Özel Günler & Hijyen Ankete katılarak sana özel önerimizi kap! Evde yapmayı en sevdiğin aktivite hangisi? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 609 Ankete katılarak sana özel önerimizi kap! Evde yapmayı en sevdiğin aktivite hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 69 kişi beğendi
Üyemikldımk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak 0 0 Yorumla
Belirdkod Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak 0 0 Yorumla
Gürlerözge Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yemek yapmayı seven biriyim aslında mantıklı olarak bu cevabı seçtim 0 0 Yorumla
YazDostuum Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak 🌸🌺 0 0 Yorumla
benseher Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bu seceneklerin bir çoğunu yapıyorum zaten seçim yapamadım😂 0 0 Yorumla
Neclaözdemir Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Hergün kardio yapıyordum ama artık bir süre yapamıcam bebiş gelcek😂 0 0 Yorumla
İşteÖyleeBirŞey Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Evde yapmayı en çok sevdiğim aktivite kitap okumak 🌷 0 0 Yorumla
MarjorieSousa Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Evdeyiz diye boşlamak yok! Masamdaki yerimi alıp işlerimi halletmek/ders çalışmak😁 0 0 Yorumla
Tyba007 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çünkü yemek yapmak özellikle tatlı pasta yapmak çikolata ile uğraşmak beni çok mutlu eder ☺️ 0 0 Yorumla
yalnızbiriii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evde en cok müzik dinleyip yemek yemek güzel sanıeım cunku yapcak baska bisey bulamıyorum 0 0 Yorumla
Hayalperest984 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Eglenmeden olmaz. Hem eglenmesini hem de dinlenmesini bilecen;) 0 0 Yorumla
rdbch Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Cildi bir kez ihmal edince hemen fark ediyor her gün bakım yapmak durumundayım... 0 0 Yorumla
Unknown-Love Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Eğlenmek benim için çok önemli film izlemek veya kitap okumak 💙 0 0 Yorumla
Sudelice Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sınavım yaklaşıyor ve forum sitelerinden başka yerlerde de bulunmam gerektiğine karar verdim. 0 0 Yorumla
ŞimdikiMaymun Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl kendime zaman ayırmaya cildime özen gsötermeye çalışyrum ve bunu seviyorum 0 0 Yorumla
Mertiskus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak 0 0 Yorumla
Lolipopsk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak 0 0 Yorumla
Buseik Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak 0 0 Yorumla
Lotusçiçeği12 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Karantinada olduğum dan beri flim diziler ardı ardina 0 0 Yorumla
Eda4035 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Zayıf olan ama hala zayiflamaya çalışanlar burdami skjxkak 0 0 Yorumla
MICHAELSCHUMACHER Takip Et Xper 3 Yaş: 103 +1 yıl ne yazık ki uzaktan bağlanarak iş sektöründe çalışmaktayım, en büyük etkinliğim gene iş. 0 0 Yorumla
Melikuss56 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çünkü cildim yeterince hassas olduğu için rutin bakımları aksatmadan halletmem gerekiyor 0 0 Yorumla
Daapxx Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Makyaj yapmadığım için cildimin oh be demesine bayılıyorum sanırım 0 0 Yorumla
iamwashere Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence yemek yapmak yeni bir şeyler denemek çok güzel kafa dağıtmak için de 0 0 Yorumla
mornitorenk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Mutfakta farklı tatlı tarifleri deneyip sonra da yerim 😋 0 0 Yorumla
bonvoyagi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aksama kadar ders calismak calismasam bile kitabin basinda 10 saat oturarak video izlemek 0 0 Yorumla
byzemn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl spor ve örgüü benim zamanımı çabuk geçirmem de en etkili iki şey. Teşekkürler Orkid 0 0 Yorumla
zeyniko Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl aslında hepsini yapıyorum yeter ki zaman geçsin yoksa deliricem 0 0 Yorumla
huysuzbirpanda Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Cilt bakımı tabiki, her şeyden etkileniyor en çok sevgi ve zamanı cildime veriyorum 0 0 Yorumla
alwayssorry Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl maalesef durmadan yemek yiyorum :( ama yürüyüşü ihmal etmem 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak
Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak
Yemek yapmayı seven biriyim aslında mantıklı olarak bu cevabı seçtim
Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak 🌸🌺
Bu seceneklerin bir çoğunu yapıyorum zaten seçim yapamadım😂
Hergün kardio yapıyordum ama artık bir süre yapamıcam bebiş gelcek😂
Evde yapmayı en çok sevdiğim aktivite kitap okumak 🌷
Evdeyiz diye boşlamak yok! Masamdaki yerimi alıp işlerimi halletmek/ders çalışmak😁
Çünkü yemek yapmak özellikle tatlı pasta yapmak çikolata ile uğraşmak beni çok mutlu eder ☺️
Evde en cok müzik dinleyip yemek yemek güzel sanıeım cunku yapcak baska bisey bulamıyorum
Eglenmeden olmaz. Hem eglenmesini hem de dinlenmesini bilecen;)
Cildi bir kez ihmal edince hemen fark ediyor her gün bakım yapmak durumundayım...
Eğlenmek benim için çok önemli film izlemek veya kitap okumak 💙
Sınavım yaklaşıyor ve forum sitelerinden başka yerlerde de bulunmam gerektiğine karar verdim.
kendime zaman ayırmaya cildime özen gsötermeye çalışyrum ve bunu seviyorum
Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak
Karantinada olduğum dan beri flim diziler ardı ardina
Zayıf olan ama hala zayiflamaya çalışanlar burdami skjxkak
ne yazık ki uzaktan bağlanarak iş sektöründe çalışmaktayım, en büyük etkinliğim gene iş.
Çünkü cildim yeterince hassas olduğu için rutin bakımları aksatmadan halletmem gerekiyor
Makyaj yapmadığım için cildimin oh be demesine bayılıyorum sanırım
Bence yemek yapmak yeni bir şeyler denemek çok güzel kafa dağıtmak için de
Mutfakta farklı tatlı tarifleri deneyip sonra da yerim 😋
Aksama kadar ders calismak calismasam bile kitabin basinda 10 saat oturarak video izlemek
spor ve örgüü benim zamanımı çabuk geçirmem de en etkili iki şey. Teşekkürler Orkid
aslında hepsini yapıyorum yeter ki zaman geçsin yoksa deliricem
Cilt bakımı tabiki, her şeyden etkileniyor en çok sevgi ve zamanı cildime veriyorum
maalesef durmadan yemek yiyorum :( ama yürüyüşü ihmal etmem