Lacoste'ta nasıl duruyor? :P
Erkekte göğüs dekoltesi. Oyş!
Lacoste'ta nasıl duruyor? :P
İsteyen kızar isteyen alınır.Ne kadında ne erkekte fazla dekolte güzel durmuyor :).Ben paketi açılmış olanlara ilgi duymuyorum.Hayal kurmamı engelliyor.Ne yapım üstünü açmış erkeği? Sahilde olsak yine neysede durup duruken bana bağrını neden gösteriyor?Bazıları gömleklerini dügmlerini taa aşağıya kadar açıyor.Yemin eder bakmamak için oyanı buyanı bakıyorum.Kapatında bir beyninizi kesf edelim , bir insanlığınızı görelim bağrınızı değil demek istiyorum ama herkes kendi işini kendi daha iyi bilir.Ben çekici bulmuyorum .
10 numara cevap artılar senin olsun ablası
:) Teşekkürler
Kaslı ve göğsüne bir şekilde epilasyon uygulamışlara yakışıyor bazılarında da kolye de takmışsa tecavüzcü coşkun nuri alço gibi duruyor :)
En üstteki düğme ile birlikte iki düğme açarım hep
Ama dekolte olarak düşünmemiştim rahatsız etti şimdi...
kıllı olması kaydıyla açabilir
o ne karı gibi bembeyaz iğren aga
Kızlarla tam tersi bir düşünce. Erkeklere hoş görünmek istersem tavsiyeni uygularım.
buyur burdan yak
onlar ne istediklerini biliyormu ki
Aaaa bak bu sefer doğru bir şey dedin. Bunun için artı veririm.
Cevap
1Cevap
Bence gömleğin düğmelerini boğazına kadar kapatıp papyon takan erkek daha çok ilgi çeker bırak yakayı açmayı.
papyon ! allah iyiliğini versin
sana kalsa millet ortalıkta çarli çaplin gibi gezer :D
Tüysüz hoş bir göğüs güzel bir görüntü ben severim şahsen V yakayı erkekte.Ama kışın da iki düğme ilikli gömlekle gezilmez yani:))
bakıyoruz çünkü dikkat çekiyorr. olurmu öyle şeyy ya düzgün giyinin :D :D abartmamak şartıyla bazılarına yakışabiliyor :D
ennn nefret ettiğim şey ya kıro gibi iki üç düğmesini açmıyor mu çok itici geliyor
Pürüzsüz bir göğsü varsa belki estetik durabilir ama gömleğin modeline göre de değişir
Bende ise yariyor ama. Kollari sivanmis kareli oduncu gomlegi, gur gogus killarini sayarsak. Bi de baltayla oduna vurdum mu kalp oluyo, eriyolar.
iğrenç. Tek kelimeyle gay olduğunu düşünüyorum erkek dediğin vücuduna göre gömlek ya da tişört giyicek eşortman tişörtde olabilir ama kesinlikle dar gömlek giymicek ve yakası açık tabi.
Bence göğüs kasın varsa aç
Estetik duruyor.
Hoş değil
Döşü gıllı.
hiç hoş görünmüyor
iğrenç bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar