Flört dönemi baya tatlı geliyor ama sonraki günlerde aylarda ve yıllarda daha da oturuyor her şey.. Bu sefer de rahatlık geliyor ve her şeyi göze alıp yapabiliyorsun. Bana göre sevginin yoğun olduğu her dönem tatlıdır.
aşkın en guzel hali yaşlanınca bence çünkü kıskançlık yok bencillik yok herkes kendi yağında kavrulmaya çalışıyor üzüntünü sevincini onunla paylaşıyorsunuz sevgini daha cok gösteriyorsun. Gençken insan düşünemiyor dozunu sevmeninde üzmeninde kıskanclığında karışmanında bir dozu var ama bazen insanın gözü kör oluyor
yaşlandığın zaman ise tertemiz seviyorsun bakıyorsun çevrende ondan baska kimse kalmamis en güzelde kaybetme korkusu yaşıyorsun ve ona daha çok bağlıyor
Aşk bence sonunda kesin ölen bir şey gibi, insanların dediklerine göre kesin yok oluyor yani. Böyle düşünürsek sevgili dönemi ya da evliliğin ilk zamanları mantıklı geliyor 😅
Rintintinlerin etrafımda kuçu kuçu yaptıkları hali aşkın en güzel halidir. Tabi ben hiçbirine aşık olmamak şartıyla. Ben olmayacağım ve bunların kuçu kuçu yapan hoplayıp zıplayan hallerini sanki çok da seviyormuşum gibi izleyip eğleneceğim bir süre. O halleri güzel aşıkların. Sonra defedeceksin tabi. Fazla tutarsan şımarırlar rintintinler.
Flört zamanı her şey böyle dört dörtlük, sonra bilmiyorum benim şansım dan mı, ileriye doğru yol aldıkça her zaman kıçları ayrı oynadı, değişti ler, üzülen ben oldum, Karşıdaki insan kaliteli karakterli olursa, bütün dönemlerde güzel ve özel olur
Doğru kişiyle yaşanan aşkın her anı çok güzel.. Hele ki her anında şükürler olsun dediğiniz bir aşka sahipseniz.. Karşılıklı sevgiden emin olunduğu sürece her dakikasına her salisesine şükredilir. Aşk başlı başına harika bir şey..
En heyecanlı dönem flört evresi oluyor her mesaj her konuşma her dokunuş her yeni birlikte yapılan şey merak duygusu tatlı muhabbetler çok güzel oluyor sevgililik evresinde de öyle güzel geçirip çok eğlenen çok mutlu çiftler var ama çoğu zaman insanlar sıkıldıktan ya da monotonlastıktan sonra o yoğun hisler kaybolunca bitirmeyi tercih ediyor ne yazık
evli iken hala aşık kalabilenler dünyanın en şanslı insanları olabilirler, çocuğa olan sevgi bir yana bir tarafında da aşık olduğun kadın varsa o en güzeldir bana göre 😊
Evlilik hali guzel. Acaba ne olacak, ayrilacak miyiz, simdi kiminle nerde falan gibi sorular kalkiyor. Kafa rahat, ayni evdesin hep, birbirine daha cok zaman ayiriyosun.
Düşündüm De Kesinlikle En Güzel Hali; Aşklarını Evlilikle Süslendirdiklerinde Ve Aşkları İlk Meyvesini Verdiğinde İlk Adımlarını Beraber Attırmak Olurdu.