Özel Günler & Hijyen Günlük pedi en çok kullandığın zaman hangisi? (Sayfa 4) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Günlük pedi en çok kullandığın zaman hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
ümmrann Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl tabiki hijyen.. ve günlük ıslaklıklar için.. ıslanmak güzeldir.. :) 0 0 Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Günlük hayatta sürekli dışarda olduğum için sürekli kullanıyorum 0 0 Yorumla
Zelihabel Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Sevglm 32 yasinda ben 24 icime girmiyor ama hep bahsini yapiyor giremiyorum deliriyorum diye falan bendr belli etmiyorm ama istiyorum delircem artik. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hep kullaniyorumm.. ev sevdigim sey ped almak.. ped standindan beni korparmak zordur 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Akıntım olduğu için her gün kullanıyorum. 3 0 Yorumla
AmorSalkım Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Spor ya da günlük aktivite yaparken daha ferak hissettiriyo beni 1 0 Yorumla
dunyadakipluton Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hastanede staj yaptığım için sürekli bir hareket halindeyim işte o zaman çok işime yarıyor. 0 0 Yorumla
Eekay01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bilmem. Yani biliyorum da facsfafsfs en cok ihtiyacim oldugunda kullanirim heralde 0 0 Yorumla
isimsizolsaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Günlük ped kullanmıyorum, hergün iç çamaşırı değiştiriyorum 0 0 Yorumla
Seymanur1998 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Günlük yaşamımın bir parçası günlük pet daha temiz daha ferah hissettiriyor 0 0 Yorumla
Berjinada Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Orkid en özel günümde yanımda çok hareketli olduğum için bana çok uyum sağlıyor 0 0 Yorumla
masumkediii Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Günlük bakımım için kullanıyorum temiz hijyenik hissettiriyor..❤ 0 0 Yorumla
Masalcımmm Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl kendimi daha rahat ve daha temiz hissediyorum kullanirken 0 0 Yorumla
edtersoy Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Ince yapisi sayesinde hiç rahatsız olmuyorsunuz her zaman temiz hissetmek için vazgeçilmezimdir 0 0 Yorumla
Tuğbaikrahira Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Sürekli iç çamaşırı değiştirme huyum var orkid sayesinde bundan kurtuldum 0 0 Yorumla
Madambovvaryy Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Kullanmıyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her zaman kullanırım. Böylece temizlik hissini gün boyunca yaşıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün ped kullanmanın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Günlük pedi sadece yumurtlama günlerimde akıntım olduğu için kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Aybükem78 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% +1 yıl Yoğun iş temposunda daha rahat hissetmek için.. 1 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Kaç tane Yorumla
hemşirebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Her zaman değil hastalıktan sonra genelde 1 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Regl Öncesi - Regl Sonrası (En fazla 1 hafta) 0 0 Yorumla
cerensuuuu Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Hiperaktif biri olarak rahat davranmak isterim 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
tabiki hijyen.. ve günlük ıslaklıklar için.. ıslanmak güzeldir.. :)
Günlük hayatta sürekli dışarda olduğum için sürekli kullanıyorum
Sevglm 32 yasinda ben 24 icime girmiyor ama hep bahsini yapiyor giremiyorum deliriyorum diye falan bendr belli etmiyorm ama istiyorum delircem artik.
Her kadında akıntı vardır bu yüzden kullanması gerekir
Hep kullaniyorumm.. ev sevdigim sey ped almak.. ped standindan beni korparmak zordur
Akıntım olduğu için her gün kullanıyorum.
Spor ya da günlük aktivite yaparken daha ferak hissettiriyo beni
Hastanede staj yaptığım için sürekli bir hareket halindeyim işte o zaman çok işime yarıyor.
Bilmem. Yani biliyorum da facsfafsfs en cok ihtiyacim oldugunda kullanirim heralde
Günlük ped kullanmıyorum, hergün iç çamaşırı değiştiriyorum
Günlük yaşamımın bir parçası günlük pet daha temiz daha ferah hissettiriyor
Orkid en özel günümde yanımda çok hareketli olduğum için bana çok uyum sağlıyor
Günlük bakımım için kullanıyorum temiz hijyenik hissettiriyor..❤
kendimi daha rahat ve daha temiz hissediyorum kullanirken
Ince yapisi sayesinde hiç rahatsız olmuyorsunuz her zaman temiz hissetmek için vazgeçilmezimdir
Sürekli iç çamaşırı değiştirme huyum var orkid sayesinde bundan kurtuldum
Gezmeler de birde düğünler de falan
Kullanmıyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Kullanmıyorum rahat bulmuyorum.
günlük ped kullanmıyorum hiç
Her zaman kullanırım. Böylece temizlik hissini gün boyunca yaşıyorum.
Her gün ped kullanmanın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Günlük pedi sadece yumurtlama günlerimde akıntım olduğu için kullanıyorum.
Yoğun iş temposunda daha rahat hissetmek için..
Kaç tane
Her zaman değil hastalıktan sonra genelde
Toptan bir çuval almıştım orkid
Regl zamanlarının son günü genellikle
Regl Öncesi - Regl Sonrası (En fazla 1 hafta)
Kendimi daha temiz hissediyorum..
Hiperaktif biri olarak rahat davranmak isterim
Kullanmıyorum ama yanımda tasiyorum