Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 11) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
DüşlerinPerisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hijyen benim için olmazsa olmazdır. Her gün mutlaka duş alır temizlenirim ben. 0 0 Yorumla
ecegedik34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl evdeyken bi insan bu kadar da rahat olmaz ama ya çok teekkürler 0 0 Yorumla
Quenn48 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kişisel hijyenimiz için her şeyi yapıyoruzda artık korona bitsin dışarı çıkalım istiyorum ya :( 0 0 Yorumla
celtystrulson Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl cilt bakıma gidiyorum bir de hydrafacial uygulaması yeterli oluyor 0 0 Yorumla
Berraksoydan Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Evde hijyeni korumak daha da kolay pedi daha rahat değiştirio, duşa da girebiliyoruz^^ 0 0 Yorumla
birdelikiz42 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ne özeni yahu pijamanın üstüne zuraafali uzun çorapları cek TV karşısında uzan yaylan ooh misss 0 0 Yorumla
masum_xx Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Yüz maskesi sık sık banyo spor ve bacakları dinlendirecek hareketler (varis oluşma ihtimaline karşı) 0 0 Yorumla
sessizliğimdin Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Off yaa benimkide çok yaklaştı yine cehennem haftası geliyor 🤕🤒😭 Allah yardımcımız olsun... 0 0 Yorumla
kimbilirkacyildaha Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Butun vucut tüylerimi alip duş aliyorum. sonra onarici bakim kremler suruyorum 0 0 Yorumla
onanim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla hiç rahat olamıyorum güzel değil sinir bozucu ağlayasım geliyor sürekli 0 0 Yorumla
Xavier_555 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Günlük yüz temizliği, vucüt temizliği ve en önemlisi zihin temizliği 👐🏻 0 0 Yorumla
Hande1231 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kendini iyi hissetmek için temizliğe dikkat etmek ve güzel giyinmek gerek bence 0 0 Yorumla
BüşraAzize Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bence kişisel bakım her yerde yapılmalı sonuçta bedenimizin de buna ihtiyacı var 0 0 Yorumla
Gizeemazkk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik zaten imandan gelir. Sık sık değiştirmemiz gerekir. Hijyen hayatımızın en önemli parçası 0 0 Yorumla
cerenxxm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hijyen daima en önemli şey 2-3 saatte ped değiştirilmeli 0 0 Yorumla
__32Dilara23__ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ped çantası taşıyorum ve 2 buçuk saatte bi felan değiştiriyorum 0 0 Yorumla
Birisisadece Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şu zamana kadar çok bir şey yapamadım ama inşaallah bundan sonrası için çok iyi planlarım var 0 0 Yorumla
celaaske Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl 1 sene önce ne yapıyorsam hala aynı :) Evdeyiz diye pis gezicez değiliz ya :) 0 0 Yorumla
kara92 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evdeykende bir şey değiştirmiyor ki temizlik her yerde 0 0 Yorumla
cantdakklik Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Cilt temizligine önem veriyorum nadiren agda sac bakimi bu kadar 0 0 Yorumla
girl999123 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her zaman hijyen. Özel yıkama jelleri. En önemlisi sağlıklı beslenme. 0 0 Yorumla
Hoevyae Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl uzanıyorum yatağa aliyorum telefonu keyfime bakıyorum tabii ağrı olmazsa 0 0 Yorumla
çileklikremaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dışarıdaki bakımımı ve hijyenim nasılsa evde de aynen öyleyim. 0 0 Yorumla
yalnızbarbie Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Evdeyim diye salmıyorum kendimi. Elimden geldiğince kişisel bakımıma özen gösteririm 0 0 Yorumla
Selin_paşa Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl yüzümü kükürtlü sabun ile yıkıyor sonrasında ise nemlendirici ile tamamlıyorum. 0 0 Yorumla
turnagüll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evde olmam biseyi degistirmez. Benden daha degerlisi yok benim için hijyen bakım onemli❤ 0 0 Yorumla
shinelikea Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Odamı temiz tutuyorum o temizlik kokusu beni rahatlatıyor mutlu ediyor 0 0 Yorumla
farklikisilik4 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İnsan ev rahatlığını hiç biryerde bulamaz boşuna dememişler *evim evim güzel evim* 0 0 Yorumla
çilekralicesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl sürekli duş alma isteği çıkmıyo aklımdan hatta suyun altında kalmak istiyorum sadece 0 0 Yorumla
darlings Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evdeyken de aynı temizlik sonuçta kendimiz için temizliğimize dikkat ediyoruz başkası için değil:) 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hijyen benim için olmazsa olmazdır. Her gün mutlaka duş alır temizlenirim ben.
evdeyken bi insan bu kadar da rahat olmaz ama ya çok teekkürler
Kişisel hijyenimiz için her şeyi yapıyoruzda artık korona bitsin dışarı çıkalım istiyorum ya :(
cilt bakıma gidiyorum bir de hydrafacial uygulaması yeterli oluyor
Evde hijyeni korumak daha da kolay pedi daha rahat değiştirio, duşa da girebiliyoruz^^
Ne özeni yahu pijamanın üstüne zuraafali uzun çorapları cek TV karşısında uzan yaylan ooh misss
Yüz maskesi sık sık banyo spor ve bacakları dinlendirecek hareketler (varis oluşma ihtimaline karşı)
Off yaa benimkide çok yaklaştı yine cehennem haftası geliyor 🤕🤒😭 Allah yardımcımız olsun...
Butun vucut tüylerimi alip duş aliyorum. sonra onarici bakim kremler suruyorum
Valla hiç rahat olamıyorum güzel değil sinir bozucu ağlayasım geliyor sürekli
Günlük yüz temizliği, vucüt temizliği ve en önemlisi zihin temizliği 👐🏻
Kendini iyi hissetmek için temizliğe dikkat etmek ve güzel giyinmek gerek bence
Bence kişisel bakım her yerde yapılmalı sonuçta bedenimizin de buna ihtiyacı var
Temizlik zaten imandan gelir. Sık sık değiştirmemiz gerekir. Hijyen hayatımızın en önemli parçası
Hijyen daima en önemli şey 2-3 saatte ped değiştirilmeli
Ped çantası taşıyorum ve 2 buçuk saatte bi felan değiştiriyorum
Şu zamana kadar çok bir şey yapamadım ama inşaallah bundan sonrası için çok iyi planlarım var
1 sene önce ne yapıyorsam hala aynı :) Evdeyiz diye pis gezicez değiliz ya :)
Evdeykende bir şey değiştirmiyor ki temizlik her yerde
Cilt temizligine önem veriyorum nadiren agda sac bakimi bu kadar
Her zaman hijyen. Özel yıkama jelleri. En önemlisi sağlıklı beslenme.
uzanıyorum yatağa aliyorum telefonu keyfime bakıyorum tabii ağrı olmazsa
Dışarıdaki bakımımı ve hijyenim nasılsa evde de aynen öyleyim.
Evdeyim diye salmıyorum kendimi. Elimden geldiğince kişisel bakımıma özen gösteririm
yüzümü kükürtlü sabun ile yıkıyor sonrasında ise nemlendirici ile tamamlıyorum.
Evde olmam biseyi degistirmez. Benden daha degerlisi yok benim için hijyen bakım onemli❤
Odamı temiz tutuyorum o temizlik kokusu beni rahatlatıyor mutlu ediyor
İnsan ev rahatlığını hiç biryerde bulamaz boşuna dememişler *evim evim güzel evim*
sürekli duş alma isteği çıkmıyo aklımdan hatta suyun altında kalmak istiyorum sadece
Evdeyken de aynı temizlik sonuçta kendimiz için temizliğimize dikkat ediyoruz başkası için değil:)