yeni kitapmalar okumak ilk baslarda hosuma gidiyordu ama hic disari cikmadigim icin bir sure sonra beni bogmaya basladi dizi bile izlemiyorum artik ne film ne baska bir sey lutfen yardiiiiiiğğğmmm
cildi hersey etkiliyor, hava, stres, uyku, gıda, yanlıs ürün kullanımı.. hepsine engel olamayınca antialerjenik ürünlerle biraz dengeleyebiliyorum. ve orkid i seviyorum
farklı şeyler denemeyi severim sıradan olmaz yemeklerim bir yemeyi en güzel nasıl yapabiliceğimi bulmaya çalışırım kendimde bir şeyler ekliyip daha güzel hale getiririm ve güzel yaptığımı söylemeleri ve yemeye doyamamaları beni mutlu hissettirir.
Kızlar Ne Diyor
Kitap okumak veya dizi/film izlemek ama en güzeli yatmak.
Mutfakta vakit geçirmeye bayılıyorum. En güzel tatlılar , yemekler benim ellerimden çıkar🤞
Kitap okumak ruhumu dinlendiriyor. Çok keyif alıyorum
Yemek yapmak ama güzel bir sunum buna eşlik ederek 🤗
Keyifli dakikalar için dizi izlemeyi ve kitap okumayı tercih ederim
ya da cayimi kahvemi alıp tüm gün uyumak da olablr
Eğlenmeden olmaz diyenlerdenim... Film ve dizi keyfi için belli bir zaman ayırıyorum.
Yemek yapmak ve film izlemek kitap okumayı da çok seviyorum🌸
Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak
Ben film izlemeyi seviyorum genelde bu brni mutlu ediyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Valla açıkçası şu aralar kitap okumak :D Ama ankettekileri de deneyeceğim.
Yaaa hepsini yapıyorum aslında spor ve ders hariç 😀
Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak 🌺
Her zman fit olmaliyim ondan dolayi evde spora devam
Evde kitap okumaya ve film izlemeye bayılıyorum! Önerime de bayıldım, teşekkürler Orkid. :D
yeni kitapmalar okumak ilk baslarda hosuma gidiyordu ama hic disari cikmadigim icin bir sure sonra beni bogmaya basladi dizi bile izlemiyorum artik ne film ne baska bir sey lutfen yardiiiiiiğğğmmm
cildi hersey etkiliyor, hava, stres, uyku, gıda, yanlıs ürün kullanımı.. hepsine engel olamayınca antialerjenik ürünlerle biraz dengeleyebiliyorum. ve orkid i seviyorum
oyun-yemek-dizi/film döngüsü arasında sıkışmış durumdayım
Hassas cildime ihtiyaç duyduğu özeni göstermek için cilt bakımına zaman ayırmak
Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak ve tabiki de Türk kahvesi içmek
B şıkkı daha çok yapıyorum tabi mutfağada giriyorum :)
Her ne kadr zaman pek bulamasam da film izlemek kitap okumak
Eğlenmeden olmaz! Keyif dolu saatlere yelken açmak için film izlemek veya kitap okumak
Bol bol yemek yapma zamanı.
Eh, zaten ramadan ayındayız...
farklı şeyler denemeyi severim sıradan olmaz yemeklerim bir yemeyi en güzel nasıl yapabiliceğimi bulmaya çalışırım kendimde bir şeyler ekliyip daha güzel hale getiririm ve güzel yaptığımı söylemeleri ve yemeye doyamamaları beni mutlu hissettirir.
Seçenekler arasından spor uapmak ve film dizi izlemek
Kitap okumak en güzeli. Ya da müzik dinliyorum. Müziklerim hep dinlendirir. bir de anatomy okurum. Oh oh
Valla hamur işlerinde bugünlerde içimdeki şefi çıkardım
Her zaman sağlıklı ve fit olmak istediğim için sporla sınırlarımı zorlamak
Yemek yapmak favorim. Yeni tarifler denemek hoşuma gidiyor