Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
baharkizilcan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Aradığım herşey orkidde var. İyiki varsın pedim benim 0 0 Yorumla
ballıçöreek Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl İkiside önemli tabiki deneyip görelim Orkid Platinum 0 0 Yorumla
Pediatrician Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Zaten orkid aldığım için sorun yaşamıyorum teşekkürler 0 0 Yorumla
yyupiiyaskkk Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İnce kasıgımı acıtanı sevmiyorm sadece yumuşak kullanırım orkid güzel 0 0 Yorumla
Başak01_ Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl İkiside önemli benim için hem korusun hem yumuşak olsun isterim. 1 0 Yorumla
LaLin_ Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl korusun yeter yumusaklik degilde incelik onemli onemlisi 0 0 Yorumla
Alisa58 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Benim için koruma ve yumuşaklık da çok önemli rahatıma çok düşkünüm 0 0 Yorumla
Qu33u_ØfTh3_KîTTćH3u Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Yumuşaklık ve koruma. #Orkid keşke pamuksu yüzeyli pedler üretsen benim gibi alerjisi olanlar için ✌️ 0 0 Yorumla
cure_ Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle koruma Hastane ortamında çalışan bir stajyer hemşire olarak hastalarıma karşı kötü görünmek istemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl her ikisi de sanırım. ikisi de önemli ama koruma biraz daha önemli bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben en ucuzlarını kullanırımbirde üstüne mendil koydukmu al sana koruma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her ikisi de tercihim. Yeni platinium bu isteklerimi karşılayacaksa seve seve kullanılır. ☺️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Koruma önemli güvenebilmeliyim beni rezil etmeyeceğine. Yumuşaklık çok sonra 0 0 Yorumla
Ecemvuran Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Orkid bir numara özel günlerimin kurtarıcısı 🥰😍😍 0 0 Yorumla
Complete Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Yumuşaklık önemli, koruma benim için pek farketmiyor 0 0 Yorumla
_HaZeLL_ Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Her ikisi çok önemli. Bu yüzden ben Orkid kullaniyorum🌹💜 0 0 Yorumla
sananekızaağm Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl İç çamaşırlarına göre kanat uzunluğu kısalığı olsun artık 0 0 Yorumla
_SwalloW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İkiside önemli hem rahatlık hem koruma bj ikisi her kadın için önemli.😊 0 0 Yorumla
Jessicaxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Korumadiktan sonra istediği kadar yumuşak olsun, ne fayda... 0 0 Yorumla
Wiilmaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Benim için özel günlerde yumuşaklıkta önemli, korumada önemli 🌺 0 0 Yorumla
ØDisturbed Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Ikiside onemli ama koruma 1 tik daha onde 2 0 Yorumla
sevgiiiiii34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İkisi de önemli ama yoğun bir gün için koruma dahada onemli 0 0 Yorumla
sevenduygu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yumuşaklık tabiki korumada , rahatlikta önemli bu arada. 😅😅 0 0 Yorumla
Aslanice01 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bir kadın icin ikisi de önemli bu konuda orkid çok iyi ve bu yüzden bizim tercihimiz yine orkid platinum 👌❤ 0 0 Yorumla
5dakikayaordayım Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İkisi de önemli bu yüzden her zaman tercihim orkid :) 0 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Orkid hep seninle💙 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aradığım herşey orkidde var. İyiki varsın pedim benim
İkiside önemli tabiki deneyip görelim Orkid Platinum
Zaten orkid aldığım için sorun yaşamıyorum teşekkürler
İnce kasıgımı acıtanı sevmiyorm sadece yumuşak kullanırım orkid güzel
İkiside önemli benim için hem korusun hem yumuşak olsun isterim.
korusun yeter yumusaklik degilde incelik onemli onemlisi
Benim için koruma ve yumuşaklık da çok önemli rahatıma çok düşkünüm
Yumuşaklık ve koruma. #Orkid keşke pamuksu yüzeyli pedler üretsen benim gibi alerjisi olanlar için ✌️
Kesinlikle koruma
Hastane ortamında çalışan bir stajyer hemşire olarak hastalarıma karşı kötü görünmek istemem
İkiside vazgeçilmez benim için
Ikisi bir arada olsun hem yumusak olsun hemde korusun
her ikisi de sanırım. ikisi de önemli ama koruma biraz daha önemli bence
Ben en ucuzlarını kullanırımbirde üstüne mendil koydukmu al sana koruma
Her ikisi de tercihim. Yeni platinium bu isteklerimi karşılayacaksa seve seve kullanılır. ☺️
Koruma önemli güvenebilmeliyim beni rezil etmeyeceğine. Yumuşaklık çok sonra
yumuşaklıktan çok sızdırmaması benim için daha önemli
Her ikisi de önemli benim için ve her ikisi de Orkid de mevcut
Orkid bir numara özel günlerimin kurtarıcısı 🥰😍😍
Yumuşaklık önemli, koruma benim için pek farketmiyor
Her ikisi çok önemli. Bu yüzden ben Orkid kullaniyorum🌹💜
İç çamaşırlarına göre kanat uzunluğu kısalığı olsun artık
İkiside önemli hem rahatlık hem koruma bj ikisi her kadın için önemli.😊
Korumadiktan sonra istediği kadar yumuşak olsun, ne fayda...
Benim için özel günlerde yumuşaklıkta önemli, korumada önemli 🌺
Ikiside onemli ama koruma 1 tik daha onde
İkisi de önemli ama yoğun bir gün için koruma dahada onemli
yumuşaklık tabiki korumada , rahatlikta önemli bu arada. 😅😅
Bir kadın icin ikisi de önemli bu konuda orkid çok iyi ve bu yüzden bizim tercihimiz yine orkid platinum 👌❤
Marketde always bulamadim.. uzgun ben😭 seni seviyorum #always
İkisi de önemli bu yüzden her zaman tercihim orkid :)
Orkid hep seninle💙