Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
juinn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Harika bir proje bu! Başarılı olur umarım... 2 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Yardımlazımlütfen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Böyle devam destekcinizimmm 1 2 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla Yardımlazımlütfen +1 yıl AYAyayayay 🧡🧡🧡🧡 Yorumla
Aybenşokşok Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Bence okula hitmek herkezin hakki 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Volina Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Harika bir proje teşekkür ederiiz ♥️ 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Sessizgirl0123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Bir numara ve rahat özel gunler kahramanı 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 Yorumla
ceylan234 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Çok gúzel bir paylaşım destek olmak isterim 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
GHhhjkkjbı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl bayıldım destekliyorumh emen 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
Heyyseen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Hep birliktee, tam destek 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
xkartanesix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 51% +1 yıl destekliyoruz ! teşekkürler orkid 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Blackgirll_1453 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Harika, teşekkürler.Destek vereceğim. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik! 💪 #OkulaDevam Yorumla
bana_bak_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl orkid ile okula devam projesini destekliyoruz 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik. #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Seliinnn567 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Herr zaman tercihim orkid ❤ 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Her zaman yanındayız 💙 Yorumla
dennisnick Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl çok iyi bence ve kullanıyorum 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 Yorumla
saribagyan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Destekçinizim #okuladevam 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin için teşekkür ederiz 💙#OkulaDevam 💪 Yorumla
kelebek574 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Guvenle kullandigim sayili ürünlerden 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 Yorumla
Saklı_cennet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Destek olacağım teşekkür ederim 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Blackrainbowsouls Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Baba beni okula götür projesinden sonra en iyi proje oldu 0 0 Yorumla
Nord93 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Çok güze birl proje mutlaka bagista bulunacagim :) 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
gamzeen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl geçen yıl bizim okula gelip tanıtım yapmıştınız ve bence çok faydalıydı sonuçta yeni adet görmüş olan çocuklar için çok işe yaradığını düşünüyorum 1 0 Yorumla
Anafor2 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Elbette destek olmayı isterim.🌸 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
MeddahL Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Resmi mi bu kampanya? eğer öyleyse yardımlarınız için teşekkürler :) 0 0 Yorumla
Hayal65 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Büyük farkındalık ben de destekleyeceğim 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Selam Hayal65! Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
TurnaTeddy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Böyle projelerin olması ne güzel 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Hayali_hasenat Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Bizim okula yapılmıştı bilinçlendirme semineri 😊 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Bilmişxd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl okuyun okuyan her kızın arkasındayız. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Güllerintanrısı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Çok güzel bir proje olmuş 🤗😊 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla
_Esmerbayan_ Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Sonuna kadar destekliyorum 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
zynpsdeiçz18 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Evet o zaman #okuladevam 🌸 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Gizlii7570 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Destekliyoruum emegi geçenlere teşekkürler 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Destekliyoruuz tabiki 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Harika bir proje bu! Başarılı olur umarım...
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Böyle devam destekcinizimmm
💙 #OkulaDevam 💪
AYAyayayay 🧡🧡🧡🧡
Bence okula hitmek herkezin hakki
#OkulaDevam 💪 💙
Harika bir proje teşekkür ederiiz ♥️
#OkulaDevam 💪 💙
Bir numara ve rahat özel gunler kahramanı
Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙
Çok gúzel bir paylaşım destek olmak isterim
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
bayıldım destekliyorumh emen
Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 #OkulaDevam 💪
Hep birliktee, tam destek
#OkulaDevam 💪 💙
destekliyoruz ! teşekkürler orkid
Harika, teşekkürler.
Destek vereceğim.
Bunu duyduğumuza çok sevindik! 💪 #OkulaDevam
orkid ile okula devam projesini destekliyoruz
Bunu duyduğumuza çok sevindik. #OkulaDevam 💪 💙
Herr zaman tercihim orkid ❤
Her zaman yanındayız 💙
çok iyi bence ve kullanıyorum
Destekçinizim #okuladevam
Desteğin için teşekkür ederiz 💙#OkulaDevam 💪
Guvenle kullandigim sayili ürünlerden
Destek olacağım teşekkür ederim
#OkulaDevam 💪 💙
Baba beni okula götür projesinden sonra en iyi proje oldu
Çok güze birl proje mutlaka bagista bulunacagim :)
#OkulaDevam 💪 💙
geçen yıl bizim okula gelip tanıtım yapmıştınız ve bence çok faydalıydı sonuçta yeni adet görmüş olan çocuklar için çok işe yaradığını düşünüyorum
Elbette destek olmayı isterim.🌸
Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 #OkulaDevam 💪
Resmi mi bu kampanya? eğer öyleyse yardımlarınız için teşekkürler :)
Büyük farkındalık ben de destekleyeceğim
Selam Hayal65! Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Böyle projelerin olması ne güzel
#OkulaDevam 💪 💙
Bizim okula yapılmıştı bilinçlendirme semineri 😊
#OkulaDevam 💪 💙
okuyun okuyan her kızın arkasındayız.
Çok güzel bir proje olmuş 🤗😊
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Sonuna kadar destekliyorum
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Evet o zaman #okuladevam 🌸
#OkulaDevam 💪 💙