Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 10) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
cCangema Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Suya sabuna dokunuyorum. Gerekeni gereken zamanda kullanıyorum. 0 0 Yorumla
lxbilinmeyenx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Orkid platinium pedden memnun kalan var mı sızmalara karşı iyi mi 0 0 Yorumla
Rayşalifalitiko Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl 2 günde bir duş alıyorum o kadar üzücü biliyorum ama durum bundan ibaret 0 0 Yorumla
dnzgndzz Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl her sabah duş almaya çalışıyorum sabah akşam cilt bakımımı yapıyorum 0 0 Yorumla
Pelinsumu23 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben bıyıklarımı bile almıyorum öyle salmışım ki valla jdjdkdkslxkddmdmsmd 0 0 Yorumla
Önemsizbirixyz Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Düzenli duş almak saç yapısına ve hacmine etken olabilir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Nursahshntrk Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kişisel bakım ennnn sevdiğimm 🥰 temiz koku ve bakımlı bir cilt 😍 0 0 Yorumla
kucukmal Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Aynaya bakınca aay misler çok güzelim diyecek kadar evde de bakıma devam kcosmsoqmdpadml 0 0 Yorumla
Bavcgl Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Evde dışarda fark etmez insan her zaman bakımlı olmalı 👍 0 0 Yorumla
nazzay Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evdeyken dışarıdaymış gibi hijyenime çok dikkat ediyorum sağlık açısından önemli tabi ki 0 0 Yorumla
Edaşeker41 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Günde tam 3 kere değişiyorum üstelik az olmama rağmen. 0 0 Yorumla
melıkeenaz Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Evde sık sık ped değiştirebildiğim için çok rahatım. Fakat dışarıda bu çok olanaklı olmuyor. 0 0 Yorumla
Jamshhsh Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Birçok şey iç çamaşirlerimin kirlenmesine özen gösteriyorum orkittan başka kullanmiyorum öyle 🙈 0 0 Yorumla
profiterolprof Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evde olmadığım zamanlardaki gibi sık sık değiştirmeye özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
sosyeteguzeli45 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Evdeyken hiç birşey yapasim gelmiyor yataktan çıkamıyorum ki 😀 0 0 Yorumla
greenwitch Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl hazır evdeyken sürekli bakım yapıyorum ve neredeyse her gün duş 💅 0 0 Yorumla
esma_kara33 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ben evdeyken çok rahatım duştan çıktıktan sonra çarşaf serim merhaba çıplak yatıyorum 0 0 Yorumla
apolight Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evde olmak bir şeyleri değiştirmiyor ne yazık ki. Temizlik her şeyden önemli. 0 0 Yorumla
Lalalalalalalaaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sadece bir gün regl olduğum için pek bilgim yok ama kesinlikle duş alınmalı 0 1 Yorumla Qwertyuiop098765 +1 yıl neeeeeee doktora giiiit delimisin normal değil Yorumla
Hemcinsineasik Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilimin daha sevhetlinolmasi için evdede bakımsız gezmiyorum 0 0 Yorumla
damla857 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl bencede temizlik çokk önemli herkesin kişisel temizliğine önem vermesi lazım 0 0 Yorumla
neo1negatif Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sabah öğlen ve gece yatmadan gece için olanı takıyorum 0 0 Yorumla
ElifKüçükkaya Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ev rahatlığı yeterli :) Zaten butun gün bizim dilediğimiz gibi ugrasabiliyoruz kişisel bakim ile :) 0 0 Yorumla
ZnurZ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Günlük ped kullanı mı cok iyi oluyor hijyen açisindan 0 0 Yorumla
yamuşş Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Evim evim güzel evim derdim ama dalış yapmak daha eğlenceli bana 0 0 Yorumla
kevser_4141 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Evde olsakda olmasakda hijyen önemli iki üç saatde bir değiştirmeliyiz. 0 0 Yorumla
anonimbirhesapp Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl O pedin batmaması ve haşır huşur ses çıkarmaması benim için çok önemli aradığım rahatlığı buluyorum 0 0 Yorumla
acılıbirkahve Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yumuşak oluşu aşırı hoşuma gidiyor ama koku yoğunluğunu sevmiyorum. 0 0 Yorumla
tatttaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kişisel hijyen konusunda özellikle ped söz konusu olduğunda orkid en iyi dostum 0 0 Yorumla
yersizbiriy Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl kendime duydugum saygidan dolayi tabiki gunde en az 5 kere degistiriyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Suya sabuna dokunuyorum. Gerekeni gereken zamanda kullanıyorum.
Orkid platinium pedden memnun kalan var mı sızmalara karşı iyi mi
2 günde bir duş alıyorum o kadar üzücü biliyorum ama durum bundan ibaret
her sabah duş almaya çalışıyorum sabah akşam cilt bakımımı yapıyorum
Ben bıyıklarımı bile almıyorum öyle salmışım ki valla jdjdkdkslxkddmdmsmd
Düzenli duş almak saç yapısına ve hacmine etken olabilir diye düşünüyorum
Kişisel bakım ennnn sevdiğimm 🥰 temiz koku ve bakımlı bir cilt 😍
Aynaya bakınca aay misler çok güzelim diyecek kadar evde de bakıma devam kcosmsoqmdpadml
Evde dışarda fark etmez insan her zaman bakımlı olmalı 👍
Evdeyken dışarıdaymış gibi hijyenime çok dikkat ediyorum sağlık açısından önemli tabi ki
Günde tam 3 kere değişiyorum üstelik az olmama rağmen.
Evde sık sık ped değiştirebildiğim için çok rahatım. Fakat dışarıda bu çok olanaklı olmuyor.
Birçok şey iç çamaşirlerimin kirlenmesine özen gösteriyorum orkittan başka kullanmiyorum öyle 🙈
Evde olmadığım zamanlardaki gibi sık sık değiştirmeye özen gösteriyorum.
Evdeyken hiç birşey yapasim gelmiyor yataktan çıkamıyorum ki 😀
hazır evdeyken sürekli bakım yapıyorum ve neredeyse her gün duş 💅
Ben evdeyken çok rahatım duştan çıktıktan sonra çarşaf serim merhaba çıplak yatıyorum
Evde olmak bir şeyleri değiştirmiyor ne yazık ki. Temizlik her şeyden önemli.
Sadece bir gün regl olduğum için pek bilgim yok ama kesinlikle duş alınmalı
neeeeeee doktora giiiit delimisin normal değil
Sevgilimin daha sevhetlinolmasi için evdede bakımsız gezmiyorum
bencede temizlik çokk önemli herkesin kişisel temizliğine önem vermesi lazım
Sabah öğlen ve gece yatmadan gece için olanı takıyorum
Ev rahatlığı yeterli :) Zaten butun gün bizim dilediğimiz gibi ugrasabiliyoruz kişisel bakim ile :)
Günlük ped kullanı mı cok iyi oluyor hijyen açisindan
Evim evim güzel evim derdim ama dalış yapmak daha eğlenceli bana
Evde olsakda olmasakda hijyen önemli iki üç saatde bir değiştirmeliyiz.
O pedin batmaması ve haşır huşur ses çıkarmaması benim için çok önemli aradığım rahatlığı buluyorum
Yumuşak oluşu aşırı hoşuma gidiyor ama koku yoğunluğunu sevmiyorum.
Kişisel hijyen konusunda özellikle ped söz konusu olduğunda orkid en iyi dostum
kendime duydugum saygidan dolayi tabiki gunde en az 5 kere degistiriyorum