Özel Günler & Hijyen Ankete katılarak sana özel önerimizi kap! Evde yapmayı en sevdiğin aktivite hangisi? (Sayfa 4) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 609 Ankete katılarak sana özel önerimizi kap! Evde yapmayı en sevdiğin aktivite hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 69 kişi beğendi
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Kendine daha iyi bak mutlu kal sağlıklı beslen spor yap fit kal ne yaparsan yap kız gibi yap 2 0 Yorumla
kemalizmkizi Takip Et Xper 4 Yaş: 87 +1 yıl Hiçbiri değil beybisi yan gelip yatmak en keyiflisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günlük ince tam olarak ne işe yarıyor ki? Akıntı veya idrar kaçırma sorununa göre mi? 0 0 Yorumla
hesnaars Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl genelde hiçbir şey yapmadan yatıyorım tüm gün sosyal medyadayım 1 0 Yorumla
İlkaycan34 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kitap okuduğum zaman hem daha fazla bilgi sahibi oluyorum hemde kitap okumayı seviyorum 1 0 Yorumla
Çilekaromalıcerenn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yeni filmler, yeni şarkılar, yeni kitaplar.. Kısacası yeni hayatlarla tanışmak bana iyi geliyor 1 0 Yorumla
doaklc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl böyle paylaşımları çok seviyorumm, yalnız olmadığımı hissettiriyor <3 kızlar olarak mükemmeliz bence 1 0 Yorumla
kediannesiozlem Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Karantina sayesinde yemek yapmayı öğrendik. Meğerse tüm kızların yeteneği varmış 😂 1 0 Yorumla
AuGeL-ofth3-KıTchEU Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Uyumak , sabah sporu , film izlemek , kitap okumak (az da olsa ) 1 0 Yorumla
Sevgidmn Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Kişisel bakımın her türlüsü tam bana göre. Tabii Orkid de mutlaka benimle 💁🏻♀️ 1 0 Yorumla
Beibies Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Temizlikkkkk yapmak sürekli yorulunca da Çay içip TV izlemek ve telefonda video izlemek 1 0 Yorumla
kimbuyaz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şu sıralar acayip mutfakta zaman geçiriyorum deli gibi biseyler öğreniyorum iyi ki evde kaldık 😍👍🤷♀️😂 0 0 Yorumla
Feronia21 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sanırım yemek yapmak en güzeli :) Evde oturdukça bundan zevk alabiliyorum. Tabi yedikçe mutlu olmak ayrı :)) 0 0 Yorumla
İsiimsizrehber Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Evde yapmayı en çok sevdiğim aktivite;Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak 0 0 Yorumla
Mirayimo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ya aslında ben voleybol oyuncusuyum. e karantina süreci de başlayınca insan kendini spora veriyor aktif olmak için 0 0 Yorumla
Cennetten_çiçek Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl B şıkkını daha çok vakit geçiriyorum tabi müzikte yemek ben yapmıyorum ama pasta tatlı falan yapıyorum :) 0 0 Yorumla
saglikdis Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Guvende olabilecegim yegane urun yemek te uyurken iste heryerde kadinlarin bir parcasi ilki var orkid 0 0 Yorumla
Citirtekepellaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yatiyorum spor yapiyorum bazen değişik yemekler deniyorum cilt bakimimi yaomaya ozen gosteriyorum 1 0 Yorumla
Night_Blues Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Daha çok film dizi ve oyun oynamayı tercih ediyorum Teşekkürler @Orkid 1 0 Yorumla
Arsimaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl En sonun da sporu da bıraktık fizik yerine yüze geçtik 1 0 Yorumla
Buhyuho Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Kitap okumak fılm dızı izlemek cok guzel ve lüks benım için 0 0 Yorumla
iamyusra Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Okumadığım kitap izlemedigim film neredeyse kalmadı :) 1 0 Yorumla
Loriussus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak 1 0 Yorumla
mutsuzbirpapatya Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl b şıkkı en tatlısı eşle sevgiliyle aileyle dizi film izlemek kadar güzeli yok 1 0 Yorumla
Yulaflıcikolata Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle yaptığım yemeği film izleyerek yemek favorim 1 0 Yorumla
bahar521 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl uyumak en sevdiğim evde yapılan aktivite olarak kabul edilirse🤭 1 1 Yorumla Unkown66 +1 yıl Benimde vkkjjkjkjjjkkkfjgjfkvkfk Yorumla
BilgiliHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl favori ürünüm olur kendisi asla sokağa çıkmam onsuz 0 0 Yorumla
Lovedays Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Yemek, spor ve film vazgeçilmezlerimden Teşekkürler.. 0 0 Yorumla
sevvvalizm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bakım yapmayı seviyorum güzel göründüğümü düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kendine daha iyi bak mutlu kal sağlıklı beslen spor yap fit kal ne yaparsan yap kız gibi yap
Hiçbiri değil beybisi yan gelip yatmak en keyiflisi
Kitaplar ayrı bir dünya neden başka dünyalara yelken açmayalım
Günlük ince tam olarak ne işe yarıyor ki? Akıntı veya idrar kaçırma sorununa göre mi?
genelde hiçbir şey yapmadan yatıyorım tüm gün sosyal medyadayım
Kitap okuduğum zaman hem daha fazla bilgi sahibi oluyorum hemde kitap okumayı seviyorum
Yeni filmler, yeni şarkılar, yeni kitaplar.. Kısacası yeni hayatlarla tanışmak bana iyi geliyor
böyle paylaşımları çok seviyorumm, yalnız olmadığımı hissettiriyor <3 kızlar olarak mükemmeliz bence
Karantina sayesinde yemek yapmayı öğrendik. Meğerse tüm kızların yeteneği varmış 😂
Uyumak , sabah sporu , film izlemek , kitap okumak (az da olsa )
Kişisel bakımın her türlüsü tam bana göre. Tabii Orkid de mutlaka benimle 💁🏻♀️
Temizlikkkkk yapmak sürekli yorulunca da Çay içip TV izlemek ve telefonda video izlemek
Şu sıralar acayip mutfakta zaman geçiriyorum deli gibi biseyler öğreniyorum iyi ki evde kaldık 😍👍🤷♀️😂
Sanırım yemek yapmak en güzeli :) Evde oturdukça bundan zevk alabiliyorum. Tabi yedikçe mutlu olmak ayrı :))
Evde yapmayı en çok sevdiğim aktivite;Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak
ya aslında ben voleybol oyuncusuyum. e karantina süreci de başlayınca insan kendini spora veriyor aktif olmak için
B şıkkını daha çok vakit geçiriyorum tabi müzikte yemek ben yapmıyorum ama pasta tatlı falan yapıyorum :)
Guvende olabilecegim yegane urun yemek te uyurken iste heryerde kadinlarin bir parcasi ilki var orkid
Yatiyorum spor yapiyorum bazen değişik yemekler deniyorum cilt bakimimi yaomaya ozen gosteriyorum
Daha çok film dizi ve oyun oynamayı tercih ediyorum Teşekkürler @Orkid
En sonun da sporu da bıraktık fizik yerine yüze geçtik
Kitap okumak fılm dızı izlemek cok guzel ve lüks benım için
Okumadığım kitap izlemedigim film neredeyse kalmadı :)
Mutfaktaki becerilerimi kanıtlama zamanı! İçimdeki şefi ortaya çıkarmak için yemek yapmak
b şıkkı en tatlısı eşle sevgiliyle aileyle dizi film izlemek kadar güzeli yok
Kesinlikle yaptığım yemeği film izleyerek yemek favorim
uyumak en sevdiğim evde yapılan aktivite olarak kabul edilirse🤭
Benimde vkkjjkjkjjjkkkfjgjfkvkfk
favori ürünüm olur kendisi asla sokağa çıkmam onsuz
Yemek, spor ve film vazgeçilmezlerimden Teşekkürler..
Bakım yapmayı seviyorum güzel göründüğümü düşünüyorum