AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Samimi gelmiyor.
Kendi adıma düşününce, Dekolte giyiyorsam dikkat çekmek içindir.
Kişisine göre değişir, dekolte giymesi tüm bakışları üzerinde hissetmek istediği anlamına gelmez ve tabi nasıl baktıkları var
Yakışıklı zengin bı erkek bakıyorsa seni çapkın olur. Begenmedukleri fakir biri bakıyorsa ne bakıyorsun sapık olur
Ahahahhss
Kızlar yine cemkirmis iki resimle
Dekolte giyip de bazı bakışlar hariç rahatsız olmayan kız yoktur bence. Öyleyse rahatsız olabilir, samimidir.
Hahah bunu bir kızın ağzından duymayı beklemiyodum. samimi bulmuyorum tabii ki. resmen bubi tuzağı 😄
Bu soruyu bir erkek sorsa gerici irticacı yallah arabistana blaa blaa blaa ama yani her insan dikkat çekmek bakılmak ister bence kadınlarında yöntemi bu
amac zaten gostermek hic samimi degil bence tam teshirciler ve abazalar bir gun bende tayt giyip cikacagim disariya Gosterecem ne kadar sevimlj oldugunu
Biz niye erkeklere bakmıyoruz. Dekolte giyen bir insan değilim ama herkesin hayatına saygım var. Erkekler abaza gibi et görünce bakmamalı.
Ete niye baksın adamlar etin kılosu nekadar sen biliyormusun benzın olmus 6 lira dolar 5 lira turızm sezonu acılmamıs daha. herşeye zam illumınatıci hepsi bunlar hep israil in oyunları üç beş sapık yüzünden memleketin bütün erkeklerine abaza dedirtmem
niye gostermeye calisiyosun kime gosteriyosun senin etininin kilosunun degeri bile yok lan yemeginiz bile yapilmiyor etmis biz gostersek hemen sapik demeye baslarsiniz ASIL sapik sizsiniz net
@mashattan12 ben etimi gösteriyorum zaten 😏 ama şort giydi diye de bir kadın taciz edilmemeli !
ona bende karsiyim ama taytlara baksana hamabocegi gibi... bisey giymesinler veya bizde tayt giymeye baslayalim goruntuyu o zaman izleyin 😏 baya bir hatunun durmaliyim diye freni yok
@EdalıMedalı123 3-5 sapık yüzünden memleketin erkeklerine abaza dedirtmem!!!
Toplum kadınlarının ve erkeklerinin yüzde 35 ı sen gibi sahiplenen zihni açık değer yargılarına sahip olsaydı inan çok farklı yerlerde olurduk
Sizinde erkeklere bakanınız agzinin içine gireniniz hatta taciz edeniniz erkekden daha çok...
Ama biz bir mevzu olduğu zaman kadınlardan bahsederken sizin gibi nefretle bahsetmiyoruz
@YavuzEfe82 kadın olsaydın anlardın tartışma seven bir insan değilim. Zor cidden zor ne yapsak batıyor..
Inan tartışma peşinde değilim fakat birde erkek açısından bak... kadin israrci olur üstelerse erkeği seven oluyor.. erkek yaparsa taciz , sapık.
Kadın laf atarsa mizah erkek atarsa anan bacin yok mu senin...
Ya işin aslı şu biz nezaman bu kadar tahammül süz olduk...
@YavuzEfe82 biz ayırt edemiyoruz ki kim sapık kim seviyor erkeklere laf atan kadın iki taneyse kadınlara laf atan erkek 10 tane...
Bu şekilde kiyaslama yaparsan.. eyer !!
Karşı cinsi gördüğü zaman çığlık atan kadındır!!
Evden kaçan kadındır!!!
Kötü yola düşen kadındır!!!
Evlinin yuvasını yıkan kadındır!!!
Daha 100 tane sayarım...
Erkek tir kadını sahiplenen koruyan kollayan. yoksa allah sonlarinizi hak getire...
Hayır. Onlar zaten bakmamız için açılan memeler değil miydi🙄
İsteyen istediğini giyer. Kimse kimseyi gözüyle taciz etme hakkına sahip değil.
Hayır, bakılmasını istemiyorlar da niye açık giyiniyor. Kızlar için mi açık giyiniyor
Hayır samimi bulmuyorum içten içe hoşlarına gidiyo çomarların
bir kadının istediğini giyme özgürlüğü varsa erkeği, nd ebakma özgürlüğü vardır. rahatsızlık vermediği sürece.
ben bazen otobüste iş yerinde poponu ve külodunu gösteren teşhircileri gördükten sonra artık tecavüzün, tacizin teşvik edildiğini düşünmeye başladım.
ne denir ki.. milletin gözlerini kapatması lazım galiba onlara göre..
hayır samimi değiller.. dikkat çekmek kendilerine baktırmak amaçları
Çok yapmacık geliyorlar o kadar rahatsız olsalar giymezler
Kesinlikle hayır askında bakılınca zevkten dört köşe oluyorlar
Rahatsız olan giymesin bu kadar yakınıp hala dekolte giyenleri anlamıyorum samimiyetsiz buluyorum.
Rahatsiz oluyorsa bakilmasindan abartili dekolte giymeyecek 😩
Samimi bulmuyorum, benim diyen erkek de bakamadan edemez ama tabi öküzün trene baktığı gibi bakanlara da yuh
Bence aklı başında insanlar madem biliyorsun giyme rahatsız oluyorsan giyme
Hem giy hemde neden diye sor
.. oldu canım başka bı arzunuz 😊
Kesinlikle katılıyorum, bilinçli yapılan hareketler bunlar. Onu söylerken bile dikkati oraya çekiyor
Çıplaklık hayvanları insanlardan ayıran bir özelliktir dekolte de çıplak gezmek gibi bişeydir
Çok samimi buluyorum:)
Bakıp bırakması rahatsız ediyor olabilir:)
Bazı bakışlardan olabilir ama en ufak bir şeyde oluyorsa samimiyi bırak iticidir
ben Samimi bulmuyorum, cünkü rahatsiz oluyorsa insan o ortamlarda giyinmicek.
Dekolte aşırıysa kadının benim gözümde oŕosopudan farkı yoktur.
Dikkat cekmek icin o sekilde giyinip sonrada dikkatleri uzerine topladiginda rahatsiz olan bir bayanin bana göre düsünce , Gördün Öküz Gibi Bakma
Rahatsiz oluyosan asiri dekolteli giyme ki basina is gelmesin
hayır bulmuyorum madem açıyorlar bizde bakarız sonuçta etkileniyoz erkeğiz aç aç sonra bakma
asla gelmiyor ama şu gercek var kadınlar diger kadınlar için dekolte giyerler..
Bakana öküz muamelesi yapması ilginç bu maldan buku ayrı gerzeklerin. Öküz öküzdür onlar farklı
Bence daha çook hoşlarına gidiyor tüm gözler onun üzerinde olması
Tabiki hayir onlarda dikkat cekmek icin , bakinilmasi icin giyiyor zaten icten içe bakin diyor
Birak erkekleri , kadinlar bile bakiyor ki
Dekolte giymesekte bakıyorlar, biz onlar baksın diye giyinmiyoruz. Tarzımız bu ve rahatsız oluyoruz aynen samimi buluyorum
Ucuna kadar açıp bakılmasından rahatsız olmalarını samimi bulmuyorum. Ama insan gibi bakmayan erkekleri de kınıyorum tabi
Dedikleri inandırıcı gelmiyor
bakilmasindan rahatsiz oluyordan giymeyeceksin ozaman özgüvensiz buluyorum
kısmen yalan bakılmasını sevme o kadar acmaz ama bakmayı abartmamakta gerek
Giyim tarzı bakılabileceğine dair bir gerekçe oluşturmaz
Kime ne derdi bize mi kaldı
Dedi ve çekti giiti güzel bayan
@EdalıMedalı123 true love
@EdalıMedalı123 😂😂😂 ya bu kadar belli etmeyin ya lütfen yaa lütfennnn 😂💙💙💙💙
Buluyorum.
Hiç samimi bulmuyorum kaşar amaçlı olanlar onlar
Okadar rahatsız oluyorsa giymesin ozaman
Asla samimi değiller. Amaçları belli zaten.
Rahatsız olsa öyle giyinmezdi, inanmıyorum.
Ben bile bakıyorum bazen
Hiç hiç samimi gelmiyorlar. Hatta tiksiniyorum.
Samimiyetsiz hemde nasıl
Evet buluyorum. Bakılsın diye giymiyor kadın
Beyin nakli daha samimi bir konu.
Bana hiç samimi gelmiyorlar
Beyin error verdi Şu an rahatszsa giymesn
Hiç samimi değil öyle diyenler
hiç samimi bulmuyorum
Hiç inandırıcı bir söylem değil maalesef.
Günümüz dünyasın da pek samimi gelmiyorlar.
Kimse kimseye karışamaz