Hem aşırı dekolteli kıyafetler giyip, hemde erkekler tarafından bakıldığında “çok rahatsız oluyorum” diyen kadınlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sizi samimi geliyorlar mı?
Dekolte giyip, bakıldığında “rahatsız oluyorum” diyen kadınları samimi buluyor musunuz?
Bu sorular çok defa karşıma çıktı burda es geçeyim yine dedim ama dayanamadım. Şimdi olay şu ki dekolte nedense hep kadınları ilgi çekici bölgelerinde oluyor ve dekoltenin amacını tamamen ortaya koyuyor. Amaç ilgi çekmek yani bakılması isteniyor. Lakin bu bakışlar arasında seçicilik var. Yani hoşuna gitmediyse bakan kişi bundan rahatsız olunuyor. Haa bide bakmasını bilneyenler var tabi. Ama o dekolteyi giyen bayan arkadaşım gayet farkında ki toplum içinde giydiğin kıyafet herkes tarafından tasnif edilmiyor. Ve yine çok iyi biliyosun ki bütün erkekler nezaket çerçevesinde sergilediğine bakmaz. Kimiside ağzının kenarından salyasını akıtarak bakar. Ee madem herkes herşeyin farkında hani nerde SAMİYET
Hayır samimi bulmuyorum. Hem bedenini ifşa edeceksin hemde rahatsız oluyorum diyeceksin. Böyle ne moda olur nede tarz. Mütevazi olmayan hiçbir şeyi sevmiyorum malesef.
Birinin örümcek beyinli olduğunu ifade edemeyeceksin ama ‘tacizi haklı’ bulmayı ifade edebileceksin. Sizi tebrik ediyorum..👏 Yorumumu kaldırdığınız için değil, diğer yoruma dokunmadığınız için.
Soruya gelirsek.. Biri yüzünüze salyalarını akıta akıta baksa rahatsız olmaz mısınız? Oranız da açıkta.. Olay bakmaları değil, nasıl baktıkları.
Bilip bilmeden konuşmayın, iki yorumuda kaldırdım. İnsanlara hakaret etme hakkını kendinizde nerde buluyorsunuz? İnsanlara örümcek kafalı diyeceksiniz bizde alkış tutacağız öyle mi? Her insanın fikri farklıdır bir şunu öğrenemediniz gitti. Sorumda polemik yaratacaksanız rica ediyorum gidin.
Benim yorumumu saniyesine kaldırırken o kişinin yorumunu ben bu görüşü paylaşana kadar kaldırmadınız. Eğer siz o görüşü zamanın da gizleseydiniz benim müdahale etmeme gerek kalmayacaktı. Kimse alkış tutmanızı beklemiyor. Diyorum ki, keşke ‘benim bedenime yapılacak saldırıyı haklı görmeyi de’ suç olarak görüp müdahale etseydiniz. Uzatıp rahatsızlık vermeyeyim, gerekli şikayetler gerekli yerlere yapılacak zaten. İyi günler.
İnsanların günahını almaya ne kadar meraklısınız, o yüzden ne desem boş. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, şu an korkudan titriyorum :)) iyi günler efenim.
Dekolte giymediğimiz halde bile bu ülkede kadınlara dik dik bakıyorlar. Bir kadının dekolte giymesi erkeklerin ona hayvan gibi bakmasını gerektirmez, kültürlü bir insanın gözü kaysa bile gözünü çevirir önüne bakar. Artık kadınlar sütyensiz bile sokağa çıkmaya başladı, biz ise hala ilkel tartışmalar yapıyoruz
evet samimi buluyortum. dekolte giydikleri için bakmak zorunda değil kimse. kıyafetini etraftakilere sergilemek için giyenleri saf dışı bırakıyorum. yakıştığı ve öyle giyinmek istediği için giyinen kişilerden bahsediyorum. tabi karakterde ön planda burada
Şahsi görüşüm. Kimi kadınlar giyinmeyi gerçekten bilmiyor. Fizklerine bakmadan absürt dekolteler giyiniyorlar. Her neyse bir kadın dekolte giyiniyorsa kesinlikle kendine bakılsın diye ama erkek ama kadın. Genelde hem cinslerine karşı üstü kapalı bir rekabettir bu. Hele ki yüzü tipsiz kızlar dekolteliyse %1500 ego tatmini ve kendilerine bakılsın diyedir. Bizim abazan takımıda baktıkça bunların bir tarafını kaldırmalarını sağlıyor. Kadın milleti bizim erkeklerin ne mal olduğunu biliyo. Bunu bile bile dekolte giyiyorsa tabi ki samimiyet yoktur. Yahu şu ramazanda bile dekolte takılanları gördükçe ayar oluyorum. Az edep be kardeşim.
samimi bulmuyorum. fabrikada muhasebede çalışırken sekreter benden 5 yaş büyüktü göbek dekoltesi vardı. faturaları getirdi yanıma tişörtünü çekiştirip duruyo. en sonunda uyardım ya dokunma sen öyle yaptıkça ben daha çok bakıyorum. bırak kalsın göreyim dedim bozuldu :)
Evet, ben samimi buluyorum,. Zaten kadınlarımız nerede gilyip giyilmeyeceğini çok daha iyi bilirler, en çokta bacak dekoltesini seviyorum, öyle seksi ya da iştah kabartıcı olduğunu düşünmüyorum, görmüyorum mini etek giydiklerinde daha uzun bacaklı düzgün ve estetik duruyor çok yakışıyor, biz erkelerde lütfen ailelemizde kadınlarımızın olduğunun farkında olalım.
Dekolte giyip rahatsız oluyorum diyen kadın krodur görgüsüz ukala ama çağdaş modern kadınlar dekolte giydiklerinde bakılmasından rahatsız olmaz bilakis mutlu olurlar bazen frikik verirler Starbucks kafede kadına bakıyordum oda iyice araladı kiloduna kadar gördüm işaret diliyle teşekkür ettim gülümsedi
O zaman sen mini etek giyme hem soyuncan hemde namustan bahsetcen yok öyle bir şey mini etek giyip bakılmasından rahatsız olanlar çok çok itici böyle kasarlari gebermek istiyorum 😡
elbette samimi buluyorum... dekolte kıyafetin yeri vardır zaten sokak icin giyilmez ya da hafif dekolteler günlük kiyafette... kkadınlar dekolteyi erkekler onlari dikizlesin diye degil kendilerini öyle iyi hissettikleri icin giyerler elbette dekolte dikkat ceker ama insanlari rahatsiz edicek kadar icine dusulmesinede tabiiki teplki gosterirler ve haklaridirda
taktınız bayanların giyimine olay kadının açık giyinmesi ya da tesettürlü olması değil iki tarafa da bakıyorlar ister kapat ister aç erkeğin zihniyeti değişmedikçe bu olay böyle gider erkekler kadına baktığında cinsel obje görüyorlar biz erkeklere baktığımızda insan gözüyle bakıyoruz kadınların giyinişini değiştirene kadar erkeklerin zihniyetini değiştirin kadınlara donlarınızın içinden bakmayınız o donlarınızdan kafanızı bir çıkarın bakın dekolte falan gözünüze değmez olay insan olmak !
Orasını burasını açıyor sonra da " bı bını tıcız ıttı " diye çığırıyorlar ya Allah aşkına adam akıllı giyinseler taciz e uğrar lar mi? Sonra erkeklere sapık diyorlar. Ne yapsın adam ! Açmış sın bakmasın mı?
Burda büyük bir ayrım var yalnız, dekoltenin fazlalığı birincisi göreceli bir kavram. İkincisi ise dekolteye yiyecekmiş gibi bakılması, öküz gibi bakılması yani rahatsız edecek şekilde bakılması ayrı bir durum. Elma ile armutu birbirinden ayırmak gerekir.
Buluyorum. Ben dekolte giymiyorum takdir edersiniz ki ama benim bile açıkta olmamasına rağmen herhangi bir yerime dik dik bakılsa ben de rahatsız olurum.
bazılarını görüyorum mini etek giyip orasını burasını çekiştiriyor otururken eteği uzatıp örtmeye çalışıyo bacaklarını ya da bacaklarına şal falan örtüyor. madem görünmesinden rahatsızsan her boyu var bu eteğin giymek zorunda değilsin mini mini...
Zaten bunu yapan kadın, kendine bakılmasını istiyor demektir. Ama bunu yapıyor diye de hiçbir kadın tecavüzü ve tacizi hak etmez. Yani hiçbir şey bu tarz şeyleri meşru kılmaz..
Samimi buluyorum, bakmak var bir de gözle taciz etmek var. Sonuçta oldukça kapalı giyinmiş kadınlara da bakılıyor bunun dekolteyle alakası bulunmuyor, bakmakta bir gariplik yok. Gözlerini dikip dakikalarca izlemek ise tam bir saçmalık.
Olurlar tabi. Dekolte bir seçenek iyi ya da kötü, ancak ahlaksızlık işin içine girdiği zaman problem dekolte olan yere bakan gözlerde. Toplumun ahlak düzeyini bilerek dekolte giyinmek sadece bir yanlış / tedbirsizlik olabilir.
Görgüsüzce ve tahrik edici olmadığı sürece zarif bir dekolteye karşı değilim. Yalnız dekolte giydi diye de öküz gibi bir kadına bakmayı doğru bulmuyorum, sadece o kadının görgüsüzlüğü olur o giyim tarzı
Ya kadin onu giymekten hoslaniyodur.. ama turkiyede xekolteye bakmak gibi bir geri kafalilik mevcutsa, o kadinin sucu degil ki... Bakmak dedigim de yani BAKMAK..
Neden samimi olmasın? erkekler için mi giyiniyoruz? Erkekler için giyinen zaten rahatsız olmaz. Kendi için giyinir insan kendini güzel görmek ister. Öküz gibi bakiliyorsa rahatsız eder.
Bazen evde giyip beğendiğin bir kıyafet dışarıda ya da gittiğin yere göre aaa bu biraz fazla olmuş diyebiliyorsun. Tabi birde bunu özellikle yapanlar var onları demiyorum bile.
Dekolte giyince ne değişiyo zaten olanı gösteriyosun :) dekolte giyince hayvan gibi bakılması bakan kişinin sorunu her açılan şeye bakıyorsa bir sorun var demektir.
onlarada saygım var ama dekolttenin gözüne vurup sürekli kapatmaya çalışanları anlayamadım ekstra açılınca toparlasa yiyecem yutacam normal halinde kapıyor ula giymeyeydin
Bu tip kizlar bence cok itici dekolte giyinen kizlarda bir cok erkege itici gelir.. Hem giyip hemde bakilmasini yadirgamasi tezat. Dip not:( erkeklerin yicek gibi bakmalarinida yanlis buluyorum.)
Komik. Kimse kimsenin kiyafetini yargilayamaz ama her yerini acip bakti diye birine saldirmak da cok sacma. Sen acik giyindin diye adam gozu kapali mi yurusun?
dekolteninde bakışında bir ölçüsü olmalı. birinden biri ölçüyü kaçırırsa rahatsız edici durumlar oluyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki haklı buluyorum. Onlar hoş görünmek, güzel olmak için giyinirken bizim rahatsız edici bakışlarımıza maruz kalıyorlar. Bakmayı bilmeyenler bakmasın, kadın kendi özgürlüğünü kısıtlamasın.
Tabi ki samimi bulmuyorum Rahatsız olduğun bir şeyi yapmazsın her şey için geçerli bu İçten pazarlıklı insanlar uzak olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ister istemez gögüsler büyük olunca dekoltesiz kiyafetler bile dekolteli gibi görünüyor. Acikcasi elimden geldigi kadar kapatiyorum ama tesettürlü giymedikce olmuyor... bakilmsi rahatsizlik veriyor bana.
abi odun gibi de bakılmaz ki yani rahatsız etmeden illa ki bakarsın ama böyle aşırı boyutta haklı olabilirler rahatsız olmakta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dekolteyi baksınlar diye giymiyorlar. (Giyende var o ayrı) O zaman her kısa giyende tecavüze mi uğramalı? Özgür ve kendi hayatı istediğini giyebilir. Ben yadırgamam. Ve rahatsız olmasınlar diye bakmam bile
Anlatmak istediği o değil. Bir kadın olarak öyle bişey söylemeyiz zaten. Surun şu ki göbek deliğine kadar göğüs dekoltesi şeyler giyip bakmalarından şikayet ediyorlar. Hiçbir eylemde bulunmaya hakları yok öyle giyindi diye ama giyindiysen o bakışları göze alırsın. İnsanoğlu, ben bile bakıyorum.
@Hülülühüp Öyle giyseler bile tecavüze uğrayacak, bakışlara maruz kalacak diye bişey yok. Ben bakmam, onları da yargılamam. Allah ile onların arasında. Kendi eşime, kızıma vs. öyle giydirtmem tabi o ayrı
Giyen kiz zaten dikkatleri uzerine cekmek icin giyiyordur diye dusunuyorum. Hicbir kiz simdi cikipta bana demesin ben yakistigi icin giyiyorum falan o bir yalan. 😉
Rahatsız edici bulmaya gerek yok herkes kendini nasıl rahat hissediyosa onu giyer hissetsin bazısı bakar sapık olur bazısı bakar hoşuna gider bakış açısı 😊😊
En İyi Cevaplar