Özel Günler & Hijyen Regl dönemi boyunca kendini nasıl motive ediyorsun? (Sayfa 11) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 283 Regl dönemi boyunca kendini nasıl motive ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
M_avera Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sıcak su torbası, ağrı kesici ve uyku. Uyumadan ağrı geçmiyor. 0 0 Yorumla
Oğrenciile Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl #banauyar kahve çikolata klasikleri kurtarmıyor en iyisi herkesten uzak temiz hava almak 0 0 Yorumla
melek101090 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Belki biraz tuhaf Ama Spor yapinca agrim fazla olmuyor 0 0 Yorumla
Morlukız34 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Ağrı kesici içerek çikolata yiyerek yatarak uyuyarak 0 0 Yorumla
gecemiymiis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sıcak su torbası çikolata ve güzel bı romantik komedi filmi yetiyor bana 0 0 Yorumla
swendy Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Regl dönemlerinde kesinlikle motivasyonun Orkid ve cikulataaa 0 0 Yorumla
denizfeneri67 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Çikolata yiyorum müzik dinliyorum bu agrilarimi biraz olsun rahatlatiyor 0 0 Yorumla
Seymanur1998 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sıcak su torbası ve bolca çikolatayla motive oluyorum 😅 0 0 Yorumla
Berjinada Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Orkid ile özgüvenim yerinde çok hareketli olduğum için tam benlik 0 0 Yorumla
mefrel2 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl bunun için her ay yeni bişeyler bulmaya gerek yok gayet normal gelip geçiyor 0 0 Yorumla
Mavideflin Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bana ağrıdan dolayı tek iyi gelen şey ağrı kesici iğne yeyip uzanmak 0 0 Yorumla
Tuğbaikrahira Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Orkid o kadar rahat ve yok gibi ki zaten motive olmam için yeterli 0 0 Yorumla
Glncnknn Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Kendimi farklı şeylerle oyalıyorum faklı konuşlarla motive ediyorum bol mutluluk 0 0 Yorumla
cagla3401 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Berbat bir regl dönemi ama orkid ultra gerçekten kurtarıcı 0 0 Yorumla
tomris8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Uyuyarak şarkı dinleyip ileriyi düşünerek ve en önemlisi çikolata yiyerek 0 0 Yorumla
smgomez Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl sadece kendimi öldürerek motive edebilirim onuda yapamıyorum😂 0 0 Yorumla
starfish8 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl sağlık sağlık bu, geçecek cicim, azcık sabır :) 3 0 Yorumla
DiyetDüşmanı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Çok sancılı geçmez ama tatlı yemek iyi geliyor 3 0 Yorumla
haylazzzponcik Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Televizyon izlerim battaniye sıcak çay 2 0 Yorumla
pimpirikkli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Elimde 3-5 çikolata, karnımda havlu; elimde ütü... 2 0 Yorumla
bisorupcikicamya Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Regl döneminde kendimi motive falan edemiyorum... 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sıcak su torbası, ağrı kesici ve uyku. Uyumadan ağrı geçmiyor.
#banauyar kahve çikolata klasikleri kurtarmıyor en iyisi herkesten uzak temiz hava almak
Belki biraz tuhaf Ama Spor yapinca agrim fazla olmuyor
Ağrı kesici içerek çikolata yiyerek yatarak uyuyarak
Sıcak su torbası çikolata ve güzel bı romantik komedi filmi yetiyor bana
Regl dönemlerinde kesinlikle motivasyonun Orkid ve cikulataaa
Çikolata yiyorum müzik dinliyorum bu agrilarimi biraz olsun rahatlatiyor
Sıcak su torbası ve bolca çikolatayla motive oluyorum 😅
Orkid ile özgüvenim yerinde çok hareketli olduğum için tam benlik
bunun için her ay yeni bişeyler bulmaya gerek yok gayet normal gelip geçiyor
Bana ağrıdan dolayı tek iyi gelen şey ağrı kesici iğne yeyip uzanmak
Orkid o kadar rahat ve yok gibi ki zaten motive olmam için yeterli
Kendimi farklı şeylerle oyalıyorum faklı konuşlarla motive ediyorum bol mutluluk
Berbat bir regl dönemi ama orkid ultra gerçekten kurtarıcı
Uyuyarak şarkı dinleyip ileriyi düşünerek ve en önemlisi çikolata yiyerek
sadece kendimi öldürerek motive edebilirim onuda yapamıyorum😂
Regl dönemi boyunca tatlı atıştırmalıklar keyif veriyor ✌️
Kendimi hiç motive edemiyorum
Bolca çikolata yiyerek ♥️
Ağlayarak motive ediyorum
sağlık sağlık bu, geçecek cicim, azcık sabır :)
Çikolata müzik film dans duygu seli
Çikolataaaa olabilir. Film olabilir
Çok sancılı geçmez ama tatlı yemek iyi geliyor
Hep istekliyim hep ama sevgilim yetersiz bir kardeşim
Televizyon izlerim battaniye sıcak çay
Elimde 3-5 çikolata, karnımda havlu; elimde ütü...
Regl döneminde kendimi motive falan edemiyorum...
Periyodlarım çok düzensiz :/
Çikolata ve müzikle. hep iyi gelir.