Dekolte giyinir misiniz? Erkeklerde dekolteye bakış açınız ne? Göğüs dekoltesi, dar paçalı kısa pantolonlar ve tespit üçlüsü.. Kıllar olmasa belki 😅 Böğrü açık delikanlılar modası 😅 nasıl ama?
Modern kro deniyor bunlara. Böyle olacağına at o tespihi elinden çıkar o kadın taytından bozma pantolono o olmayan memeleri meydana çıkaran gömleği de çıkar efendi efendi bir tane boğazlı kazak giy altına düzgün bir kot bir de bot çek kapüşonları kürklü olan asker yeşili o montlardan giy tamam mevsim kış ise ben erkekte gündelik olarak salaşlığı daha çok yakıştırıyorum saçlarını dağınık bırak bir tişört bir kot tamam yallah.
resimdeki elemanların çoğu kediciklerin manitaları heralde biraz vucut yapıp sonrasında dar gömlek giyerek kendilerini gösteren karakter tiplemesi öyle kısa paça bizim halkımıza göre değil avrupada çuval giy hayıflamazlar ama bizim toplumumuz hayıflar onlar giyinmeyi bilmezken avrupa bizi örnek alıyordu
Bunlar kolpacı sahte kabadayılar adam Dediğin tesbihi toplum içinde milletin gözüne sokarak kullanmaz tane tane taşları çeker ve her iki elini kullanır ayak ayak üstüne atmayıda uygun bulmuyorum bu tiplemeler karşıma çıkarsa herhalde topuklarına basarım mermiyi
Allahım sen uzak tut şunları bu toplumda böyle iğrençlik yok bence aşırı itici geliyor bağrı açık gezenin bir gün öhem neyse :D bu tür bağır açanlar genelde bacaklarını 2 metre açarak oturur nargile çeker tesbih sallar ve kendini ağır abi sanar :D
Rezalett leşşş bu ne bee söfksöfskds. Varoş diyeceğim varoşlara hakaret olur, keko diyeceğim kekoları çok aşağılamış olurum. Kro ötesi bir şey , hemde çok çok ötee
dar paçalı kısa pantolon giymem ama Göğüs dekoltesi yaparım dışardan nasıl gözüktüğüde umrumda değil hele açık bayanlar hiç yadırgayamaz onlarda kapansın
@PsikolojikkDeli aynen öyle. Birgün bir cenaze evine gittim ayakkabıları çıkarırken azım açık kaldı tek normal çorap giyen benmişim. Bir tuhafıma gitmişti hiç unutmuyorum
Fizik benim göğüs benim kıl benim ister açarım ister kapatırım sizi ne ilgilendirir ki. Böykkk diyen kızları o kıl yumağı dedikleri şeyde uyurken buldum hepsini.
En İyi Cevaplar