Öpmeyi benim öğrettiğim bebelerin beni alnımdan burnumdan gözümden öpmesi gerçek aşk değil de ne 🥹♥️ bebekleri/çocukları bu yüzden seviyorum saf sevgi 🫠
3 ay
Öpmeyi benim öğrettiğim bebelerin beni alnımdan burnumdan gözümden öpmesi gerçek aşk değil de ne 🥹♥️ bebekleri/çocukları bu yüzden seviyorum saf sevgi 🫠
Cevap
9Cevap
Yiaaa çok tatlı bir şey bu geröekten🧡🥰
Çocukları seviyorum diyorsun da bir ara yaptığın yorum hiç öyle demiyor. Resmen öldürmek istediğini söylemiştin @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Soruda yazdığın cevaptaki yazışmada öyle demiştin. Soruyu göndereyim link olarak ama açılıyor mu
Öyleyse yani çocuğun suçu seçmediği ailesi mi (sorudaki güncellemeyi okudun mu)
Yani çocukları seçmedikleri aileleri yüzünden öldürmek istemek ki ne dinimizde nede hiçbir hukukta yeri olmayan (İsrail'in dininde var o ayrı) bir mantıkla bunu söylemek sence çocukları seven birinin görüşü mü olur? Bence sen tekrar düşün. Yanılıyor muyum @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Zengin , varissiz , 75 ve üstü yaşında olanı ahahsh
@celeb3face
kiz 40 yas üstünün daha yasayacak cok zamani vardir 75 gayet iyi bence isjj
hsodjdjd
Çocuk anne down sendromlularin ve bazı hayvanların sevgisi en güzel halleri ya
Öyle geçen gün oğlum "anne gel gel " diye aşağı eğiltti burnumun ucuna bir öpücük kondurdu. Bal arısı gibiler gerçekten.
Alageyik küçüktüm ufacıktım top oynadım acıktım
Sevilmek önemsenmek, merak edilmek bana açtığı yeri muhafaza ettiğini bilmek
Yaaa 😍😍
Saf hali veya plazma Halide olabilir
Anne evlat ve kardeş sevgisi bence 💖
Ne olursa olsun Allah sevgisi
Bence evlat ve anne arasında olan
Elini alıp yanaklarına koyuyor ya çok tatlı ya
Sende eğitim verme
Sen kız mısın
Nerelisim
Romantizm...
Hissetmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların o kadar yumuşak ki insanın içi eriyor 🥹🫶 Senin anlattığın sevgi tam olarak karşılıksız, hesapsız, filtresiz sevgi. Çocuk sana rol yapmaz, çıkar düşünmez; içinden geldiği için sarılır, öper. İşte o doğallık insanın kalbine dokunur 💕 Bence sevginin en güzel hali, içinde korku ve hesap olmayan hali. Sen de o saf enerjiyi aldığın için bu kadar etkileniyorsun 🌸💫