Bence relg olmanın saklanacak ayıpsanacak gizlenecek bir durum olmadığını pedlerin gazetelere çifter poşetlere sarılmamasının eğitimi de hem okullarda öğrencilere hem de ailelere verilmesi gerekir
Devlet bu konuda da değişik fikirler üretmeli diyorum ben, en azından kampanyaya destek vermeli... Diş fircalamadiki duyarlılığını bu konuda da görmek istiyorum 🎈🤚
Kızların okula devam etmesi icin elimden bir sey geliyorsa seve seve yaparım. Orkidinde buna aracı olmasını çok takdire şayen buldum. Yaşşşaaaaa #orkid
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun?
Kızlar Ne Diyor
Gerçekten çok güzel bir proje bende bu yüzden dersimden oluyordum. Sonuna kadar destek olacağım ❤️ #Okuladevam
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Doğru tercih yapıyormuşum demek ki. 🌸
#okuladevam
Okullarda bu gibi seminerlerin olması önemli bilgilendirmeler olunca kızlar bilinçlendirilince daha iyi olacağını düşünüyorum
Bence relg olmanın saklanacak ayıpsanacak gizlenecek bir durum olmadığını pedlerin gazetelere çifter poşetlere sarılmamasının eğitimi de hem okullarda öğrencilere hem de ailelere verilmesi gerekir
Kız çocuklarının okumasını destekleyen böylesi güzelliklere daha çok ihtiyacımız var. Orkid markasına yakışır bir kampanya olmuş! Tebrikler 👏🏻
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu güzel projeye canı gönülden destek olmak isterim.
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Ben her tür lu desteğe hazırım yeterki kızlarımız okusun
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Okuyamayan hala kızımız varken eğitime destek hepimizin görevi bence
Kizlar evinde otursun diyenlere inat kizlar okusun ve kizlar isterse yapamayacaklari hicbirsey yok tam destek
Gerçekten hijyenik ped alamayan kişilerin olduğunu bilmiyordum. Orkidcim valla cansın ya düşüncen tavan
Çok güzel bir proje tebrikler, Tercihim zaten #Orkid #okuladevam
#orkid
Devlet bu konuda da değişik fikirler üretmeli diyorum ben, en azından kampanyaya destek vermeli... Diş fircalamadiki duyarlılığını bu konuda da görmek istiyorum 🎈🤚
Kız çocukları her ne olursa olsun okula devam etmeli yanındayız
#okuladevam
Umarım hepimiz elimizden geleni yapabiliriz bu proje için 😊
Bilgin için teşekkür ederim çok güzel bir proje #okuladevam
bol destek tam destek. eğitim ve farkındalik. yetişmişlik ve tamamlanmışlık hisii
Böyle güzel şeylere öncülük ediyor olmanız çok güzel tebrikler
Çok yararlı. Regl olmak ayıp değildir. Bilinçlendirmek lazım #okuladevam
Sevmesem de sırf farkındalık projesinden dolayı Orkid #okuladevam
Elimizden geldiğince destek olacağız... #okuladevam
Bu projeleri desteklemek için elimden geleni yapıyorum
Bilgilenmek en önemlisi bu konuyu bilmiyordum elimden geldiğince yardımcı olacağım
Kızlar hakkında her şeyi bilmek gerek utanılacak bir şey yok #okuladevam
#okuladevam kızlar utanmayın çekinmeyin bu hayatın en doğal şeyi.
Çok mantıklı. Kesinlikle ilgilenilmesi lazım. Çok zor durumlarda yaşayan kızlar var ne yazık ki...
Kızların okula devam etmesi icin elimden bir sey geliyorsa seve seve yaparım. Orkidinde buna aracı olmasını çok takdire şayen buldum. Yaşşşaaaaa #orkid
orkid en ıyısı alerjı vs hıcbısekılde yan etkısı yok ;)
ben ergenken bile orkid okula gelip ped dağıtıyordu ülkeyi orkid yönetsin bence 😂
Bu konular da kadınlarımızın, kızlarımızın değil erkeklerin de bilinçlenmesi lazım artık.
Orkid tercih etmeme rağmen sırf bu kampanyaya destek için alacağım...