#OkulaDevam özellikle de ergenlik döneminde özgüven problemi çeken kızlarımız için bu proje Harika destek ve güven niteliğinde destekliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kötü bir kampanya değilde, özel bana biri böyle teklifte bulunsa mesela reddederdim utancımdan felan. O yüzden bence böyle kampanya yerine kozları utandırmak yerine genel olarak ihtiyaçlı öğrencilere küçük bir para yardımı yapılması lazım
Harika bir proje tebrikler. Yeter ki kız öğrencilerin eğitimi ve özgüveni eksik kalmasın bunun için #OkulaDevam projesini destekliyorum. Sen de var mısın? @Nilsuacr
Emeğine sağlık Bakımlı olmak her zaman önemli Emeğine sağlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne kadar daha ve hijyenik olsa da okulda bazı sorumsuz davranışlar oluyor arama olduğunda mesela kızların çantalarını ne kadar bayan öğretmenler baksada dolapları erkek ogretmende karıştırıyor hayliyle utaniyoruz üstüne üstlük sormadan izin almadan çantalar karıştırılıyor bu olaylar oldukça hic bir kız rahat degil
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > #OkulaDevam! Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin özgüvenle okula devam etmesi için destek olmaya var mısın?
Kızlar Ne Diyor
#OkulaDevam özellikle de ergenlik döneminde özgüven problemi çeken kızlarımız için bu proje Harika destek ve güven niteliğinde destekliyorum
Kötü bir kampanya değilde, özel bana biri böyle teklifte bulunsa mesela reddederdim utancımdan felan. O yüzden bence böyle kampanya yerine kozları utandırmak yerine genel olarak ihtiyaçlı öğrencilere küçük bir para yardımı yapılması lazım
En sevdiğim @Orkid pedlerinden alarak ben de #OkulaDevam projesini destekleyeceğim! Yeter ki kız öğrencilerin eğitimi ve özgüveni eksik kalmasın
#OkulaDevam diyorum ve hijyenik ped alamayıp hayatlarını erteleyen tüm genç kızlarımıza destek adına @Orkid ürünleri kullanıyorum
Harika bir proje tebrikler. Yeter ki kız öğrencilerin eğitimi ve özgüveni eksik kalmasın bunun için #OkulaDevam projesini destekliyorum. Sen de var mısın? @Nilsuacr
Kız öğrencilerin hijyenik ped bulamadığı için okula devam edememelerini asla göz ardı edemem bunun icin destek veriyorumm👊🏻
Ben de #OkulaDevam kampanyasını destekliyorum, hatta bugün Orkid günlük ped aldım, umarım katkıda bulunabilmişimdir :)
Tüm eğitimleri destekliyoruz bir orkid bir bağış demek, bunun için denk geldikçe fazla fazla alıyorum
Bu tür projeleri çok seviyor ve destekliyorum, teşekkürler Orkid. Bu tür projelerin devam etmesi dileğiyle #OkulaDevam ❤️👍
#OkulaDevam@EskilerdeeenUmarım doğru etiketlemişimdir kuzumu❤
#OkulaDevam @eskilerdeeen
Sonuna kadar destekliyorum.
Sen de destekliyor musun? @Khrystyna
Kesinlikle, ben de destekliyorum. 🙏🏼
@kalpsiz-melek
Zaten bu marka kullanıyorum istemeden destekliyor olmuşum vay canına güzel 👍
Okumayan kız kalmasın, hicbir şey onlara engel olmasın
#OkulaDevam
@Orkid pederlinden alarak bende #okuladevam projesini destekleyeceğim
@Orkid 'in #OkulaDevam projesini özellikle de öğrenciler için faydalı buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum.
Harika bir kampanya olmuş, böyle birşeye destek olmak çok güzel gurur verici👏🌸
@odysseyy_ bebüğüm hazırlan #okuladevam etkinliğine gidiyoruz 😍
Gidelim😻♥️
#OkulaDevam
Tüm kızların okuma hakkı vardır, ve her zaman bunu destekleyeceğiz...
🌺❤️
#OkulaDevam okumayan kızlar kalmasın sonuna kadar destekliyorum 👏
Harika bir proje. Sonuna kadar @Orkid destekliyorum.
Orkid farkını yine gösterdi bu kampanyayi destekliyorum
Emeğine sağlık Bakımlı olmak her zaman önemli Emeğine sağlık
Ne kadar daha ve hijyenik olsa da okulda bazı sorumsuz davranışlar oluyor arama olduğunda mesela kızların çantalarını ne kadar bayan öğretmenler baksada dolapları erkek ogretmende karıştırıyor hayliyle utaniyoruz üstüne üstlük sormadan izin almadan çantalar karıştırılıyor bu olaylar oldukça hic bir kız rahat degil
#OkulaDevam Böyle güzel projelere destek olmanız gurur verici.
Duyarlı olan kadınlarımızın oldugunu görmek çok güzel 😊❤️
Ben de @Orkid pedlerinden alıp #OkulaDevam projesine katkıda bulunacağım :)
Kız öğrenciler her konuda bilinçlenmeli teşekkürler Orkid
#OkulaDevam! Kampanyasına bnde destek veriyorum! @GüllerinKraliçesi knk sende varmısın? 🌷❤
Varım #OkulazDevam
#CoronaVarNeOkulu
#CoronaVarNeOkulu ne la 😂😂
#CoronaVarOturunNeOkulu
😂😂
Okul okulu😂😂
#OkulaDevam @Orkid umarım yardımcı olabilirim çok güzel bir etkinlikkk
Çok güzel bir proje sonuna kadar destekliyorum #OkulaDevam @Orkid