Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 10) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
KaranfilGibi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Koruma daha önemli, rezil olmayalım dimi 0 0 Yorumla
Aytunay Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl ikisi de tabi ki :) Rahatlık aşırı önemli 0 0 Yorumla
Jonjk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Hiç regl olmama şıkkı ekler misiniz lütfen? 0 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Ikisi de onemli benim icin sonucta en hassas bolge 0 0 Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Yumuşaklık koruma rahatlık hepsi 🙋♀️ 0 0 Yorumla
27KaraSevdam Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl ikisi de tabiki önemli güvende hissetmek 0 0 Yorumla
Rosegirl90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl Her ikiside onemli .. rahat olmasi lazm 0 0 Yorumla
amazingqueen Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Kesinlikle koruma ama yumusaklikta onemli sayilir 0 0 Yorumla
Officegirl Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl İncelik ve koruma. Bu da orkid infinity demek 0 0 Yorumla
virgoandsad Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Orkid en sevdiğim 💖 her zaman iyi hissediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Koruma daha önemli tabiki o yüzden tercihim platinum
Hem yumuşaklık hem koruma
Koruma daha önemli bana göre
Tabiki de her ikisi de 👍
Koruma daha önemli, rezil olmayalım dimi
ikisi de tabi ki :) Rahatlık aşırı önemli
İkisi de önemli. Hepsi biraradaaaa
Hiç regl olmama şıkkı ekler misiniz lütfen?
Koruma herşeyden önemli sonra yumuşaklık
Ikisi de onemli benim icin sonucta en hassas bolge
Yumuşaklık koruma rahatlık hepsi 🙋♀️
Koruma ve rahatlık önemli.
Mümkün mertebede ikisi de
Her ikisi de. hatta sıcacık bir duş çok daha önemli
ikisi de tabiki önemli güvende hissetmek
kesinlikle ikiside çok önemli
Hijyen, rahatlık ve güven
Ikiside son derece önemli
Koruması daha önemli bence
Rahat hareket etmek için en iyisi