Çarşaflı kadınlara bakış açınız?

Ben 2 sene öncesine kadar açık bir kadındım, mini askılı giyecek kadar açık hatta. Sonra bazı şeylerden dolayı maneviyata yöneldim, henüz başörtü takmamışken direkt çarşafı şerif giymek istedim, bundan da hiç pişman olmadım hala da çok mutlu ve memnunum. Ama dikkatimi çeken bir şey var, ben çarşafı belirli haram ve günahları öğrendikten sonra bunlardan sakınmak için giydim, erkeklerin bakış ve yönelişlerinden uzak olmak için. Ama inanın ben erkeklerin bakışlarına açıkken bu kadar maruz kalmıyordum. Zaten bu zamanda maalesef yolda yürürken bile herkes bakıyor ediyor ama cidden açıkken bu kadar değildi. Dışarda bir yerde otururkeni falanı geçtim yolda 5 saniye karşıma çıkan erkekler bile yiyecek gibi gözümün içine bakıyorlar. Mesela açıkken bacağınıza kalçanıza ya da göğüslerinize bakan birini yakalayabiliyorsunuz, ama üstümde çarşaf varken zaten bakabileceği bir yerim yok, yüzümde peçe olmasına rağmen gözümün içine içine istekle bakıyorlar. Çarşaflı kadınlar cidden bu kadar dikkat çekiyor mu?

Çarşaflı kadınlara bakış açınız?