Hiç büyümedi bu kadar var beni böyle kabul edecek biri var mıdır diyorum bazen fizik genetiğim de çok iyi değil bel oyuntum yok falan, 12-13 yaşlarımdan beri dert ediyorum. Böyle bir kıza nasıl bakarsınız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Memene değil yüzüne bakılacak. Ya biraz akıl biraz mantık biraz...
Vücut da önemli kilolu bir kadını niye erkekler genelde beğenmiyor mesela
Valla yerinden kalktığında bile dağları deviren o kilolu kadınları geceleri bi skyorlar aklın hayalin durur. O yüzden böyle şeylere takılma. Heee için rahatlayacaksa şunuda diyim. O çırpı bacaklı , kemikleri sayılan kızları da iki büklüm yapıp yeterrr diye bağırana kadar öyle bir skiuorlar ki bunu sana anlatamam. Yani olay fizik vs değil çoğu zaman
Onlar cinsellik için yanaşıyor ciddi manada hayatına birini alırken herkes bakar hem yüzüne hem vücuduna, dış görünüşün kötü olsun diğer sahip olduğun her şey değersiz oluyor insanların gözünde içinin güzelliğine falan kıymet vermiyor beğenmeyen, bu işler böyle ne yazık ki
21 22 li yaşları atlayıp , 25 26 lı yaşlara gelip gerçek hayatla tanışan bir insanın tutacak bir çift 85 beden göğüse değil, ona vakit ayıran , gülümseten , sahiplendiğini hissettiren bir insana ihtiyaç duyar. Bu konu burada kapanmıştır. Çünkü bu hep böyledir
30 yaşına gelip de dışa aşırı önem veren de gördüm örneklerine çok rastladım ama anlaşılmayacağım sanırım bu konuda herkesin fikri kendine
30 yaşından sonra görüntüye önem veren bir erkek ile evlenir veya sevgili olursan üzülen sen olursun. Şöyle düşün. Seni değil de 85 liklerini sevecekler. Bunu kendine yedirebilirmisin? Her erkeği aynı kalıba koyma. Senin bahsettiğin kişiler marjinal takılan kadıköylü veya izmirli ünili bomonti gençliği.
Yoo gayet de düzgün insanlar 5 vakit namazında falan, ama kız 30 yaşına gelmiş kimseyi beğenmemiş mesela erkek de öyle
Sen hiç önemi yokmuş gibi konuşuyorsun olay o, az da olsa herkes önem veriyor maalesef
Onlar beğenmemekten değil korktuklarından öyle. Halbuki at onları bir odaya ver yanlarına bir demlik çay çık dışarı. 1 saat sonra nişanı nerede yapacaklarına karar vermeye başlarlar.
Açıkçası önem vermeyenlerin de çoğu yokluktan vermiyor kendisi gibi tercih görmemiş dış görünüşünden dolayı sevilmemiş insanlar falan pek bakmıyor görünüşe, rastladığım kadarıyla hep böyleydi diğerleri veriyor gayet
Sadece sevgi arayan insanlar dış görünüşe önem vermiyor onların da öyle olması dediğim sebeplerden
Bu konuyla ilgili benimle bu kadar tartışmana rağmen sen bile muhtemelen yanında çirkin birini istemezsin, öyle bir şey yapmam deme beğenmeyince yapabileceği bir şey kalmıyor insanın sevmek için biraz beğenmek de gerek
Ya insan beğenecek elbet ama memesi dik mi sarkık mı gibi bir kriter olmuyor ciddi düşündüğünde. Tabikide önce göze hitap edecek. Ama inan bana sadık sözü havada bırakmayan ve sevdiğinden gerçek anlamda emin olduğum bir kızın 75 beden memesi olması benim için zerre önemi yok. Ayrıca küçük meme iyidir. Sırt ağrısı yapmaz. Sen kendini kadın sıfatına bile koyamıyorsun ki hem , erkekler nasıl koyup ta sana talip olsunlar? Bak biri vardı tanıdığım. Kızı gör 30 yaşında ve 152 boyu var zayıf ve inan gotü memesi hiç bir şeysi yok. Ama öyle bir dil ve cilvesi vardı kiiiiiii evliler peşinde gezdi dolaştı. Çalıştığı yerde kimleri peşinden sürükledi anlatsam dersin ki VAY MQQQQ
Öyle 75 beden de değil bildiğin yok yani yok, limon kadar büyüklüğü ortası ayrık 75'i hiç doldurmuyor inan. Bu konular biraz şöyle gibi insanın işine hangisi geliyorsa öyle, meme onun için çok önemli değilse ne olacak kalbi önemli falan der yüzünü çirkin bulsa yüz çevirecek hemen der mi kalbi önemli diye ndndjdj
Her insanın bir karşılığı vardır. Kimse orjin sarı mavi gözlü dilber , 90 60 90 bir kızın mahalle imamının oğlu saçları ayrık jöleli terli gömlekli toparlak bir çocukla yakışır diyemez. Ama ikisinin de dışarıda bir karşılığı vardır. Ve o karşılık meme değildir. Ayrıca şunuda belirteyim biraz daha detay verirsen 70 a ya düşecek memen haberin olsun
Kalbi önemli diyebilmesi için bile dış görünüşünü beğenmesi gerek kfkfkfkf ama dışını beğenip onunla olduktan sonra kalbin için seninleyim laflarının da samimiyeti kalmıyor ne yazık ki, siz de artık vazgeçin dış görünüş önemsiz laflarından abartıyorsunuz çünkü sanki kimseyi beğenmicekmiş gibi
Siz ne olduğunuzu böyle belli ediyorsunuz zaten mahalle imamının oğlu demiş mesleği küçümsüyor sonra gelmiş burada yok kalbi bilmem ne diyor. Aynen siz haklısınız. D
Kızım ciddi ciddi kendini değilde fiziğini beğenmiyorsun sen. Dediğin gibi mi peki cidden her şey. Yani yok gibi mi
Yok yüzümü de beğenmiyorum, evet dediğim gibi yok gibi
Mahalle imamının oğlu diyince gözüne kıvanç geliyorsa sen haklısın. Bu küçümsemek için değil , toplum hafızasına kazınan küçük bir detay sadece. Teşbihte hata olmaz diye bir söz bile var bunun için. Azıcık edebiyat azıcık
Tamam bundan sonra faydalanırız sizin edebi sanatınızdan kdkdkdjdjdk. Yok gibi diyince de bi şaşırdın noldu kabul mü etmezsin öyle birini yoksa ndnj, bu arada bedeni 65b falan, işinize hangisi gelir orası meçhul yoksa kalp mi önemli yine de kdkd
Sen daha bazı şeylerin farkında değilsin. O bedene sürünecek kaç tanıdığım var biliyormusun. Aksine yanına 90 koy yine sürüne sürüne sana gelir 😏
Yok sen ne diyorsun şu an ona bakıyorum hani diyordun ya memeye gelecek olan gelmesin falan diye, ben başkasını değil seni soruyorum ama başkasından örnek verdiğine göre muhtemelen kabul etmezsin. D
:)) küçük severim direk onu soruyorsan. İnsanların zevkleri bambaşka. İnanamazsın bak. Senin kendin için söylediğin veya hissettiğin şeyler başkasının hayali olabiliyor bazen.
Böylesini kabul eder misin diyorum küçük severim diyorsun net bi cevap yok ki kfkdjd
Ya senin dediğin gibi 65 falan filan değildir o öncelikle. Öyle bir kız hiç görmedim belkide. Ama bari ucu ortaya çıksın diye , gidip ucuna pircing takanlar oluyor. Onlar bile kabul sen ne anlatıyorsun heyy gidi. Bide şöyle bir durum var. 90 70 mi 70 abi. Harbiden 70
65b uyuyor sadece ama ben genelde destekli yarım atlet falan giyiyorum
Bana yazar mısın bi sen. Altında bir şey arama bunun. Bi yaz bakalım. Engellersin zaten istediğin an
Ne olmuş yani önemli olan dik durduğunda ki görüntü
Dik durunca da limon kadar
Olsun
Şarkısında dediği gibi : Avuç içi kadar mutluluk yeter..
Tek derdin bu olsun ya. Seni vücudun için sevecek olan hiç sevmesin zaten.
böyle birliktekillerim oldu hiç sorun etmedim açıkcası.. hatta güzel bence
İstiyorsan büyütürüz hiç canını sıkma sen nerede yaşıyorsun
Kalbi güzel olsun 150 kıza aşık oldum sırf kalbi için inan daha iyisini bula bilirdim
boş ver hayatta daha önemli şeyler var
çoğunuzun öyle hiç sorun etme
Çok severim küçük meme keşke girsem
Genetikte de mi öyle minnak memelisiniizzz
Çok sıkıntı yapma
Ne güzel işte
Nasıl yani meme anladım vücut tipi nasıl
Kalbi sakat olmasın..
Çoğu hemcinsimizinki öyle zaten normal
Abartma
Limon kadar var abartmıyorum
Olsun bişey olmaz