Evdeyken vücuduma içten ve dıştan bakım yapmayı asla ihmal etmiyorum. Beslenmeme, sporuma ve bakımıma hep özen gösteriyorum. Bunları yaparken de özel günlerimden sonra Orkid Günlük kullanıyorum. Yeni çıkan Orkid Essential Günlük pedi de mutlaka deneyeceğim, teşekkürler @Orkid <3
Bu aralar vaktim bol olduğundan her şeye yetişmeye çalışıyorum. Sabah kalkar kalkmaz yoga ile başlıyorum günüme. Sonra sağlam bir kahvaltı. Evde sakin bir yer bulup kahve eşliğinde kitap okumak en sevdiklerimden bu ara. Bir saat sonra öğlen ne yesek, akşam ne yesek sohbetleri başlıyor zaten:)) Bende bir çok insan gibi farklı farklı şeyler denedim bu aralar. Ev halkı da sağolsun itiraz etmeden her şeyi yedi bu aralar :) Son olarak da günümü Netflix ile kapatıyorum. Önerilerin için teşekkürler @Orkid
Gün içinde çok hareketliyim. Evde bile olsam kıpır kıpırım :) Sonsuz güvendiğim en büyük kahramanım Orkid günlük ped <3 Her an yanımda olduğun için teşekkürler Orkid! Onsuz geçmez özel günlerim Renklidir onunla geçirdiğim her anlarım Kalbimdedir yeri İstediğim gibi her özelliği Dünyalar kadar seviyorum seni canım ORKİD 💜💜
Evde en sevdiğim aktiviteleein başını ailemle vakit geçirmek çekiyor. Daha sonra buna film izlemek, müzik dinlemek, arkadaşlarımla muhabbet etmek, ders çalışmak, yeni yeni keşfetmediğim belgeseller izlemek, temizlik yapmak ve de en sevdiğim Ks'de takılmak. 🙂
Evde dizi izlemek, film izlemek, kitap okumak, araştırma yapmak, spor yapmak, yoga yapmak, farklı tarifler denemek. Aslında yapılacak çok şey var ama çoğumuz dar pencereden hayata baktığımız için kör birinin bile çok güzel manzara resimleri çizebileceğini, sadece sol ayağını kullanarak yaşanabileceğini göz ardı ediyoruz.
Bu seçeneklerin çoğu bana göre, kendimi bölünmüş gibi hissettim. Öneriler için teşekkür ederim, daha çok dizi film izleyip bakım yapmayı tercih ediyorum.🌸
O kadar boş gectiki zamanım neye zaman ayirdigimin belli bir sekli yok biliyorum ki cogu insan boyle zamanimiz yatmakla dizi izlemekle intagramda gezmekle KS de gezmekle geciyor
Normal gündelik hayatta üniversite ile ev arasında mekik dokumaktan tüm gün ödev yaparken sandalyelere sırt yapıştırmaktan bedenime yeteri ilgiyi gösteremiyodum sürekli abur cubur vs tarzı yiyecekler tüketiyodum ve sonunda 68 kiloyu buldum sülalenin en zayıf kızırken bu duruma gelmek üzmüştü beni açıkçası. Bende önüme gelen bu fırsatı değerlendirmeye ve ünvanımı yeniden kazanmaya karar verdim şu an 57 kiloyu tam 11 kilo verdim daha da verebilirim inşallah.
yemek yapmak çok eğlenceli özellikle bu günlerde. Dışarıda yediğim sevdiğim şeyleri evde denemeye bayılıyorumm <3 Ve taki kişisel bakım, cilt bakımı olmazsa olmaz.
Farkli bitkisel kürler deneyip cilt bakımı sac bakımı vücut bakımı yapmaya başladım kendime vakit ayırıyorum günlük telaselerden hic ilgilenemiyordum iyi geldi bu süreç bana :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kişisel bakımın her türlüsü tam bana göre. Tabii Orkid de mutlaka benimle 🤞
Kızlar Ne Diyor
Evdeyken vücuduma içten ve dıştan bakım yapmayı asla ihmal etmiyorum. Beslenmeme, sporuma ve bakımıma hep özen gösteriyorum. Bunları yaparken de özel günlerimden sonra Orkid Günlük kullanıyorum. Yeni çıkan Orkid Essential Günlük pedi de mutlaka deneyeceğim, teşekkürler @Orkid <3
Karantina sağolsun tam bir dizi/film kurdu oldum. Birçok yapımı izleme fırsatım oldu. Önerilerin için teşekkürler Orkid :)
Karantina günleri benim için eğlenceli geçiyor açıkçası , bolca farklı aktiviteler deniyorum bunlar ;
Bu aralar vaktim bol olduğundan her şeye yetişmeye çalışıyorum. Sabah kalkar kalkmaz yoga ile başlıyorum günüme. Sonra sağlam bir kahvaltı. Evde sakin bir yer bulup kahve eşliğinde kitap okumak en sevdiklerimden bu ara. Bir saat sonra öğlen ne yesek, akşam ne yesek sohbetleri başlıyor zaten:)) Bende bir çok insan gibi farklı farklı şeyler denedim bu aralar. Ev halkı da sağolsun itiraz etmeden her şeyi yedi bu aralar :) Son olarak da günümü Netflix ile kapatıyorum. Önerilerin için teşekkürler @Orkid
Gün içinde çok hareketliyim. Evde bile olsam kıpır kıpırım :) Sonsuz güvendiğim en büyük kahramanım Orkid günlük ped <3 Her an yanımda olduğun için teşekkürler Orkid!
Onsuz geçmez özel günlerim
Renklidir onunla geçirdiğim her anlarım
Kalbimdedir yeri
İstediğim gibi her özelliği
Dünyalar kadar seviyorum seni canım ORKİD 💜💜
Evde en sevdiğim aktiviteleein başını ailemle vakit geçirmek çekiyor. Daha sonra buna film izlemek, müzik dinlemek, arkadaşlarımla muhabbet etmek, ders çalışmak, yeni yeni keşfetmediğim belgeseller izlemek, temizlik yapmak ve de en sevdiğim Ks'de takılmak. 🙂
Evde dizi izlemek, film izlemek, kitap okumak, araştırma yapmak, spor yapmak, yoga yapmak, farklı tarifler denemek. Aslında yapılacak çok şey var ama çoğumuz dar pencereden hayata baktığımız için kör birinin bile çok güzel manzara resimleri çizebileceğini, sadece sol ayağını kullanarak yaşanabileceğini göz ardı ediyoruz.
Bu seçeneklerin çoğu bana göre, kendimi bölünmüş gibi hissettim. Öneriler için teşekkür ederim, daha çok dizi film izleyip bakım yapmayı tercih ediyorum.🌸
O kadar boş gectiki zamanım neye zaman ayirdigimin belli bir sekli yok biliyorum ki cogu insan boyle zamanimiz yatmakla dizi izlemekle intagramda gezmekle KS de gezmekle geciyor
Normal gündelik hayatta üniversite ile ev arasında mekik dokumaktan tüm gün ödev yaparken sandalyelere sırt yapıştırmaktan bedenime yeteri ilgiyi gösteremiyodum sürekli abur cubur vs tarzı yiyecekler tüketiyodum ve sonunda 68 kiloyu buldum sülalenin en zayıf kızırken bu duruma gelmek üzmüştü beni açıkçası. Bende önüme gelen bu fırsatı değerlendirmeye ve ünvanımı yeniden kazanmaya karar verdim şu an 57 kiloyu tam 11 kilo verdim daha da verebilirim inşallah.
yemek yapmak çok eğlenceli özellikle bu günlerde. Dışarıda yediğim sevdiğim şeyleri evde denemeye bayılıyorumm <3 Ve taki kişisel bakım, cilt bakımı olmazsa olmaz.
Hepsi bir kadın için oldukça önemli noktalar ama son 3 aydır evde boş oturmamak için kendimi delicesine spora adamış durumdayım 😍
Dinlenmek iyi biraz kendimize vakit ayırıp rahatlasak ve izlediğimiz okuduğumuz şeylerle kaliteli vakit geçirirsek hiçte fena olmaz bence😉🙃
Saatlerce yatarak film izleyen birisine Orkid Günlük Yaprak Pamuksu dışında birsey onerilemezdi Senle Herşey Güvende Orkid 💙💜
Evde yapmadigim seyleri yaptim tig isi ve evdeki boya badana gb evle ugraştik kek borek ve baklava yaptik eşimle beraber 😍😍😍😍😍
Ben çok hareketliyim. Evde bile olsam sürekli hareket halindeyim. Orkid tam bana göre. :)
Farkli bitkisel kürler deneyip cilt bakımı sac bakımı vücut bakımı yapmaya başladım kendime vakit ayırıyorum günlük telaselerden hic ilgilenemiyordum iyi geldi bu süreç bana :)
Kişisel bakımın her türlüsü tam bana göre. Tabii Orkid de mutlaka benimle 🤞
''Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak'' İşte bu bennnn <3
Bir şık seçtim ama orkid yıllardır ihtiyaç duyduğumda hep yanımda. Teşekkürler!
Orkid ped hem ekonomik hemde rahat ve sızdırmıyor 🤞
Hepsinden azar azar😂😂 Aaa ama KizlarSoruyor'da vakit geçirmeyi eklememişsiniz ankete olmadı bu 😂
Kişisel bakım her zaman vazgecilmezim olmustur. orkid de her zaman benimle ❣
Dizi izliyorum ve kitap okuyorum tavsiye de ederim👌
Spor yapmayı çok seviyorum ama evde dar alanda sıkılıyorum
Çünkü bu bana iyi geliyor ve gerçekten stresimi atmama yardımcı oluyor. O yüzden spor her zaman hayatımın bir parçası olmuştur
B seçeneğini seçmiş olsamda mutfakla uğraşmak da hobilerimdendir karantinada günüm kitap diz film murfak ve derslerle geçiyor...
Yemek yapmak her zaman stres atmaya yardımcı olmuştur.. Bir sihir yapar gibi tencereye malzemeleri at ve karıştır sonuç lezzetli yemekler 😍😍😍
Karantinada mutfaktan çıkamaz oldum. Mutfaktan çıkınca da netfilx de diziler ve filmler ile tüm aile vakit geçiriyoruz...
O kadar cok film izledim ki hatta bazılarının etkisinde kalıp bir defa daha izledin önerilerin için teşekkürler orkid😊