Göz kanatıyor resmen ya 😑Skinny, aşırı yırtık pantolonlar, cicikleri ortaya seren dekolterden, babet çorap ve kısa paça pantolonlardan uzak duran erkekleri koruma altına almamız gerekmiyor mu?
Erkek modasının göz kanatan trendi hortladı: Göğüs dekoltesi! Tesbih eşliğinde verilen göğüs dekolteli pozları nasıl buluyorsunuz?
Herkesin tarzına saygı duyuyorum ama bu bana hiç orijinal gelmiyor. Büyük bir özentilik sonucu oluşmuş gibi. Hele o klasik kot pantolonların paçalarını kıvıranları gördükçe gülesim geliyor. "Abi, saygı duyuyorum, kısa paça pantolon giymene, ama illa giyecek isen gidip fabrikadan çıkışlı kısa paça alman modaya daha uygun olmaz mı? Ama sen gidip, klasik pantolonun paçasını kıvırıyorsun, kıllı ve sinek ısırıklı ayakların gözüküyor, moda falan değil apaçiye dönüyorsun. Yapma. İlk önce biraz zayıfla, daha sonra o kıllarını al, düzgün çorap ve ayakkabı giy, ayağın 45 numara bebek mezarlığı gibiyse lütfen unut bu işi. Sonra git düzgün bir pantolon al."
Normal hayatta da yapan çok var çok görüyorum. Igrenc bence tamam dikkat çekiyor gözümüz kayıyor da adamlarda ki hava da ilginç kadınlar bakıyor diye. Yapmayın arkadaşlar her baktgmizda güzel diye bakmıyoruz
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkek modasının göz kanatan trendi hortladı: Göğüs dekoltesi! Tesbih eşliğinde verilen göğüs dekolteli pozları nasıl buluyorsunuz?
En İyi Cevaplar