Soruma hoş geldiniz,
İlk zamanlar, başlangıç, anlık mesajlaşma, şak diye dönüşler, ilgi, alaka had safhada, şakalaşmalar, özlem, gözlerin ışıl ışıl olması, üstüne titremesi, incinmesin, kırılmasın diye dikkat etmesi!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma hoş geldiniz,
İlk zamanlar, başlangıç, anlık mesajlaşma, şak diye dönüşler, ilgi, alaka had safhada, şakalaşmalar, özlem, gözlerin ışıl ışıl olması, üstüne titremesi, incinmesin, kırılmasın diye dikkat etmesi!

Cevap
9Cevap
Bence aşkın en güzel hali, yanında hiç kasmadan tamamen kendin olabildiğin an. Böyle birlikte saçmalayabildiğin, hem çocuklaşıp hem de en güvende hissettiğin o huzur hali.😌
Güzel bir nokta, benim için de çok önemli, kasmadan rahat olabilmek. Gelişi güzel doğal filan. 😅
Bazıları her şeye laf söz ediyor ay öyle yapma böyle yapma yok söyle olmasın 😂ulan bir bırak kendim olayım be😅
Güzel olurdu valla sersemledim 😅hayal ettim 😅çok tatlı 😅
m.youtube.com/.../UJa62GUo-pg?si=FrbuK8iTeza_zmiL
Yeni profil 9x daha güzel olmuş 😅
Hiç olmaması.
Valla Barış 😅hiç kız arkadaşım yokken daha mutluydum Allah için 😂
Aşkın en güzel hali ; ne olursa olsun vazgeçmemek, kırılsanda kavga etsende dönüp dolaşıp yine onu bulmak, bunu anlatsam yanlış anlarmi acaba diye düşünmemek, acaba bunaltımmı onu diye düşünmemek birlikte saçmalamak, birbirine ayak uydurup eğlenebilmek ve en önemlisi sonsuz güvenebilmek.
Valla okurken çok güzeldi, hoş, ama vazgeçmemek biraz fazla. Eskiden bende vazgeçmezdim gerçi gençken ya da daha küçükken diyelim. 😅
Valla yanlış anlaşılacak şeylerde ekstra dikkat ederdim 😅panik olurdum 😅
Sıkmaktan da korkardım 😅
Sonsuz güven imkansız değil mi 😅
Vay anasını ne güzel oldu yahu 😅 böyle mors olmuş gibi oldum 😅😂😅
Yakışır 😅
youtube.com/shorts/DKvrN-ZiYhU?si=E0supg2RUos_c473
Ben imkanlı severim, çok zorlamasın yokuş rampa yapmasın 😅Her şeyi kolaylaştırmak bizim elimizde Melike 😅macera da güzel de her şey yolunda olsun ya sjsj
O ilk flortlesme hali... Ufak tefek sozcuklerde anlam cikarip mutlu olma isi... Gece uyumadan en son onunla konusup uyandiginda ilk ona yazmak... Hatta gece uyumayip sabahlara kadar konusmak yazismak...
Evet kanka flört ilk flört zamanları anasını satiym 😅
Her boka mutlu olma 😂
Katılıyorum valla kesinlikle 😂 bunları yaşadım 😂😅😂
Avel gibi dolaniyoruz ortada ajgjjh
Dolanmak güzeldir kanka 😅halin keyfin nasıl 😅
Çok büyüksün Milanista çok 😅
youtube.com/shorts/43wf5o5gM_I?si=Gx-xDxhbrUQc0q32
Ahdg avelden bi tık daha iyi 😀sen?
İyi kanka ne güzel 😅 daha da iyi ol 😅hafif karardı hava serinlik geldi iyiyim valla 😅 sigara çay pöfür pöfür dndjd
Video nasıldı yahu 😅 beğendin mı djdjd
Video mu 😅Yani iste mizah anlayisima pek uymuyor 😅İyi olmana sevindim😊
Canın sağolsun kanka ne bileyim 😅😂😅 benim de aklıma hep dizi filmler geliyor 😅çok pis olay çıkarmak için bahane bulurum aha böyle
m.youtube.com/.../HkLEIAGdeqs?si=ydbIdmmosq_CIF8Z
Mahalledeki çocuklar gençler hep gülerdi o boynuma dolarıma sksjs
Ahxjc iste hic buyumeyecektik 😀Cuneyt babayi kizdirmayin lannn
Aşkın en güzel hali onun gözlerindeki parıltıyı görmek kavuşmak yok saymak özlemeyi birleşmek bütün olmak samimi bir aidiyetle, gerçekleşmesi biz olabilmek.
Güzelmiş 😅 hayaller de güzel 😅
Hahaha 😅😂😅hayallerde daha güzel emin ol 😅en azından benim için djdjd
Aşkın en güzel hali yanında kendin olabildiğin huzur bulduğun ve sevginin sözden çok davranışlarda hissedildiği halidir bana göre
Müthişsin Tuğçe 😅 fevkaladenin fevkinde 😅
Zaten aşk kişiye özeldir özgü 😅bu senin aşkın 😅
Ama bende katılıyorum yani😅
On numara
youtube.com/shorts/nEdOYyeMRco?si=UOBStl8F6dRiSYRi
Sjdjd
Sende sende 😅Çokça sjdjd
Cevabını bilmediğim bir soru bilemedim 🤷🏻♀️
Canın sağolsun da 😅 hiç sevgilin olmadı mı senin 😅niye bilmiyonnn
Aşık olmadım
Bende olmadım ki 😅
Flörtleştiğin anlar işte.
Evet evet, keşke hep flört kalsak. XD
Değil mi:) erkekler o süreçte daha ilgili vs
Sen daha bilirsin, bilemiyorum. Emin değilim ama ben ilk günkünden daha da iyi olurum hep, daha da iyi. 😊
Zerresi olmaz bende ilgisizliğin ama ilgiden boğulan da çok ayarım yok o sıkıntı sjsj
Ahaha öyle de olmaz işte aynı seviyede kalmalı
Bak işte dürüst olmak lazım ayarım yok. Çabalarım ama söz veremem. Ama fren yapabilirim gibi kendime. XD
Yapay zekalı robot gibi, Programlanabilirim. XD aşkım istediği kadar istediği şeyi modlayabilir beni XD güncellenirim yükselirim bug olmaz hiç bir tek aşkım tutabilir beni çok kalabalık mevzular da bile tutabilene aşk olsun atom karınca gibiyim 😂
Ruh bütünlüğü ve mqx güven hali
Hiç yaşamadım ama süper olurdu 😅
Bu soruyu es geçme hakkım var mı ☺️
Tabi ki 😅ama bir şeyler sallasan da olur yani 😅Ne olacak
Bende de kalmadı ki zaten başlamadan bitti anamdan emdiğim süt burnumdam geldi 😂ooooo 😅
youtube.com/shorts/ekCZysPZVxQ?si=TInHNlusrtr8_6Fq
Fakirlerin aşkı
O nasıl bir şey 😅
Valla 5 kuruşum yok he eskiden vardı da şimdi yok. Ama zengin olmadım hiç gönlüm zengindi hep 😅
Y Hali.
O ne 😅
Atılan ilk mesaj.
Selam naber filan diyorlar merhaba 😂pek de güzel değil djdjd
Flört zamanı
Opusmek
Katılıyorum 😅
İlk zamanları en güzel anları sonra suyu çıkıyor
Katılıyorum abi 😅 maalesef
özel anlar
Benim için birlikte olan her şey özel 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın en tatlı hali kesinlikle o ilk zamanlardaki kelebeklerin havalandığı flört dönemi ✨ O anlık bildirim geldiğinde kalbin ritim değiştirmesi, gözlerin parıldaması bambaşka bir evre gerçekten 💖
Bence aşkın en güzel hali sadece o heyecanlı başlangıçlar değil, zamanla tam bir huzur limanına dönüşmesi 🥺 Yanında hiç rol yapmadan kendin olabildiğin, sessizliği bile birlikte paylaşabildiğin ve tam anlamıyla güvende hissettiğin o samimi anlar aşkı gerçek kılıyor.
Peki senin için o ilk heyecan mı daha özel yoksa zamanla oturan o derin güven duygusu mu? 🤔☕