Evdeyken sacima basima bakmiyorum normal her zaman ki gibi duşa giriyorum saclarimi tariyorum kisisel bakim olarak fazla bisey yapmiyorum Yuzum icin sabun kullaniyorum nemlendirici kullaniyorum Evde dugum icin fazla skinti yasamiyorum 😊
Bu korona sanırım kişisel bakım konusunda gerçekten iyi oldu. Evde kendime çok fazla zaman ayırıyorum. Bakımımı yapıyorum. Evde sıkılıp yapacak bir şey bulamayanlara da öneririm. Kişisel bakımınıza yoğunlaşın
Kişisel temizliğimi her zaman yapıyorum ama arada bir yere gidiyormuşum gibi kombin hazırlanıyorum giyiniyorum saçımı makyajımı yapıyorum evin içinde o gün o şekilde geziyorum iyi geliyor fotoğraf çekiliyor her yer açılsa da rahatlasak yav
Ben akşaları elimiz yüzümü yıkıyorum Sabahları gündüz kıremi kullanıyorum Saçlarım için kullanddım şampuana limon sıkıyorum dudak nemlendiricisi kullanıyorum ısılardan ve fazla makyaşdan kaçıyorum
Kişisel hijyen yaptıklarım sürekli duş almak sürekli kremlenmek ve regl olduğum günler günde bir kere pes değiştirmek yani bundan başka ne iyi olabilir ki demi whshshshsh
walla ben gayet özen gösteriyorum, özel bolge hijyenik jeller olsun , ped degisimi , agda vs. ne gerekliyse yapiyorum ki herkesinde yapmasi taraftariyim.
Kesinlikle dışarda önemli olduğu kadar evde de önemli ped değiştirme sıklığı önemli olduğu kadar pedin kalitesi de önemli sızıntı yapan pedler cidden regl dönemi boyunca psikoloji bozuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pedi bu kadar sık değiştiren bir ben miyim? Günde 4-5 tane ped kullanıyorum. Bakım olarak da pek bir şey yapmıyorum aslında duş yüz kremi filan
nerdeyse her sabah duşa girip vücudumu nemlendiriyorum ayrıca sabah akşam cilt bakımımı yapıyorum. regl olduğum zamanlardada pedimi 3-4 saatte bir değiştiriyorum
Dışarıda ya da evde farketmiyor aslında insan kendine saygı duyduğu için temiz ve hijyenik olmalı. Bu yüzden pedimiz, duşumuz, rutin bakımlarımız devam etmeli:)
Evde olduğumuz için kendime daha çok bakıyorum daha çok zaman ayırıyorum cilt bakımları yapıyorum dışarı çıkmışcasına giyinip süslenip fotoğraflar çekiyorum terapi gibi geliyor insana
Günde 3 4 kez pedimi değiştirme ihtiyacı hissediyorum rahat hissetmek benim için çok önemli:))) Orkid bu konuda bana çok yardımcı oluyor artı olarak sızıntı derdi de yok her anım rahat geçiyor
Kızlar Ne Diyor
Evdeyken sacima basima bakmiyorum normal her zaman ki gibi duşa giriyorum saclarimi tariyorum kisisel bakim olarak fazla bisey yapmiyorum Yuzum icin sabun kullaniyorum nemlendirici kullaniyorum Evde dugum icin fazla skinti yasamiyorum 😊
Bu korona sanırım kişisel bakım konusunda gerçekten iyi oldu. Evde kendime çok fazla zaman ayırıyorum. Bakımımı yapıyorum. Evde sıkılıp yapacak bir şey bulamayanlara da öneririm. Kişisel bakımınıza yoğunlaşın
Kişisel temizliğimi her zaman yapıyorum ama arada bir yere gidiyormuşum gibi kombin hazırlanıyorum giyiniyorum saçımı makyajımı yapıyorum evin içinde o gün o şekilde geziyorum iyi geliyor fotoğraf çekiliyor her yer açılsa da rahatlasak yav
Yüzümü bakım ürünleriyle yıkıyorum maske yapiyorum krem sürüyorum gayet temiz oluyor
Spor yapiyorum hergün dolayisiyla dus aliyorum. Bi de günde 2 kez cilt bakimi rutini yapiyorum bu sira..
Evdeyken daha rahatız bu yüzden özen göstermekte daha kolay.
Hergun ev temizleniyor. İki saatte bir Ped değişimi oluyor. Orkid den yıllardır memnunum.
Ben akşaları elimiz yüzümü yıkıyorum
Sabahları gündüz kıremi kullanıyorum
Saçlarım için kullanddım şampuana limon sıkıyorum dudak nemlendiricisi kullanıyorum ısılardan ve fazla makyaşdan kaçıyorum
Çok doğru, kişisel bakıma her zaman özen göstermeliyiz
Hiçbir şey yapmıyorum adet olduğum süre içinde mini duş alıp ped değiştiriyorum o kadar, diğer günlerde pis pasaklı oluyorum daima
Kişisel hijyen çok onemlidir o yüzden doğru kişisel ürünler kullanmaya özen gösteririm
Kişisel hijyen yaptıklarım sürekli duş almak sürekli kremlenmek ve regl olduğum günler günde bir kere pes değiştirmek yani bundan başka ne iyi olabilir ki demi whshshshsh
İnsanın evi gibisi yok rahat pijama takımı yat yatağa birde regl ağrıları olmasa neyseki Orkid gece pedlerimiz var ❤️
walla ben gayet özen gösteriyorum, özel bolge hijyenik jeller olsun , ped degisimi , agda vs. ne gerekliyse yapiyorum ki herkesinde yapmasi taraftariyim.
Bakım önerileri nedir önerileriniz yani yüz için
mesele evde olmak veya dışarıda olmak değil insanın kendine saygısı varsa zaten kişisel bakımını ihmal etmez
Evde kendimi daha rahat hissediyorum. Huzursuz olsamda bir yeşilçay veya adaçayı yapıyorum. Hijyenime dikkat ediyorum. :)
Evde makyaj bile yapıyorum kendimi mutlu iyi hissediyorum
Düşümü aliyor vücudumu nemlendiriyor ve özel günlerimde 2 saatte 1 pedimi degistiriyorum...
pedi belli aralıklarla değiştirmek çok iyi oluyor ve evdeysek zaten rahatız 😍
Evdeyim diye kendini salmamak gerekir. İç çamışır temizliğine ve ped değişimine özen gösteriyorum.
Sadece dışarıda maske takıyorum eve gelince ellerimi yıkıyorum yanımda kolonya taşıyorum bence yapmam gereken başka bişey yok
Orkid severim günlük hayatımda kullanırım) tavsiye ederim
Aynı ya her zaman ki gibi hijyen önemli bakımımı yapıyorum. Evde olduğumuz için çoğunlukla daha ıyı hijyene vaktimiz okuyor bence.
regl olduğumda beni en rahat ve en hijyenik hissettiren ped orkid
Kesinlikle dışarda önemli olduğu kadar evde de önemli ped değiştirme sıklığı önemli olduğu kadar pedin kalitesi de önemli sızıntı yapan pedler cidden regl dönemi boyunca psikoloji bozuyor.
Pedi bu kadar sık değiştiren bir ben miyim? Günde 4-5 tane ped kullanıyorum. Bakım olarak da pek bir şey yapmıyorum aslında duş yüz kremi filan
nerdeyse her sabah duşa girip vücudumu nemlendiriyorum ayrıca sabah akşam cilt bakımımı yapıyorum. regl olduğum zamanlardada pedimi 3-4 saatte bir değiştiriyorum
Dışarıda ya da evde farketmiyor aslında insan kendine saygı duyduğu için temiz ve hijyenik olmalı. Bu yüzden pedimiz, duşumuz, rutin bakımlarımız devam etmeli:)
Evde olduğumuz için kendime daha çok bakıyorum daha çok zaman ayırıyorum cilt bakımları yapıyorum dışarı çıkmışcasına giyinip süslenip fotoğraflar çekiyorum terapi gibi geliyor insana
Günde 3 4 kez pedimi değiştirme ihtiyacı hissediyorum rahat hissetmek benim için çok önemli:)))
Orkid bu konuda bana çok yardımcı oluyor artı olarak sızıntı derdi de yok her anım rahat geçiyor