyorum evdeysem daha rahatım😀
evde hem hijyenime hem de bakımıma bolca vakit ayırıyorum. özellikle saçlarıma ayrı bir bakım yapıyorum çünkü saçlarımı seviyorum tabi intense keratin bakım ürünleri sayesinde😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kotex dışında hepsi iyi. Kotex koruyor sıvıyı sızdırmıyor ama koku yapıyor
Tabikide evdeyiz diye kisisel hijene onem vermeliyiz genelde duzenli olarak banyo yapiyorum vucudumu nemlendiriyorum ondan sonra tirnaklarima oje suruyorum cilt maskesi yapiyorum 😂😂😂
Ben takıntılı birisiyim en fazla benim pedim bir birbuçuk satte bir değiştiririm dışarda nasılsam evdede üyleyim yani buda orkit günlük pedle mümkün bence kişisel bakım çok ünemli
Psikolojik olarak mı böyle oluyoruz bilmiyorum ama o günlerde kimsenin beni o halimle görmesini bile istemiyorum salaş kıyafetler falan. Tabikide temizlik ve hijyene dikkat etmeliyiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evde olsanda olmasanda titizlik önemli her wc girişte değişirim muhakak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kullanıyorum çokta memnunum herkese tavsiye ediyorum
Kızlar Ne Diyor
Aslinda kendime duydugum saygidan dolayi her zaman dikkat etmeye calisirim. Iyi gozukmek ayni zamanda iyi hissetmenij formulu benim icin ve bu yuzden hijyen ve kisisel bakim cok onemli.
Maske yapayomm dişlerimi misvaklayom bebek bezi takıyorum orkitten dışarıya çikayo
Bilgisayarda oynarken klavyeme dökülen yemekleri elimle değil dilimle hüp diye çekerek yiyorum ki ellerim kirlenmesin #evdekaltürkiye #evdekal #ev #de #kal #e #v #d #e #k #a #l #t #ü #r #k #i #y #e
Kişisel hijyen yapılmazsa zaten özgüvenim çok düşüyor
hijyen önemli tabi ki. özellikle pandemide de kişisel bakımımıza, hijyenimize dikkat etmeliyiz. evdeyiz diye kendimizi biraz saldık ancak yavaştan toplansak iyi olur.
Ne yani evdeyiz diye bakim yapmicagizmi tabikide yapiyorum, maskeler yuze, saca sonra güzel bir dus vucudumuzu nemlendirmek. Beslenmeye tabikide dikkat ediyorum.
Gerekli olduğunda değiştiriyorum bu evde veya dışarda olmamın farklılığıyla değişmiyor.
Evde kendime daha çok bakım yapıyorum duşumu alıyorum, saçıma bakım bakıyorum ağdamı yapıyorum ve en önemlisi günlük pedimi ihmal etmiyorum evdeysem daha rahatım😀
evde hem hijyenime hem de bakımıma bolca vakit ayırıyorum. özellikle saçlarıma ayrı bir bakım yapıyorum çünkü saçlarımı seviyorum tabi intense keratin bakım ürünleri sayesinde😊
Kotex dışında hepsi iyi. Kotex koruyor sıvıyı sızdırmıyor ama koku yapıyor
Tabikide evdeyiz diye kisisel hijene onem vermeliyiz genelde duzenli olarak banyo yapiyorum vucudumu nemlendiriyorum ondan sonra tirnaklarima oje suruyorum cilt maskesi yapiyorum 😂😂😂
Ben takıntılı birisiyim en fazla benim pedim bir birbuçuk satte bir değiştiririm dışarda nasılsam evdede üyleyim yani buda orkit günlük pedle mümkün bence kişisel bakım çok ünemli
Psikolojik olarak mı böyle oluyoruz bilmiyorum ama o günlerde kimsenin beni o halimle görmesini bile istemiyorum salaş kıyafetler falan. Tabikide temizlik ve hijyene dikkat etmeliyiz
Evde olsanda olmasanda titizlik önemli her wc girişte değişirim muhakak
Ben kullanıyorum çokta memnunum herkese tavsiye ediyorum
Hijyen herzamn önde gelir. ama terlik pijama gibiside yok...
Orkid yoğun regli günlerinde tek güvendiğim marka asla ilk 3 gün ondan vazgeçemiyorum
Ah orkid seni çok özledim, yurtdışında beni yalnız bırakıyorsun
Valla o gün geldiğinde zaten heyheyli oluyorum.:)
Sıklıkla ihtiyac hissettiğimde değiştiriyorum.:)
Bende ortadaki pedi kullanıyorum gayet kullanışlı bence ben beğendim şahsen ay kokusu da çok güzel ayrıca 😂
sıkıntılı işler... ama nerden baksam orkid benimle :)
Ben en az hafta da 1 kere duş alıyorum ve regl olduğumda ise günde 3 defa değiştiriyorum :) Sağlığım için her şeyi yaparım. Önemli olan da bu zaten.
Günlük ped kullanıyorum iç çamaşırlarımı değiştiriyorum sürekli
Arkadaşlar ürün gerçekten güzel bir ürün herkese tavsiye ederimm
sıklıkla duş alır ve düzenli maskeler bakımlar yaparım. vücudumun her noktası ilgiyi hak ediyor çünküüü
3 4 saatte bir değişilmeli hastalık olmasınn
Bende öylw yapıyorum
Ayrıca en iyisi orkidd
Evde regl olursam en büyük orkid kulanıyorum ve sürekli değiştiriyorum.
Ben her oldugumda evimde olmayi tercih ediyorum cunku cok kötü bnim adetim çok fazla sancı mide bulantisi vb yatsktan cikamiyom
Her türlü bakım şart bu havalarda vücudu nemlendirmek çok önemli :)
Özel günün yoğunluğuna bağlı olarak 3 - 4 saatte bir pedi değiştirmek gerekir