Ben uğraşmıyorum pek saldım kendimi biliyorum çok kötü bir şey ama sadece elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum cilt bakımına hiç dikkat etmiyorum
Evde, işte, sporda vb. nerede olduğumun hiç önemi yok öz bakım her zaman en önceliğimiz olmalı. Regl dönemlerimde en büyük destekçim olmakla birlikte, akıntılı dönemlerimde de günlük pedler kurtarıcım.
Orkid günlük ped sayesinde genelde tertemiz hissediyorum, onun dışında gece için olanı kullanıyorum çünkü diğerleri yeterli gelmiyor, malum sık sık banyo yapamıyorsunuz regl dönemlerinde, ben yine de yapmaya çalışıyorum.
Ben özellikle regl döneminde orkidi tercih ediyorum bütün ped leri denedim ama orkid hem rahat hemde sızdırmıyor ben size orkidi öneririm, Günlük bakımları da bol bol. Duş alıyor, ellerimide bol bol dezenfekte ediyorum...
Kızlar Ne Diyor
Ben uğraşmıyorum pek saldım kendimi biliyorum çok kötü bir şey ama sadece elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum cilt bakımına hiç dikkat etmiyorum
Değiştiririm tabiki sık sık ,
Hijyen önemli ,
Bakteri üreyebiliyor sonra ,
Kesinlikle BU konuda yeterince hassasım, temizlik hijyen her zaman önemli. Kişisel bakım demek herşeyin yarısını kapsıyor
Genellikle özel günlerimde evimde dinleniyorum çünkü #Orkidseninle 😍❤❤
Hergün bakımlarımı düzenli yaparım. Bence kadin da erkek de hergun bakımlı olmalı. Bakimli olmanin kadini erkeği olmamali
Orkid gerçekten çok kaliteli bir marka günlük pedleri de özel bir yere giderken kullanıyordum hep
Günlük duş vücüdumu nemlendirme ve sık sık değiştirme
orkidi severek kullanıyorum çünkü kaşıntı ve alerji yapmıyor rahatlığından bahsetmiyorum bile ❤️
duş alıyorum sık sık ve özel günlerimd orkidden asla vazgeçmiyorum
Özel günlerin kurtarıcısı olan orkid kırmızı çizgimdir.
Evde, işte, sporda vb. nerede olduğumun hiç önemi yok öz bakım her zaman en önceliğimiz olmalı. Regl dönemlerimde en büyük destekçim olmakla birlikte, akıntılı dönemlerimde de günlük pedler kurtarıcım.
Orkid Platinum o kadar güzel kokuyor ki rutin olarak onu mutlaka kullanıyorum
Genel olarak rahat olalama sorunu var tabi sızdıracak korkusuyla uyuyorum fakat Orkid'le öyle ihtimaller yok
Hijyen açısından pedin sık sık değiştirilmesinin çok önemli olduğunu bildiğim için sık sık değiştiririm
Ben rahatsız olup her saat başı ped değiştiriyorum adet dönemlerimde resmen kendimden tıkınıyorum sürekli düş aliyorum
İnsan önce kendi için kendine hijyen göstermeli başkası için değil. Temizlik bir suyla bile yapılabilir
Kendime duyduğum saygıdan ötürü tabiki eğer kişisel bakımımi yapmazsam moralim bozuluyor kendimi ruh gibi hissediyorum
Hep yemek yedigim icin yemek masami saat basi silmem gerekiyor, masama sorayim kisisel bakiminda neye dikkat ediyormus bfhcbd
Rahatlık ve temizlik bir arada. Daha ne isteyebiliriz. Biz kadınlar Orkid yanımızdaysa çok şanslıyız😇
Her gün duşumu alıyorum. Kıyafetlerimi günlük değiştiriyorum. Elbisemi ve saçımı yapıyorum. Her daim hazırım.☺️
Ben evde olsamda mutlaka bakimımı ihmal etmem bunu başkasi ićin deģil kendon oçin yapınca daha da mutlu oluyorsum balımlılık herzaman iyi hissettirir
3 saatte bir değiştirmek, sık duş almak ve kıyafete dikkat etmek gibi kişisel hijyen konusunda oldukça dikkatliyim..
tampon kullanıyorum, ped bana hic hijyenik gelmiyo:)
Orkid günlük ped sayesinde genelde tertemiz hissediyorum, onun dışında gece için olanı kullanıyorum çünkü diğerleri yeterli gelmiyor, malum sık sık banyo yapamıyorsunuz regl dönemlerinde, ben yine de yapmaya çalışıyorum.
Bu konu çok öenmli 4 saatte nir ped değiştirilmeli orkid de her zaman yanımda
duş alıy9orum, kuaföre gidiyorum, tüylerimi alıyorum
Alerji yapıyor bende istediği kadar her yerden onaylı olsun 👎🏻
Yine aynıyım cildimi temizlerim düzenli duşumu alırım tüylerimi alırım
☺️🌼soruyu okurken bu günlerin verdiği rahatsızlıklarından, rahatsız oldum
Ben özellikle regl döneminde orkidi tercih ediyorum bütün ped leri denedim ama orkid hem rahat hemde sızdırmıyor ben size orkidi öneririm,
Günlük bakımları da bol bol. Duş alıyor, ellerimide bol bol dezenfekte ediyorum...