Önemli bir konu biz kadıların ortak derdi ve ortak yardımcısı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu zamanlarda hijyen epey önemli seviyede herkes için. Ellerimizi dışarıdan geldiğimizde, dışarıdan gelen bir şeye dokunduğumuz mutlaka sabun ve su ile yıkamalıyız. Gece pedi takıp bazen değiştirme süresini uzatsam da 3-4 saatte bir mutlaka değiştirmeliyiz..
Her daim güzel görünmek için çabalıyorum ahshshsh aynada bakımsız birisi görmek beni çıldırtıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Regl dönemi çok önemli günlerdir. Kesinlikle israf etmeden çok dolduğu zamanlar değiştirmeli pedi sleepyy orkid molped her marka müthiş sızıntılara karşı harika
orkid ped sayesinde günüm rahat geçiyor tabii çok hafif ve hijyenikk tebrikler doğrusus genellikle karnıma sıcak su torbası koyuyorum kasıklarıma masajla geçiyor ve pek ağrım olmuyor sadece ilk gece
Çoğu zaman maşamı makyajımı yapıp parfümümü sıkıp oturduğum bile oluyor açıyorum ordan modumu yükseltecek bir müzik keyfime bakıyorum sonuç olarak benim benden başka kimsem yok ve en iyi kendime ben bakarım 😇
Tabiki çok önemli evde olsak bile kendimize verdiğimiz hijyen bakım modumuzu çok iyi anlamda etkiler ve hele de regl dönemindeyseniz kullandığımız ped çok büyük rol oynar bu dönemde
Her yerde hijyene önem vermek gerek. Gün içinde ped değişimi, krem vs vs hijyenin yeri ve zamani olmamali. Çok pratik kutularda kucuk bakim urunleri koyulabilir ve yolda, işte her yerde kullanilabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İntim yıkama jelleri kullanıyorum. Ağda yapıyorum. Hava alan ped kullanıyorum
Orkid in mükemmel günlük pediyle iç çamaşırımızı temiz tutup tek kullanımlık pedlerini kullanıyoruz ve bu şekilde kişisel hijyeniğimize dikkat ediyoruz 💗
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kıl tüy almıyom saç baş dağınık geziyom yüzümü yıkamıyom haftada bir banyo yapıyom napiyim evdeyim terlemiyom kirlenmiyom
Tırnaklarını kesiyorum ellerimi sürekli yıkıyorum yüz maskesi yapıyorum saçlarıma bakım yapıyorum kremle her gün saçlarımı yikiyorum yıkanmadan bile saçlarını yikiyorum tırnaklarını suda beklettikten sonra torpuluyom
Kızlar Ne Diyor
Temizlik her zaman önemli ama hastayken daha dikkat gerek
normal dışarda nasılsam içerde de öyle. pis pis gezecek değiliz evdeyiz diye😂
Valla evde yan gelip yatıyorum 2 günde bir duş kalın pijama battaniyem yeter bana
Nerde oldursam oluyum her zaman kişisel hijyenime dikkat ederim
Temizlik nerde ne zaman olursa olsun vazgeçilmezdir
Nerde olursam olayım günde 2 ped den fazla değiştirmem kişisel olarak daha da fazla gerekmiyor zaten
Ne kadar hassas ve hijyenik olursam o kadar iyi hissediyorum. @OrkidYanında
Evde de bakarım kendime. Çünkü bu beden bize emanet. Pedimi sık sık değiştiririm, bakimimi yaparım.
Kişisel hijyen her zaman önemlidir. Evde ya da dışarıda farketmez. Daima özen gösterilmelidir.
Ben hiç kremler nemlendiriciler losyonlar kullanmadım. Sadece yüz losyonu kullanmısımdır.
Önemli bir konu biz kadıların ortak derdi ve ortak yardımcısı
Bu zamanlarda hijyen epey önemli seviyede herkes için. Ellerimizi dışarıdan geldiğimizde, dışarıdan gelen bir şeye dokunduğumuz mutlaka sabun ve su ile yıkamalıyız. Gece pedi takıp bazen değiştirme süresini uzatsam da 3-4 saatte bir mutlaka değiştirmeliyiz..
Yoğunluk miktarına bağlı yani kişiden kişiye sıklığı değişir
Kişisel bakım her daim gerekli. Sık sık değiştiririm.
Her daim güzel görünmek için çabalıyorum ahshshsh aynada bakımsız birisi görmek beni çıldırtıyor
Regl dönemi çok önemli günlerdir. Kesinlikle israf etmeden çok dolduğu zamanlar değiştirmeli pedi sleepyy orkid molped her marka müthiş sızıntılara karşı harika
orkid ped sayesinde günüm rahat geçiyor tabii çok hafif ve hijyenikk tebrikler doğrusus genellikle karnıma sıcak su torbası koyuyorum kasıklarıma masajla geçiyor ve pek ağrım olmuyor sadece ilk gece
Çoğu zaman maşamı makyajımı yapıp parfümümü sıkıp oturduğum bile oluyor açıyorum ordan modumu yükseltecek bir müzik keyfime bakıyorum sonuç olarak benim benden başka kimsem yok ve en iyi kendime ben bakarım 😇
Pamuklu kıyafetler düzenli sıklıkta vücut temizliği cilt bakımı düzenli duş
Tabiki çok önemli evde olsak bile kendimize verdiğimiz hijyen bakım modumuzu çok iyi anlamda etkiler ve hele de regl dönemindeyseniz kullandığımız ped çok büyük rol oynar bu dönemde
Her yerde hijyene önem vermek gerek. Gün içinde ped değişimi, krem vs vs hijyenin yeri ve zamani olmamali. Çok pratik kutularda kucuk bakim urunleri koyulabilir ve yolda, işte her yerde kullanilabilir.
İntim yıkama jelleri kullanıyorum. Ağda yapıyorum. Hava alan ped kullanıyorum
Orkid in mükemmel günlük pediyle iç çamaşırımızı temiz tutup tek kullanımlık pedlerini kullanıyoruz ve bu şekilde kişisel hijyeniğimize dikkat ediyoruz 💗
Ben kıl tüy almıyom saç baş dağınık geziyom yüzümü yıkamıyom haftada bir banyo yapıyom napiyim evdeyim terlemiyom kirlenmiyom
Aferin sana 👏🏻👏🏻
Orkid platinuma güvendiğim için uzun yolculuklarda kullanıyorum. Evde ise bez parçası kullanıyorum.
Reglken duş alırım ve 3 saatte bir pedimi değiştiririm. Evde veya değil hiç fark etmez. Orkid her an benimle. Teşekkürler Orkid♥
Tabi ki her kadın bakımlı olmalı ve temizliğine dikkat etmeli! evdeyken pedimi 4- 5 saat aralıkla değiştiriyorum. #orkidbenimle #orkidSeninle
Ya orkide çok önem veriyorum değiştirince bir rahatlama geliyor ve duş yapınca sıcak suyun altında harika ya 😊😊
Tırnaklarını kesiyorum ellerimi sürekli yıkıyorum yüz maskesi yapıyorum saçlarıma bakım yapıyorum kremle her gün saçlarımı yikiyorum yıkanmadan bile saçlarını yikiyorum tırnaklarını suda beklettikten sonra torpuluyom
En güzel serisi platnium.. bu alış verişte bitmişdi marketde. Ultra aldım.. çok sevemedim