Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Aysecev Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Yumuşak, korumalı ve doğal olsun, sağlıklı olsun 0 0 Yorumla
sinemdemir25 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Sağlık konusunda kaliteden ödün vermemek gerek. 0 0 Yorumla
crankywoman Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Orkid platinium gece on numara beş yıldız👍 0 0 Yorumla
buseamamermaidderler Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl ikisi birden sonuçta kuş bu boru değil 0 0 Yorumla
Die_Another_Day Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Ikiside ama korumaya daha dikkat ederim 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tabiki koruma !!! Özelikle yoğun günlerde 0 0 Yorumla
DuDes Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl İkisi de vazgeçilmez ve büyük önem taşıyor. 0 0 Yorumla
MyLifeYıkık Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 59% +1 yıl Şehir hayatında koruma daha önemli oluyor. 0 0 Yorumla
musiclower Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl He ikiside önemli 😩 regl oldum bugn imdaaatt 0 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 310 cevap paylaştı. Yumuşaklık ama dışarı sızdırmamasıda önemli 0 0 Yorumla
Disosyatif Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Her ikisi de önemli. ksjhksbgsjbxbdbdhdj 0 0 Yorumla
_Dilek_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Ikisini secme sansim var mi ikiside cunku 🙂 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bence koruma olmali yumusaklik sonra
Her ikisi de önemli hem rahatlık hem güvenlik :)
Ikiside önem arz ediyor benim. icin
Ağlayacak bir omuz işte arıyorum
Yumuşak, korumalı ve doğal olsun, sağlıklı olsun
Her ikiside önemli ama, daha çok koruması önemli diyebilirim
Sağlık konusunda kaliteden ödün vermemek gerek.
yumuşaklık bence en önemlisi
Her ikisde olmasi gerekiyor
Orkid platinium gece on numara beş yıldız👍
ikisi birden sonuçta kuş bu boru değil
Ikiside ama korumaya daha dikkat ederim
Tabiki koruma !!! Özelikle yoğun günlerde
Yumuşaklık istiyorum ben ve taşmamasını
İkisi de vazgeçilmez ve büyük önem taşıyor.
Yumuşaklık önemli benim için ya
Ikisi de son derece onemlii
İkiside orkıd platinum sahane
Korumalı yumuşaklık önemli.
Şehir hayatında koruma daha önemli oluyor.
He ikiside önemli 😩 regl oldum bugn imdaaatt
Ikiside ayrılmaz bir bütün
Bence koruma daha önemli.
Koruma önemli ama yumuşaklık da etkili
Her ikiside önemli benim için
Yumuşaklık önemli daha çok
Yumuşaklık daha önemlidir.
Yumuşaklık ama dışarı sızdırmamasıda önemli
Her ikisi de önemli. ksjhksbgsjbxbdbdhdj
Ikisini secme sansim var mi ikiside cunku 🙂