Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 420 cevap paylaştı. Her ikisi de önemli benim için 1 0 Yorumla
Nurrrserrr Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Koruma en önemlisi o yüzden her zaman orkid yanımızda 0 0 Yorumla
Sudegül7 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben kesinlikle güzel bir lisanla uyarıp yardımcı olurdum :) 0 0 Yorumla
eylül610zxc Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl ikisi de çünkü Orkid hepsini yapıyor orkid yumuşak ve korumalı 0 0 Yorumla
Senaçakırrr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Benim gibi çok olan biri için koruma daha önemli korusun başka bişi istemiyorum 0 0 Yorumla
Nameless1717 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Koruma tabiki sonuçta en çok düşündüğümüz şey bişey var mı arkamda 😂 0 0 Yorumla
morkelebek0 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Koruma kadar yumusaklikta onemli kendisini surekli hissettirmesi rahatsiz edici olmasi problem 0 0 Yorumla
ayseey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Her ikiside olmalı! Arasında seçim yapmamızı gerektirmemeli.. 0 0 Yorumla
Mutsuz_kızzz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Her ikiside önemli tabiki hem korunma hem yumusaklık 0 0 Yorumla
XSepultura Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hem koruma hem yumuşaklık ikiside cok önemli teşekkürler orkid :) 0 0 Yorumla
ssseeevvaaalll Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hem yumuşaklık hem koruma önemli. Ki bence bu özellikleri taşıyan tek marka Orkid.❤ 0 0 Yorumla
Gtre23 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bence koruma önemli yumuşaklık o kadarda önemli değil.. 0 0 Yorumla
Nur0119 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yumuşaklık önemli çünkü özelgünde rahat etmem lazım 0 0 Yorumla
Annayım Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Orkid sen bir numarasın özel günlerim senin sayende çok rahat geçiyor teşekkürler orkid 🌺 0 0 Yorumla
gulceninsiirleri98 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bize göre ikisi de önemli olmalı, diğer kızlar ne der bilemem benim görüşüm bu. 0 0 Yorumla
Melekdiyebirii Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Her ikisi de önemli. Rahat ve güvende hissetmek isterim. 0 0 Yorumla
Merimus Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sanırım koruma ama yumusak olmazsa da rahatsız ediyo 0 0 Yorumla
Besteloji Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Her ikisi de önemlidir. Hem rahat olsun hem de dışarı çıkarmasın. 0 0 Yorumla
fırcalıgız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Koruma tabikide yani ama yumusaklığıda önemli kısmenn 0 0 Yorumla
__gizemli__06 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Regl döneminde her ikisi birden önemlidir. biri olup diğeri olmazsa, olmaz! 0 0 Yorumla
arzugulsnn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Koruma tabikide özel günlerde sızıntı istemem rahat olmasada olur zaten 3 gün 4 gün takıyosun :/ 0 0 Yorumla
Sümeyyekızmaz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl İkiside olsa olurda benim için en önemlisi yumuşaklık 0 0 Yorumla
sudenazyiğit Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yumuşaklık önemli tabiki koruması tam olup rahat olmadiktan sonra ne yarar 0 0 Yorumla
SahibeCarmen Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Koruma benim için daha önemli. Yumuşaklık konforu arttırır. Tabi ki ikisi bir arada olsa efsnae 0 0 Yorumla
Fatos0132 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Koruma en çok tabiki çünkü mahcup olmak istemem dışarı çıkarsa... 0 0 Yorumla
nebilmamk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl koruma bence yumuşaklık da önemli ama sızdırma falan olmasın yeter 0 0 Yorumla
ebrarrak Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Koruma çok önemli oridde buda mevcut son derece memnun kaldım iyiki vr❤❤ 0 0 Yorumla
DuruDingo Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Koruma yumuşaklığı ezer bence. Ağzını burnunu kırar. 0 0 Yorumla
KayıpBöcek Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bence ikisi de önemli biru rahatsızlık verir diğeri de rezil eder. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Önce koruma sonra yumuşaklık
Her ikisi de önemli benim için
Koruma en önemlisi o yüzden her zaman orkid yanımızda
Ben kesinlikle güzel bir lisanla uyarıp yardımcı olurdum :)
ikisi de çünkü Orkid hepsini yapıyor orkid yumuşak ve korumalı
Benim gibi çok olan biri için koruma daha önemli korusun başka bişi istemiyorum
Koruma tabiki sonuçta en çok düşündüğümüz şey bişey var mı arkamda 😂
Koruma kadar yumusaklikta onemli kendisini surekli hissettirmesi rahatsiz edici olmasi problem
Her ikiside olmalı! Arasında seçim yapmamızı gerektirmemeli..
Her ikiside önemli tabiki hem korunma hem yumusaklık
Hem koruma hem yumuşaklık ikiside cok önemli teşekkürler orkid :)
Hem yumuşaklık hem koruma önemli. Ki bence bu özellikleri taşıyan tek marka Orkid.❤
Bence koruma önemli yumuşaklık o kadarda önemli değil..
Yumuşaklık önemli çünkü özelgünde rahat etmem lazım
Orkid sen bir numarasın özel günlerim senin sayende çok rahat geçiyor teşekkürler orkid 🌺
Bize göre ikisi de önemli olmalı, diğer kızlar ne der bilemem benim görüşüm bu.
Her ikisi de önemli. Rahat ve güvende hissetmek isterim.
Sanırım koruma ama yumusak olmazsa da rahatsız ediyo
Her ikisi de önemlidir. Hem rahat olsun hem de dışarı çıkarmasın.
Koruma tabikide yani ama yumusaklığıda önemli kısmenn
Regl döneminde her ikisi birden önemlidir. biri olup diğeri olmazsa, olmaz!
Koruma tabikide özel günlerde sızıntı istemem rahat olmasada olur zaten 3 gün 4 gün takıyosun :/
İkiside olsa olurda benim için en önemlisi yumuşaklık
Yumuşaklık önemli tabiki koruması tam olup rahat olmadiktan sonra ne yarar
Koruma benim için daha önemli. Yumuşaklık konforu arttırır. Tabi ki ikisi bir arada olsa efsnae
Koruma en çok tabiki çünkü mahcup olmak istemem dışarı çıkarsa...
koruma bence yumuşaklık da önemli ama sızdırma falan olmasın yeter
Koruma çok önemli oridde buda mevcut son derece memnun kaldım iyiki vr❤❤
Koruma yumuşaklığı ezer bence. Ağzını burnunu kırar.
Bence ikisi de önemli biru rahatsızlık verir diğeri de rezil eder.