Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 8) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
AlessiaBeste Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Okumaya çok önem veriyorum. 1 2 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla AlessiaBeste +1 yıl İyi ki varsın. Yorumla
DuyguAN Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Tabi ki en iyisi Orkid bence 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 Yorumla
onlinepatates Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl güzel projedestek veriyorum 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
kafamizmatiiz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Orkid sen ne güzelsin 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Lapilapinova Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Güzel bir proje tabiki destekliyoruz bizde 👍 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Blue4 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl O zaman haydi markete 😊👍 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
MinikManolya Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Çok güzel bir proje. Desteklerim tabiki 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
eftelya355 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Destekliyoruz... Teşekkürler 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
aycakan Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Orkid olamadan önce ne yapıyorduk ki? 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Her zaman yanındayız 💙 Yorumla
Hicazkârr Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Güzel kampanya kullanmasam da destek için alicm 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
aklıkarışıkkız Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Öğrencilere ped ile mi destek olacaksınız. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Selam! Okula Devam kampanyamız boyunca 4 milyona yakın ped bağışı ile binlerce kızın okula devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz ✌️ 💪 Yorumla
Acemicadııı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benimde çorbada tuzu olsun :) 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Kizkiza19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel bir proje tebrik ederim.😊 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
blayte Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok duyarlı bir proje👏👏👏 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
UMURSAMAZHATUN97 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Elinize sağlık çok güzel olmuş 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla
kalamars Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Farkındalık kampanyanız için teşekkürler #OkulaDevam 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar okuldan eğitimden geri kalmasın #okuladevam 0 0 Yorumla
HalindenMemnunKız Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Iyiki varsin Orkid🤗Kadinliga ilk adim attigimdan beri seninle bu yola cikmaktan mutluluk duyuyorum😎 0 0 Yorumla
Magicwings Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bu cok güzel bir düşünce destek olacağım tabiki 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
tugce0413 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Bilgi için teşekkürler, destek olacağım. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Teşekkür ederiz! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Sdfuyr Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Guzel olmus tesekkurler boyle seylere ihtiyacimiz var 1 0 Yorumla
GölgeÖpücük Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl İyi ki orkid kullanıyorum 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
gizliüüüüü Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kız çocuklarının okuması için hem cinsleri olarak arkalarındayız. 1 0 Yorumla
BirŞıpsevdi Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Gerçekten çok başarılı. Böyle ğrojelerin hep arkasındayım 👍🏼 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Orkid ile #okuladevam 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Mutlaka destek olacağım. Çok güzel bir proje. 1 2 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla EjderyamNerde +1 yıl Bu gün iki paket orkid platinum alarak ilk adımı attım umarım herkes destek verir 😊😊 Yorumla
ÇokİlginçBu Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Güzel bir proje, destekliyorum 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Fitgril Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Yardımda bulunun maddi durumu kötü olan insan çok kadınlık özel bir durumdur özel hisedilmeli 0 0 Yorumla
Because_Me Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzel bir proje. Başarılar diliyorum. Her zaman orkid kullanmışımdır Şimdi daha da fazla alacağım 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Okumaya çok önem veriyorum.
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
İyi ki varsın.
Tabi ki en iyisi Orkid bence
Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙
güzel proje
destek veriyorum
Desteğin çok değerli 💙 #OkulaDevam 💪
Orkid sen ne güzelsin
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Güzel bir proje tabiki destekliyoruz bizde 👍
#OkulaDevam 💪 💙
O zaman haydi markete 😊👍
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Çok güzel bir proje. Desteklerim tabiki
Destekliyoruz... Teşekkürler
#OkulaDevam 💪 💙
Orkid olamadan önce ne yapıyorduk ki?
Her zaman yanındayız 💙
Güzel kampanya kullanmasam da destek için alicm
Öğrencilere ped ile mi destek olacaksınız.
Selam! Okula Devam kampanyamız boyunca 4 milyona yakın ped bağışı ile binlerce kızın okula devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz ✌️ 💪
Benimde çorbada tuzu olsun :)
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Çok güzel bir proje tebrik ederim.😊
Çok duyarlı bir proje👏👏👏
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Farkındalık kampanyanız için teşekkürler #OkulaDevam
Kızlar okuldan eğitimden geri kalmasın
#okuladevam
Iyiki varsin Orkid🤗Kadinliga ilk adim attigimdan beri seninle bu yola cikmaktan mutluluk duyuyorum😎
Bu cok güzel bir düşünce destek olacağım tabiki
#OkulaDevam 💪 💙
Bilgi için teşekkürler, destek olacağım.
Teşekkür ederiz! #OkulaDevam 💪 💙
Guzel olmus tesekkurler boyle seylere ihtiyacimiz var
İyi ki orkid kullanıyorum
#OkulaDevam 💪 💙
Kız çocuklarının okuması için hem cinsleri olarak arkalarındayız.
Gerçekten çok başarılı. Böyle ğrojelerin hep arkasındayım 👍🏼
Orkid ile #okuladevam
#OkulaDevam 💪 💙
Mutlaka destek olacağım. Çok güzel bir proje.
Bu gün iki paket orkid platinum alarak ilk adımı attım umarım herkes destek verir 😊😊
Güzel bir proje olmus gerçekten. Yararlı da olmus.
Güzel bir proje, destekliyorum
Yardımda bulunun maddi durumu kötü olan insan çok kadınlık özel bir durumdur özel hisedilmeli
Güzel bir proje. Başarılar diliyorum. Her zaman orkid kullanmışımdır Şimdi daha da fazla alacağım