Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 4) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
cerensarsmis Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Evde hijyenine en önemlisi de pedime çok özen gösteriyorum.. 1 0 Yorumla
schwestavonfreud Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Özbakımı ihmal etmem ama önceki gibi süslü değilim azaldı o 😂 1 0 Yorumla
birçeşitsuperisii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl 2 günde bir duş alıp vücudumu nemlendiriyorum. Kendimi salmıyor saçlarıma, kaşlarıma, kirpiklerime bakım yapıyorum. Yüzüme çeşitli nemlendiriciler ve besleyiciler sürerek kurumasını ya da aşırı yağlanmasını engelliyorum. Evde sağlıklı kalıyorum. 💪🏻 1 0 Yorumla
lolita94 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Herkes yazmış mis gibiyim tertemizim, demiyorlar b**kumla oynuyom evde.. 1 0 Yorumla
Sjwjdnjejdndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Ben üreme sağlığıma dikkat etmiyorum. Umrumda değil yani 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dışarı çıkarken de evde de günlük ped kullanmıyorum sağlıksız buluyorum 0 0 Yorumla
Sıla-RuTr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ev, dışarı farketmez. Kişisel bakımıma her zamanki gibi önem veriyorum 0 0 Yorumla
xminayilmazx Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 83% +1 yıl kişisel hijyenim için hiçbir şey yapmıyorum, pedimi günde 2 kez değiştiriyorum 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Menstural kapla ped kullanımına son diyorum 😂 Çevre ve ekonomi için en iyisi 0 0 Yorumla
yoncaokyanus Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl duş, ped kullanma, güzellik bakımı, kıyafet değişimi. bilindik şeyler yani :) 0 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Uyurken bile parfumleniyorum saçma sapan kremler sürüyorum ve dahası dhsbsh 0 0 Yorumla
gurbetcikizz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sık sık duş almalı Duş almak için terlemeyi beklememeli 0 0 Yorumla
Yarenkcby Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Pedimi ilk 3 günü adetinin özellikle en az 2 kere değişirim 0 0 Yorumla
Berkanınaşkıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elimden geldiğinin en iyisini yapmaya özen gösteriyorum... 0 0 Yorumla
bebeeekkk Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Hijyen heryer de gerekli evde oldugum hicbiseyi değiştirmez 😊🌹 0 0 Yorumla
_Kelebek_Etkisi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Cildime bitkisel ürünlerle ve nemlendiriciyle bakım yapıyorum ve biraz da masaj 0 0 Yorumla
sılaa343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Ya en kötüsü ter kokmak vallahi, neyse ki onun için gratiste bulunan deotak kullanıyorum 0 0 Yorumla
oylesinebakcam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hijyende ped kullanımı çok önemli. Bir pedi uzun süre boyunca kullanmamaya dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Dışarı çıkarken nasıl bakım yapıyorsam evde kaldığım zamanlarda öyle 0 0 Yorumla
seysgeyd Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl İnsanin evi gibisi yok. Ben en çok evde rahatım karantina da sagolsun 0 0 Yorumla
İnci_990 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl Tabi temiz bakimli olmak duzgun giyinmek moral yulkeltir. Evde dahil. 0 0 Yorumla
minidowney Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 52% +1 yıl evdeyken de aynı şeyleri yapıyorum zaten hemen hemen aynı 0 0 Yorumla
Siyaah_Beyaaz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Regl günlerinde ekstra önem vermek gerekir kişisel hijyene 🌸 0 0 Yorumla
Sevimlikiraz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde olsak bile sıklıkla degistirmek gerekir. Çok rahatsız olurum 0 0 Yorumla
sahibeeee Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Ben günlük ped kişiye nefes aldırdigini düşünüyorum 2 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Evdeyken de dışarda da özen gösteririm ama evin rahatlığı bi başka 0 0 Yorumla
melankolikbirkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Evdeyken de dışarıda gibi temizliğime ve bakımıma özen gosteriyorum 😊 0 0 Yorumla
Lessia Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Günlük kullandigim maskem var tonik cildime sürdüğüm krem 0 0 Yorumla
asosyalsosyalbirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Ev veya dışarısı fark etmiyor her gün 3-4 kez ped değiştirilmeli :) 0 0 Yorumla
Alkız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Elimden geleni yapıyorum ev temizliğine çok dikkat ediyorum kişisel temizliğede çok dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evde hijyenine en önemlisi de pedime çok özen gösteriyorum..
Özbakımı ihmal etmem ama önceki gibi süslü değilim azaldı o 😂
2 günde bir duş alıp vücudumu nemlendiriyorum. Kendimi salmıyor saçlarıma, kaşlarıma, kirpiklerime bakım yapıyorum. Yüzüme çeşitli nemlendiriciler ve besleyiciler sürerek kurumasını ya da aşırı yağlanmasını engelliyorum. Evde sağlıklı kalıyorum. 💪🏻
Herkes yazmış mis gibiyim tertemizim, demiyorlar b**kumla oynuyom evde..
Ben üreme sağlığıma dikkat etmiyorum. Umrumda değil yani
dışarı çıkarken de evde de günlük ped kullanmıyorum sağlıksız buluyorum
Ev, dışarı farketmez. Kişisel bakımıma her zamanki gibi önem veriyorum
kişisel hijyenim için hiçbir şey yapmıyorum, pedimi günde 2 kez değiştiriyorum
Menstural kapla ped kullanımına son diyorum 😂 Çevre ve ekonomi için en iyisi
duş, ped kullanma, güzellik bakımı, kıyafet değişimi. bilindik şeyler yani :)
Uyurken bile parfumleniyorum saçma sapan kremler sürüyorum ve dahası dhsbsh
Sık sık duş almalı
Duş almak için terlemeyi beklememeli
Pedimi ilk 3 günü adetinin özellikle en az 2 kere değişirim
Elimden geldiğinin en iyisini yapmaya özen gösteriyorum...
Hijyen heryer de gerekli evde oldugum hicbiseyi değiştirmez 😊🌹
Cildime bitkisel ürünlerle ve nemlendiriciyle bakım yapıyorum ve biraz da masaj
Ya en kötüsü ter kokmak vallahi, neyse ki onun için gratiste bulunan deotak kullanıyorum
Hijyende ped kullanımı çok önemli. Bir pedi uzun süre boyunca kullanmamaya dikkat ediyorum.
Dışarı çıkarken nasıl bakım yapıyorsam evde kaldığım zamanlarda öyle
İnsanin evi gibisi yok. Ben en çok evde rahatım karantina da sagolsun
Tabi temiz bakimli olmak duzgun giyinmek moral yulkeltir. Evde dahil.
evdeyken de aynı şeyleri yapıyorum zaten hemen hemen aynı
Regl günlerinde ekstra önem vermek gerekir kişisel hijyene 🌸
Evde olsak bile sıklıkla degistirmek gerekir. Çok rahatsız olurum
Ben günlük ped kişiye nefes aldırdigini düşünüyorum
Evdeyken de dışarda da özen gösteririm ama evin rahatlığı bi başka
Evdeyken de dışarıda gibi temizliğime ve bakımıma özen gosteriyorum 😊
Günlük kullandigim maskem var tonik cildime sürdüğüm krem
Ev veya dışarısı fark etmiyor her gün 3-4 kez ped değiştirilmeli :)
Elimden geleni yapıyorum ev temizliğine çok dikkat ediyorum kişisel temizliğede çok dikkat ediyorum