Özel Günler & Hijyen Ankete katılarak sana özel önerimizi kap! Evde yapmayı en sevdiğin aktivite hangisi? (Sayfa 2) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 609 Ankete katılarak sana özel önerimizi kap! Evde yapmayı en sevdiğin aktivite hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 69 kişi beğendi
Elif-TheQueen Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Corona ile gördük ki evde kaldığımızda da spor yapmak çok önemli. Huzurlu ve öutlu bir hayat için herkes spor yapmalı. 0 0 Yorumla
Özgenur_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Bazen istemesemde yapmak zorunda olduğum YKS hazırlığı sanırım ve birde sunum hazırlamakk ama sıkıntı gelmediği sürece de sorun yok 0 0 Yorumla
Lovegood Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Karantinada tek yaptığım film/dizi izlemek ve müzik dinlemek tam bir film ve müzik kurdu oldum diyebilirim..Teşekkürler Orkid ✌🏻😍💜💜 0 0 Yorumla
ssryhon34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Tabiki mutfakta olupta güzel yemekler tatlilar yaparak kendini geliştirme damak tadini artirma en guzel sey sonrada servis yapip afiyetle yeme 0 0 Yorumla
ᴍᴀʀɢiᴛ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Yemek yapıp yeni lezzetler keşfediyorum güzel oluyor seviyorum mutfakta zaman harcamayı mutfak kedisi oldum bugünlerde.😀 0 0 Yorumla
pelinn6 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Pedler çok pahalı. Yakında altın kadar pahali olur.;( 1 0 Yorumla
melake55 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Hepsi ama yemek yapmak daha bir keyifli geliyor bana.. 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Aslında yatıp mızmızlanmak dışında pek bişey. Yapmıuorum 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl Deme be Yorumla
BLACKQUEENGRANDE Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Spor yapıyorum tabiki, çok daha eğlenceli ve faydalı.Bu güzel öneri için teşekkürler... @Orkid 🙂💖 0 0 Yorumla
Sednr0424 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Evdeyken daha cok bakim yapmayi ve homeworkut yapiyorum 💕Kendimle ilgilenmeyi seviyorum ya 0 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İp atlamak/Barfix egzersizleri/Anti - Gravity Yoga/Direk Dansı 0 0 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl vücut bakımı, kendimle ilgilenmeyi ve ofis kapalı olduğu için evden çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Gunce06 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Kitap okumak müzik dinlemek ve dizi izlemek. Ders calismak 0 0 Yorumla
lavins6 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mecburluktan, yoksa film izleyip; kitap okumak daha cazip. 😌 0 0 Yorumla
Figendoruk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl İşlerimi yaptıktan sonra bu ara en keyifli yaptığım şey 0 0 Yorumla
suskun_76 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayatın her anını iş ders ya da başka şeyler için dolduruyoken eğlenmek istedim 0 0 Yorumla
sailormoon22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl metal ve rock müzikleri dinleyip çılgınca dans etmek. 0 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Yemek konusunda kendimi daha çok geliştirmek istiyorum 0 0 Yorumla
Tobikoo Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Bu dönemin psikolojisinden midir nedir kitap okuyup film izlemek dışındaki tüm aktivitelere başlayana kadar 5 saat geçmiş oluyor :/ 1 0 Yorumla
liliaaaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Sanırım hepsi. Bu günlerde kendime dair birçok şey keşfettim. :) 0 0 Yorumla
lovessdrug Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Film izlemek herşeyden güzel en azından kafamdaki sesleri susturuyor 0 0 Yorumla
ladydarkk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Danssss 😍 Müziği açıp deliler gibi dans ettim bugün özgürce 0 0 Yorumla
sleeeeeepp Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Hepsini yapıyorum ama aralarında en keyifli olan yemek yapmak 😋 0 0 Yorumla
EliffGüneşş Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl İki şık arasında kaldım :) eğlenmeden de olmaz bakım yapmazsan da olmaz 💋 0 0 Yorumla
HAYAT_DOLUYUM Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Koronadan dolayı pek çalışmıyorum ama korona olmasaydı ders falan 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Evdeyim ders çalışıyorum yapboz yapıyorum bazen yüzüme maskeler yapıyorum. 0 0 Yorumla
Dark_Of_The_Night Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Film izlemekKitap okuyup yazmakMuzik dinlemekResim cizmekIcat ve evde kendin yap (dıy ) fikirleir 0 0 Yorumla
İremm24 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kitap ve dizi izlemek en sevdiklerim ama genelde ders çalışmak zorundayım. 0 0 Yorumla
xbabyx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Bol bol Temizlik yapıyorumMutfaktan çıkmıyorum tatlı yapıyorum 0 0 Yorumla
ikiprensesannesi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Yemek temizlik çocuklarla ilgilenen ise git gel vs vs 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Corona ile gördük ki evde kaldığımızda da spor yapmak çok önemli. Huzurlu ve öutlu bir hayat için herkes spor yapmalı.
Bazen istemesemde yapmak zorunda olduğum YKS hazırlığı sanırım ve birde sunum hazırlamakk ama sıkıntı gelmediği sürece de sorun yok
Karantinada tek yaptığım film/dizi izlemek ve müzik dinlemek tam bir film ve müzik kurdu oldum diyebilirim..
Teşekkürler Orkid ✌🏻😍💜💜
Tabiki mutfakta olupta güzel yemekler tatlilar yaparak kendini geliştirme damak tadini artirma en guzel sey sonrada servis yapip afiyetle yeme
Yemek yapıp yeni lezzetler keşfediyorum güzel oluyor seviyorum mutfakta zaman harcamayı mutfak kedisi oldum bugünlerde.😀
Pedler çok pahalı. Yakında altın kadar pahali olur.;(
Hepsi ama yemek yapmak daha bir keyifli geliyor bana..
Aslında yatıp mızmızlanmak dışında pek bişey. Yapmıuorum
Deme be
Spor yapıyorum tabiki, çok daha eğlenceli ve faydalı.
Bu güzel öneri için teşekkürler... @Orkid 🙂💖
Evdeyken daha cok bakim yapmayi ve homeworkut yapiyorum 💕Kendimle ilgilenmeyi seviyorum ya
İp atlamak/Barfix egzersizleri/Anti - Gravity Yoga/Direk Dansı
vücut bakımı, kendimle ilgilenmeyi ve ofis kapalı olduğu için evden çalışıyorum.
Kitap okumak müzik dinlemek ve dizi izlemek. Ders calismak
Mecburluktan, yoksa film izleyip; kitap okumak daha cazip. 😌
İşlerimi yaptıktan sonra bu ara en keyifli yaptığım şey
hayatın her anını iş ders ya da başka şeyler için dolduruyoken eğlenmek istedim
metal ve rock müzikleri dinleyip çılgınca dans etmek.
Yemek konusunda kendimi daha çok geliştirmek istiyorum
Bu dönemin psikolojisinden midir nedir kitap okuyup film izlemek dışındaki tüm aktivitelere başlayana kadar 5 saat geçmiş oluyor :/
Sanırım hepsi. Bu günlerde kendime dair birçok şey keşfettim. :)
Film izlemek herşeyden güzel en azından kafamdaki sesleri susturuyor
Danssss 😍 Müziği açıp deliler gibi dans ettim bugün özgürce
Hepsini yapıyorum ama aralarında en keyifli olan yemek yapmak 😋
İki şık arasında kaldım :) eğlenmeden de olmaz bakım yapmazsan da olmaz 💋
Koronadan dolayı pek çalışmıyorum ama korona olmasaydı ders falan
Evdeyim ders çalışıyorum yapboz yapıyorum bazen yüzüme maskeler yapıyorum.
Film izlemekKitap okuyup yazmakMuzik dinlemekResim cizmekIcat ve evde kendin yap (dıy ) fikirleir
Kitap ve dizi izlemek en sevdiklerim ama genelde ders çalışmak zorundayım.
Bol bol Temizlik yapıyorum
Mutfaktan çıkmıyorum tatlı yapıyorum
Yemek temizlik çocuklarla ilgilenen ise git gel vs vs