Okula gidemeyen 10 kızdan 1 bende olabilirdim ünlü iş kadınlarından 1 i de olabilirdi veya kadın doktorlardan, öğretmenlerden ve bilim insanlarından 1 i olabilirdi okumanın cinsi, dili, dini, ırkı olduğunu düşünen 1 kişi 1 bilim insanı, doktor, öğretmen ve daha birçoğunun kaybı demektir ve biz bilinçli insanlar olaraktan bütün kızların #Okuladevam etmesini istiyoruz ve kesinlikle üstümüze düşen herşeyi yapacağız bundan emin olabilirsiniz
Ben 18 yasima giricem liseye gectigimde abim göndermedi kızlar okumaz diye o kadar çok istiyordum ki gitmeyi derslerimde çok iyiydi tam o zamanlar liseyi okumak zorunlu hale getirildi gitmeyenleri bulup gondericez deniyordu umutla bekledim hep gelmelerini ama gelen giden olmadı.
bence bu konuda okul da kız ve erkeklerin ayrı sınıflarda olması hem erkeklerin eğitimi için hem de kızlar için. okumayan kız kalmasın her kızın okumaya hakkı var
Marketten ped alırken sanki vebalıymışız gibi davranmaya veya bakışlar atmaya gerek yok. Regl olayı gayet biyolojik bir olaydır. Olması çok iyi birşeydir. Doğurganlık ve anne olmak için buna ihtiyacımız vardır. Bu gayet sağlıklı olduğumuza dair birseydir. Bazı insanlar duyunca "ıyyy" gibi tepkiler verince ağzının üzerine kürekle vurasım geliyor.
Selam! Okula Devam kampanyamız kapsamında, en çok satılan ve Türkiye genelinde tüketicilerimizin kolaylıkla bulabileceği ürünlerimizi seçtik. Böylece kampanya boyunca 4 milyona yakın ped bağışı ile binlerce kızın okula devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz ✌️ 💪
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun?
Kızlar Ne Diyor
Banabak uygulamasıyla çoktan destek oldum. Bu kampa cok hoşuma gitti 👍
Bende bir egitimciyim ve bu tur seyleri son zerresine kadar destekliyorum. Harika. #okuladevam
#okuladevam projenin sonuna kadar destekçisiyiz🌸🌸
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Zaten orkid kullanıyordum şimdi eğtime destek için fazladanda alacam
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Benim ortaokul zamanımda da verilmişti bu eğitim. Çok yararli
Böyle bir projeye önem verdiğiniz için sizi tebrik ederim orkid keşke herkes böyle duyarlı olsa
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Okula gidemeyen 10 kızdan 1 bende olabilirdim ünlü iş kadınlarından 1 i de olabilirdi veya kadın doktorlardan, öğretmenlerden ve bilim insanlarından 1 i olabilirdi okumanın cinsi, dili, dini, ırkı olduğunu düşünen 1 kişi 1 bilim insanı, doktor, öğretmen ve daha birçoğunun kaybı demektir ve biz bilinçli insanlar olaraktan bütün kızların #Okuladevam etmesini istiyoruz ve kesinlikle üstümüze düşen herşeyi yapacağız bundan emin olabilirsiniz
Ben 18 yasima giricem liseye gectigimde abim göndermedi kızlar okumaz diye o kadar çok istiyordum ki gitmeyi derslerimde çok iyiydi tam o zamanlar liseyi okumak zorunlu hale getirildi gitmeyenleri bulup gondericez deniyordu umutla bekledim hep gelmelerini ama gelen giden olmadı.
Ya ağlatma benii
bence bu konuda okul da kız ve erkeklerin ayrı sınıflarda olması hem erkeklerin eğitimi için hem de kızlar için. okumayan kız kalmasın her kızın okumaya hakkı var
Marketten ped alırken sanki vebalıymışız gibi davranmaya veya bakışlar atmaya gerek yok. Regl olayı gayet biyolojik bir olaydır. Olması çok iyi birşeydir. Doğurganlık ve anne olmak için buna ihtiyacımız vardır. Bu gayet sağlıklı olduğumuza dair birseydir. Bazı insanlar duyunca "ıyyy" gibi tepkiler verince ağzının üzerine kürekle vurasım geliyor.
Zaten Orkid'ciydim, şimdi bununla gurur da duydum. Ne kadar güzel bir proje, tebrikler Orkid #okuladevam <3 <3 <3
#OkulaDevam 💪 💙
böyle bir farkındalık projesine öncülük ettiğiniz için teşekkürler
#OkulaDevam 💪 💙
Markaların sosyal projelere yardım etmesi neb güzel birsey
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler destek olacağım. Egitime önem veririm👏👏
Böyle projeler arıtmalı kızların okuması desteklenmeli ve sağlanması lazım
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Veya devlet okulları ile anlaşıp bir salonda eğitici dersler verebilirsiniz
Bence cok iyi bir uygulama emeginize saglikk herzmn heryerde bunu yapin☺☺
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
tebrikler güzel kampanya.. biz zaten orkid kullaniyoruz
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Türkiye'nin ilk feminist markası Orkid, genç kızlığımın da en sıkı dostu.
Özel günlerimde, yıllardır kalitesiyle yanımda. Binlercemizin de olsun.
Okumanın cinsiyeti yok okumak isteyen her çocuk okumalı, okumayan sanayiye verilmeli, en azından meslek öğrensin #OkulaDevam
çok önemli bir etkinlik, böyle sosyal paylaşım projelerinin sıklıkla yapılması gerektiğine inananlardanım.
keşke her marka aynı sorumluluğu alıp insanlarımıza bir el uzatmamızda bu kadar kolay yardımcı olabilse...
Hijyenik ped alamıyor diye okul ya da sosyal hayattan yoksun kızlar varsa çok utanirim. Daha önce hiç aklimA gelmemişti
Büyük firmaların bu kadar güzel kampanyalar yapması parayı sadece cebe değil toplumsal sorunlarada ayırdığını gösteriyor
Bu tarz farkindaliklarin daha çok olması lazım hele ki hijyen konusunda ciddi adımlara ihtiyacımız var
Bir ped deyip geçmemek lazımmış gerçekten güzel proje çok beğendim destekcinizim bende hep Orkid kullanıyorum.
Ben bunun okula devamla alakali bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Ama evet bircok kizimiz icin bu boyle farkindalık guzel
Bu eğitimin verilmesi gerekiyor tüm kızlara. Bu konuda yapılan çalışmalar umut vaat ediyor. Orkidden yanayız
Platinum ve ultra extra için geçerli, peki neden? Güzel bir aktivite ama sınırlandırmanız hoş değil.
Selam! Okula Devam kampanyamız kapsamında, en çok satılan ve Türkiye genelinde tüketicilerimizin kolaylıkla bulabileceği ürünlerimizi seçtik. Böylece kampanya boyunca 4 milyona yakın ped bağışı ile binlerce kızın okula devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz ✌️ 💪
Valla çok düşüncelisiniz💙 benn kotex alırdım artık bir kotex bir senden alıyorum 🙏 hadi bakalım hayırlı bereketli işler