2 aydır vücut geliştirme yapıyorum ama vücudum sarkık bunu nasıl düzeltebilirim?
https://hizliresim.com/04VqyZ
https://hizliresim.com/04VqyZ
Knka ilk göbeği erit kardiyo yap zamanla düzelir 1 senede düzelmiyor ama en az 2 senede sarkıklar düzelir ve de eczanede bir krem vardı sarkıkları 6 ay da düzeltiyodu ismini tam hatırlamıyorum bakarsın bunlara bir
Hiç ağrılkı kaldırmıyımm mı?
Kaldır tabiki çünü kardiyo yapınca yağ ve kas kaybın olacak fakat büyük oranda yağ kaybın olacak. Giden kas oranını toplamak için ağırlık kaldır , ama kardiyo da zamanını geçir , bol karbonhidrat protein al zamanla düzelir
tm aknka
zayıflaman lazım yağlısın o yüzden zayıf olsan daha çok belli olur kasların protein ağırlıklı dengeli beslen yumurta ye ben 2 tane yiyorum abur cubur yağlı şeyler tüketme koşmanda lazım spor salonumu evde mi yapıyon?
salona gidiyorum. Aslında boyum 183 kilom 85 orantılı ama önceden sporsuz kilo verdiğim için vücudum sarktı.2 ayda çok az bir değişim oldu Kardiyo yapıom ztn arttırayım ozamn?
Az zaman olmuş, acele etme. Zaman ile toparlanacak vücudun ve şekil alacak.
yaza kadar düzelmeini umuyuorum
umarım
Önce zayıfla sonra geliştir kaslarını. Sıkılaşsın vücudun ilk olarak
Kas kütlem az full zayıflarsam gücüm kalmaz ve cılız kalırım ondan böyle yapmak isemyıorum
Cevap
5Cevap
Yağlısiniz baya , önce kardiyo yapın , kardiyonun yanında düşük ağırlıklı body çalışın. Kas yapmaj şu an mantıklı değil.
haftada 4 gün ağırlık kaldııom onra 30 dk kardiyo ağırlık kaldırmadığım günler full kardiyo yapıyorum? Düşük ağırlık çalışınca kaslanamıyorum hiç
Bence 3 gün agirlik , 2 gün kardiyo , 2 gün dinlenme yapın. Kardiyo yaptığınız günlerde düşük agirlik girin. Mesela kardiyodan sonra yağlı bölgeler , goguse mesela 3 hareket girin , düşük ağırlıklı. Sonra karın çalışın kardiyo günü böyle geçsin. Ağırlık günleriniz kendinizi zorlayin. Ama şu var hem kilo verip hem kas yapmak zordur. Kilo vermek için eksik kalori almaniz lazim , kas yapmak için biraz fazla kalori almaniz lazım. Siz yinede dediğim gibi yapın. ya da full kardiyi yapın , tum kiloyu verin sonra ağırlık yapin.
3 gün ağrılık kaldırdığım günler hariç kardiyo günlerinde de mi ağrılık gireyim ben ağrılık olmadığı günler hiç ağırlık girmiyorum çümkü
Kardiyo yaptiktan sonra , makinelerde göğüs hareketi yap , hafif ağırlıkta. Amaç yağ yakmak. Ağır girme o günlerde. Bu zaten zorlamaz seni.
15x4 yeterli olur mu sence hafif kilo? Ve bunu her kardiyodan soranmı yapayım çünkü haftada 1 kere göğüs hacimlenme porgrmaı var
Bu hacim aldirmaz sana.15x4 yeterlidir. Her kardiyodan sonra yap ki yağlar erisin.
Sence kaç ay gibi bir sürede düzeltebilirim vücudu?
Beslenmene bağlı , kilo ve boyun kaç?
kilo 85 boy 183
beslenme konusunda her gün bol bol proteini orta seviye yağı ise az seviyede kullanıyorum
yanlıs yazdım bol bol protein orta derece karbonhidrat az oranda yağ alıyorum
O zaman 75 olana kadar devam et , tahminen 3 ay en fazla
Karbonhidrati az tut :)
ideal kiloya ulaşınca sarkmalar gider mi ki birine sordum sarkmalar en az 1yılda gider dedi ya?
Yağ vericeksin , sarkma için sikilasma hareketi yapicaksin , gogusler falan toplar zaten agirlik kaldiriyosun , karın içinde egzersiz yaparsin.
her ağrılıktan sonra adonis için ve alt ve üst karın için mekik çekiyorum
Uygundur :)
Daha yolun çoook başındasın..
Rahat bir seneni alacaktır.
yaza kadar düzelmek isityorum
Bol bitki çayı. ardından kardio antramanla yağ yakma işlemini dene
Kardiyo yapıyorum zaten o zaman her gün 1 saat kardiyo yapayım ağırlığın yanında?
Ağırlık çalışması zayıf insanlar için geçerli. agırlık senin yağını yakmaz. senin tek çözümün bol bol kardiyo. şekeri kıs. ağırlık anramanı seni yorar ve kardiyoyu yapma isteğin kalmaz :) başarılar usta azimle herşey olur. profilimi değiştiryom bak 3 ayda protein tozuyla oldu tamamen şişirme.
Full kardiyo yaparsam bu sefer kaslanamam kaslarım erir dedi hoca. O yüzden hem arğılık hem kardiyo yapmaya çalışıyorum.
O seni ne kadar spor salonunda tutarsa o kadar para kazanır. neyse dostum hadi başarırsın umarım. iyi alşamlar
teşekkürler
:))
Çünkü vücut geliştirmede 2 ay az sabret devam et faydasını görürsün
moralim bozulmaya başladı o yüzden :(
Pes edenler üzülmeye mahkumdur
Yaza kadar düzgün bir fiziğim olsun isitiyorum
Yaza kadar baya bir yol katedersin eğer vazgeçmezsen, ama vazgeçersen bırak bu yazı hiçbir yaz düzgün bir fiziğe sahip olamazsın
yaşım 18 zaten bırakma gibi bir düşüncem yok
Herşey zamanla kardeşim düzenli antrenmana devam et motive ol toplarnacak herşey
2 aydır düzelmeyince moralim bozulmaya başladı
Düzenli yapıyor musun yeteri kadar protein alıyor musun? Karbonhidrat ve ne kadar yağ aldığına dikkat ediyor musun? Düzenli uyuyor musun? Kardiyo ne kadar yapıyorsun bunlar etmen ağırlık artırıyor musun kasların yanıyor mu çalışırken? Bunlar hep önemli şeyler bence eğer hiçbir değişim yoksa 2 ayda mutlaka bir yerde eksiğin var...
Hiç değişim yok değilde biraz değişim var ama daha fazla değişim olur diye ümitlendim
at gibi olmaya çalışıyoruz işte :sdfsdg
asfadsfa D: :D :d
:sdgf
Sarkık :/
nasıl düzeltebilrim kardiyo mu yapsam ful?
olucak gibi durmuyor
neden olmasın onu anlamadım? Yaşım 19 ve hep spor yaparak 40 yaşına kadar bölyemı kalcam :?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar