Böyle bir problemin varlığından haberim bile yoktu çok şaşırdım çok güzel bir proje olmuş gerçekten mükemmel aslında bunu devletin sağlık ihtiyaçları kapsamında sağlaması gerekiyor bence ama ne yapalım
Bende hemen gidip bir orkid alayım ozaman. Peki birşey sorsam, istediğimiz yerden alabiliyoruz belki ama, özellikle şuradan alırsanız bize bağışınız daha kolay ve etkili ulaşır dediğiniz bir yer var mı?
Her insanın en azından bir liseye kadar okuması kendi ayakları üstünde durabilmesi lazım. Özellikle genç kızları okutmak kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamak bir ülkeye yapabileceğimiz en büyük katkı.
I love you #orkid ❤❤❤ #orkid sayesinde okumayan kız kalmicak ve Burdan yetkililere sesleniyorum benim okulum kız okulu eğer gelir projeniz anlatırsınız 1000 öğrenci kız size destek verecek...😍
Bilgilendirdiginiz için teşekkürler... Destek olmaya çalışacağım böyle güzel şeylere öncelik ettiğiniz için, genç kızlara da bu sayede özgüven sağladığınız için de ayrıca teşekkürler 😊
Regl dönemlerinde okula gidememek gibi yapamadığımız çok şey var. Bazen psikolojisinden, bazen ağrısından bazen de imkansızlıktan. Çok güzel bir proje sağolun teşekkürler.
psikoloji çok önemli. bu dönemlerde ruhsal çöküntüler ile birlikte gelen depresyon içe kapanıklık kendinden nefret etme eğilimleri olabilir. hijyen ve sağlık çok önemli
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun?
Kızlar Ne Diyor
Böyle bir problemin varlığından haberim bile yoktu çok şaşırdım çok güzel bir proje olmuş gerçekten mükemmel aslında bunu devletin sağlık ihtiyaçları kapsamında sağlaması gerekiyor bence ama ne yapalım
Harika bir proje olmuş devamını bekleriz her zaman :)
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Harika bir proje olmuş
Tam destek
#okuladevam
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Başarılı
hassasiyetiniz için tesekkurler orkid 😊
Kazandıgını tekrar insanlarala paylşan firmalrı seviyorum
#OkulaDevam 💪 💙
Çok gerekli ve yararlı bir proje olmuş umarım devamı gelir
Çok önemli bir destek, insallah #okuladevam projesini gerçekleştirebiliriz🌸
Farkındalık için kız çocuklar okumalı her zaman desteğimiz seninle
Desteğin çok değerli! #OkulaDevam 💪 💙
Bende hemen gidip bir orkid alayım ozaman.
Peki birşey sorsam, istediğimiz yerden alabiliyoruz belki ama, özellikle şuradan alırsanız bize bağışınız daha kolay ve etkili ulaşır dediğiniz bir yer var mı?
elinize sağlık böyle bir projeye ve farkındalığı artırmaya yönelik çalışmanız için.
Her insanın en azından bir liseye kadar okuması kendi ayakları üstünde durabilmesi lazım. Özellikle genç kızları okutmak kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamak bir ülkeye yapabileceğimiz en büyük katkı.
Destek vermek bizim görevimiz ve vermeye devam dedicez
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Okumayan son kız okula gidene kadar mucadele edeceğiz
Bu hassasiyetinden dolayı orkidi tebrik ediyorum. Daha önce farklı bir marka kullanıyordum ama artık orkid kullanacağım en azından bu kampanya boyunca
Güzel bir toplum çalışması. Başarı hedef kitle oranı da gayet iyi. Firma olarak bu tür faaliyetlere ödenek ayırdığınız için teşekkürler.
#OkulaDevam 💪 💙
Yeter ki kızlarımız okula devam etsin
#okuladevam 💙
#OkulaDevam 💪 💙
Kız çocuklarına verdiğiniz destek için sizi tebrik ediyorum.
Teşekkür ederiz! #OkulaDevam 💪 💙
Güzel bir proje destek olcağım aslında herkesin destek olması gereken bir proje
I love you #orkid ❤❤❤
#orkid sayesinde okumayan kız kalmicak
ve Burdan yetkililere sesleniyorum benim okulum kız okulu eğer gelir projeniz anlatırsınız 1000 öğrenci kız size destek verecek...😍
Bilgilendirdiginiz için teşekkürler... Destek olmaya çalışacağım böyle güzel şeylere öncelik ettiğiniz için, genç kızlara da bu sayede özgüven sağladığınız için de ayrıca teşekkürler 😊
Regl dönemlerinde okula gidememek gibi yapamadığımız çok şey var. Bazen psikolojisinden, bazen ağrısından bazen de imkansızlıktan. Çok güzel bir proje sağolun teşekkürler.
Böyle projeler artmalı, markalar sosyal sorumluluk anlamında daha aktif olmalı bence.
psikoloji çok önemli. bu dönemlerde ruhsal çöküntüler ile birlikte gelen depresyon içe kapanıklık kendinden nefret etme eğilimleri olabilir. hijyen ve sağlık çok önemli
Cok guzel bir calisma. Duyarli olup orkid alalim o halde. Tesekkurler orkid. #okuladevam
rica ederim ☺
çok güzel bir etkinlik oluşturmuşsunuz çok teşekkür ederim.
Benım babam da kız cocuklarının okumasına karsı ama savastım okuyorum kız cocuklarına destek verılmelı
#OkulaDevam 💪 💙
Teşekkür ederiz çok güzel birşey düşünmüşsünüz. ORKİD
Tabiki de destek olmak icin alacagim. Farkindalik yaratmak onemli
iyiki varsınız.. Gerçek ten bu kızlara büyük destek olacak
Bence çok güzel bir uygulama durumu olmayan öğrenciler için böyle projelerin artması dileğiyle.
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪