Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 8) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Siyahlarisaa Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl İkiside önemli benim için ama korumayı tercih ederim 🌸 0 0 Yorumla
nurşulem Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bence ikiside önemli ama bir seçim yapmak gerekirse koruma derim. 0 0 Yorumla
Sevil402 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle koruma, aksi takdirde ne kadar yumuşak olursa olsun rahatsız hissederim zaten. 0 0 Yorumla
Müberrabuse Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hem koruma he yumuşaklık her ikisinden de vazgeçemem onun için orkid vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
_Begümm_ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İkisi de önemli tabiki ama önce koruma sonra yumuşaklık. 0 0 Yorumla
cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İki özelliğinde olması gerek bu yüzden Orkid ❤️ 1 0 Yorumla
Sensiz-Olmaz-Ki Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Her ikiside önemli orkide her ikisinede sahipsin 2 0 Yorumla
Hanfendibirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Sızdırma yumuşaklık incelik kısaca hepsi 💜 1 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Orkid kullanıyorsan ikisini de sağlamış olursun. 1 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Hem koruma hem konfor bir arada olmalı 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İkiside önemli benim için ama korumayı tercih ederim 🌸
bence ikiside önemli ama bir seçim yapmak gerekirse koruma derim.
Kesinlikle koruma, aksi takdirde ne kadar yumuşak olursa olsun rahatsız hissederim zaten.
Hem koruma he yumuşaklık her ikisinden de vazgeçemem onun için orkid vazgeçilmezim
İkisi de önemli tabiki ama önce koruma sonra yumuşaklık.
ikisdindende orkiddende vazgeçmem
İkisi de olmalı yumuşak ve sızdırmayan
Koruma da önemli yumuşaklıkda
İki özelliğinde olması gerek bu yüzden Orkid ❤️
Çok yoğun adet dönemi gecirdigim için koruması daha onemli
Hijyen önemli, gerisi umrumda değil
Her ikiside benim için önemli
yumusaklik sanirim benim icin daha onemli
Her ikisi de önemli tabi ki
İkiside benim için çok önemli ❤
İkisi de son derece önemli🐰
Her ikiside önemli orkide her ikisinede sahipsin
Koruma ama ikiside onemli
Sızdırma yumuşaklık incelik kısaca hepsi 💜
Ben adet kabı kullanıyorum
koruma... tabiki bence yanı
bnece koruması rahat olduğumu billmem lazım
Tabiki de koruma daha önemli😊😊😊
Orkid kullanıyorsan ikisini de sağlamış olursun.
Hem koruma hem konfor bir arada olmalı
Her ikiside kesinlikle 💪
Her ikiside çok önemli. 🌺
Ikisinden de taviz vermem
Her ikiside benim için onemli
Özel günler de benim için her ikiside önemli