Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 6) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Zombie_Rotten Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İkiside çok önemli tam koruma sağlarken hışır hışır rahatsız edici bir pek istemem 0 0 Yorumla
sütlümisir Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Orkit bütün konforu sağlıyor çok memnunum zaten 1 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Orkid sayesinde seçim yapmamıza gerek yok 😊😊😊 1 0 Yorumla
08Zeynep27 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl İkisi de. Birbirinden ayrı düşümek mümkün değil. 1 0 Yorumla
Tbaygmr Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 46% +1 yıl İkiside çok önemli benim için. Teşekkürler orkid 1 0 Yorumla
Zeynepselinde Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ikisi de çok önemli olduğu için orkid platinyum 1 0 Yorumla
rüyasenben Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl İkiside olmalı ve orkid bunları karşılıyor 1 0 Yorumla
Benhepkaybettim34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Koruma ikisi de olursa daha güzel 1 0 Yorumla
MeryyseriousMerç Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Koruma benim icin daha önemli 😁 1 0 Yorumla
SahibenizH Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Koruma daha önemli. Ancak yumuşaklıkta bir ekstrası 1 0 Yorumla
Gmze0103 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yumuşaklik da koruma da iki de onemli benim icin 👍 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İkiside çok önemli tam koruma sağlarken hışır hışır rahatsız edici bir pek istemem
Her ikisi de son derece önemli
Orkid platinum der ve susarım
Orkit bütün konforu sağlıyor çok memnunum zaten
Koruma daha önemli tabii ki
Orkid sayesinde seçim yapmamıza gerek yok 😊😊😊
İkisi de. Birbirinden ayrı düşümek mümkün değil.
Yumuşaklık daha önemli benim için
ikisi de onemli benim icin.
İkiside çok önemli benim için. Teşekkürler orkid
Ikisi de çok önemli olduğu için orkid platinyum
Koruma da önemli yumuşaklıkta
Güzel soru Orkid Platinum şüphesiz 💃💃
Her ikisi de ölçülü şekilde olmalı.
İkiside olmalı ve orkid bunları karşılıyor
Koruma sonra yumuşaklık tercih ederim
Koruması önemli benim için.
İkisi de önemli ama koruma daha önemli
İkiside önemli ve gerekli