AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Allahım buseyi göndermiş bacım sen direk ayrıl gerçekten bu kızı takip eden varsa şifa diyordum ve evet beğenmiyor seni
Git beğendiğin birini bul de onun gözü dışarda ayrıl gitsin
ayrılıgı hak etti ki bunu yaparak zaten artık
Bencede haketmiş seni gerçekten sevse her halini severdi zaten
Sende kaslı bir çocuk fotoğrafı at bende bunu beğendim de
erkek fenoemn göndericem bak çok tatlı diye
☺️
Bence de ki birbirimizin kıyafetlerine katılabileceğimizi bilmiyordum bi erkek fenomen fotoğrafı at sen böyle giyinmeye başlayınca bende öyle giyinmeye başlarım de
erkek fenoemn göndercem sonra da buluşup ayrılcam hak etti
Ne kadarlık bi ilişki ki
7 ay
Yani ayrılacak kadar büyük bi olay değil buradakiler çok abartıyor her şeyi ama ciddi bi şekilde konuşabilirsin hoşlanmadığını söylersin
Sende böyle giyin demek istemiş sanırım… send ebana elbise al giyineyim böyle de 😀
böyle güzel kardeşim birini sende adam diye gezdiriyorsun yani koy g*tune tekmeyi gitsin
umarım ayrılmışındır o maldan
p*zevenk yazmıştım KS yine yazıları düzeltiyor :))
Bu yorumu yazanı alkışlıyorum resmen, aynen öyle. Adam olan sevgilisine eşine bunu giydirmez
@safkiizz teşekkür ederim bunu dediğim için bana bir tane kezban kız yazdı ki sana zaten böyle kızlar bakmaz tipimle yargıladı
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/tonightistheidie kendi tipine bakmadan milletin tipini yargılıyor :)
zaten Allah bana kapalı tertemiz kız nasip etti haberi yok kezbanın :D
Ben tesettürlü değilim (inşAllah rabbim bana da nasip eder) ama böyle açık da giymem, bu ne. Iyice delirmiş bu millet. Avrupada yaşıyorum, yeminle böyle açık giyen bir tane kız bulamazsın, bu şekilde gezene ucuz kadın diyorlar. Ama Türkiyedeki kızlar krop toptan başka bir şey giymiyorlar, zıvanadan çıkmışlar
@safkiizz ya tabi herkes kapanacak diye bir şey yok yobaz biri değilim ama çok açık kıyafete karşıyım sevgilim kapalı biri olmasa yine severdim sevgilime güveniyorum da kendi cinslerime güvenmiyorum sapık zihniyetli bisürü erkek var iki bacak görseler ağızlarının suyu akıyor abazaların bu tür i*bn*ler yüzünden çoğu zaman sevgilimle bir yere gidiyorum yalnız dışarı çıkartmıyorum kolay kolay kıskanç biriyim hayatını kısıtlamak haddim değil ama kıskanıyorum işte umarım sizinde Allah da gönlünüze göre verir
bunların sevgi ile alakası yok konu cinsellik. seninle evlense böyle giydirir başkalarına fotoğrafını da atar. seçim senin. her erkeği kadın seçer
Normal aslında ama başkasının fotoğrafını sana atarak değil biraz yanlış söylemiş
Allah askina bu giyimin nesi normal?
Bu giyimin normal olduğunu söylemiyorum beğenmiyorum demiş düzeltebilirsin demiş benim kastım o yani ona başkasının fotoğrafını atarak yanlış yapmış diyorum
Bundan bu anlam cikariyorsan sen aldatilmaya mahkumsun
Bir erkeğin bunu yapması gerçekten çok kırıcı. Sende aynısını yapmalısın ama üstünden biraz geçmeli.
Aba. za nin teki ayrıl derim. Öyle insanı hayatına al ki her halinle sevsin seni gözü resmen dışarda.
Bir kere böyle bir kıyafet al ve giyin. Alınganlık yapma doğru söylemişsin aşkım yakışırmış kızın tarzını da sevdim de 😍😍🩷 ahahha sonra izle
Bence sevglinin lafına falan bakma istediğin gibi giyin çok istiyorsa öyle giyinmeni başkasını bulsun bir erkek kıskanacak sevdiğini ben erkek olsam böyle giyinmesnini istemem sevgilimin bence ilişkini gözden geçir
Yine diyorum kendin ol boş ver sevgilini bu yaptığı ayıp
knk sevgilin g*vt degilse böyle giyin demez bence
seni kiskandirmaya yapiyodur erkekler biraz yarimakilli
giyimini beğendiği kıza bak dfjdfnfdklnldkfndflk böyle zevksiz erkekler de sevgili yapıyor ya ona üzülüyorum
O senin görselini arttırıp herkese izletme peşindeyse zaten seni sevmiyor kıskanmıyor demektir böyle kişilere Deyyus denir
Kızlar kusura bakmayın ama gidip de böyle odun ve canım sevgili olmayın bi kere bu giyimler daha özel yerler için yani sokakta dolaşırken herkesin size bakması ne derece hoş? Zaten o fenomen "bazıları" öyle para kazanıyor
Senin de onun gibi olmanı istemiş.
Seni sen gibi beğenmeyen biriyle olmak hiç anlamlı değil.
Böyle giyin demek istiyor herhalde. Sen de cok yakisikli bir aktoru at ben de boyle adamlari begeniyorum de.
Sende böyle giyin demek istiyor muhtemelen. Bunu gösterdiyse muhtemelen senin giyimin bundan çokta farklı değil...
Toksik bir adam hala birliktemisin? Eskisi gibi değer vermiyor, umursamıyorsa seni ilerde aldatırda.
hadi ordan diyerek boş ver senin tarzını sevmeli elin şeyiyle olmaz böyle
aynen öyle.. insan sevdiğini beğenir elalemin kızını değil
Öyle tabi senin sevdiğin her türlü özeldir değerlidir ama öyle değilse salla onu başka manita yap
sen de böyle seksi dekolteli şeyler giyinsene diyor yani
ne giyincem be.. gitsin onlara o zaman
ona söyle bunu bana değil :)
Herkesin giyim tarzı farklı yani gitsin öyle bir kız bulsun o zaman alla alla
gitsin arasın ayrılınca.. ayrılıcam suratına bakıp
Ayrıl kız durdugun kabahat müstahak böylelerine elindekinin kıymetini bilmezler gözleri hep dışarda böyle erkekten hayır gelmez
Böyle giyinmeni istiyor yani ben olsam öyle düşünürdüm😒
giyinmem ki. o bunu biliyor. böyle açık giyinip niye kendimi sergileyeyim
O yüzden direkt değil dolaylı yoldan söylüyor 😒
sevgilin güzel kardeşim burdan ben onu çıkardım yani
hanzo herif ya
ga*vat yazmıştım güzel diye çevirmiş skljdslkjd
kıskanmayan sevgili mi olur aq biraz saçma olmuş ya da gözü dışarda onun artık yani ne diyim
Fenomen bu kız ise tip pek yok ama giyim ve fizik var
fenomen evet tiktokçu
Giyimini düzeltirsin o zaman sende :D
ne düzeltcem be onun için.. böyle açık giyinip kendimi bozamam
O zaman kapının önüne koy ablam :D
koycam ablam
Bu kızı da begeniyor olabilir alttan alttan mesaj da veriyor olabilir.
vercem ben ona mesajı... ayrılınca görür
Ahahah nasil vereceksin merak ettim hani bende bileyim bende olursa ona gore ayar veririm belki:)
buluşcam suratına ayrılıyorum senden dicem
Ohaa simdi boyle deyince sanki ben ayirmisim vesile olmusum gbi hissettim 😏👀
Detayini burdan ziyade ozelden anlatmayi tercih ederdim ama maalesef gizlisin 😏🤷♂️
istemem teşekkürler
Guzel sevindim o halde. Kolay gelsin
K. bakma yorum yapmayacaktim ama son olarak yorum yapayim dedim ve yapiyorum ; sizin iliski baskalarina ozenerek yasanilan bir iliski haline gelmis k. bakmayın o sana baktigin o fenomen kizi gorecek isteyecek hayal edecek sende o fenomen erkegi. O yuzden zor sizin size kolay gelsin.
Gayet normal.
Beğenmiş giyimini
Kıskançlığın dozunu kaçırma bence
kıskançlık mı?* neeyini beğeniyo ben varken
Giyim dedi yanlış duymuyorsan
Giyimle senin ne alakan var
Seni beğenmesi ayrı giyim beğenmesi ayrı
Yani kendine tarz yapmış kıyafetten vb onu beğenmiş
Kızı beğendim dememiş
Giyim işte
Kombin yaparken sevgilinle trendyolda kombinlere bakarken fizik güzel kötü giyim karşılaştırması yapmak gibi
Sende böyle giy gel yanıma diyor.
uzasın
🤣🤣bencede
Kizlari mi kesiyorsun gözün disari kaymis de bunun gibilerle iliski yürümez ayrıl derim
iyi bir laf sokmam lazım
Iyi yapmışın birak kopek olsun pesine barisma, iliskisi varken başkasına gozu kaymiycakti
Sen de bu kadın çok kısa giyiniyor ben böyle giyinmek istemiyorum de. Seven adam eşini kıskanır böyle yarı çıplak dolaşmasın istemez o adam seni seviyor ku gerçekten evlilik mi niyeti bir düşün
saçmalık ya anlamadım
Bu kıyafetleri sana özel giymeni istiyor yoksa sokakta giymeni mi istiyor
sokakta
herhalde ne bileyim
Bu kiyafetler çok açık de kıskanmiyor musun böyle erkekler bakabilir de
normalde çok kıskançtı canım ama zerre anlamadım. insans evdigine böyle giyin der mi
o tarzı beğenmiştir ve fikrini almak, sende görmek istiyor olabilir, en doğrusu ona sormak
günlükte böyle giyinen var mı ki. kız güzelde değilmiş
canım ya sende ona en iyi erkek fenomenlerin fotosunu gönderip bak ne yakışıklı de.
İyi anlamışsın cevabımı tebrikler ❣️😄
Giyimini beğenmiyor olabilir ama böyle yapması gurur kırıcı sevgilin olmayı hak etmiyor
Saçmalamış, beğenmiyorsa başka kapıya kısacası...
Ucuz mal seviyor demekki, fazla geliyorsan ayrıl bence.
Onu elde edemediği için elindekini ona benzetmeye çalışmış. Hepsi bu.
Koca penisli erkek resmi atıp bende bunu beğeniyorum de
Yap bunu cidden bak çok haketmiş şuan😂😂
bunu yapsam sinirinden kudurur gururuna yediremez
Bu giyimi beğeniyorsa sevgilinin kafada bir sıkıntı var herhalde bence ayrıl
ayrılcam kanka karar verdim
Kesinlikle sana yaptığı bu şey saygısızlıktan başka bir şey değil Sen de bir tane erkeğin fotoğrafını at Ben de bu erkeğin tarzını beğeniyorum de o zaman görür gününü kıyameti koparır
haklısın canım sağ ol
Ben geniş değilim seninki geniş bi adammış asla giyindirmem böyle.
Görmek istemiyorum. Anasayfama dusmemesi için sizi engellemeli miyim?
Sende böyle giyin demek istemiş fakat çok yanlış bir şekilde demiş.
Bu arada bunu çekici buluyorum hadi eyvallah
başka bi kızın giyinişini sevgilisine övmesi bi sorun değil mi sence? Sende kaslı bi erkeği at baksana ne güzel kasları var de bakalım ne tepki veriyor. Ve o çocukla devam etme
Sokakta da böyle dolaşılmazki. Neyse al giy bakalım nasıl hissedecek 😀
Sende ona beğendiğin erkekleri atsaydin pardon erkek giyimlerini 😄😄😄😄
Bu giyinmemiş ki, iç çamaşırı bunlar 😂 ben olsam önce benimle evlen, eşim ol, o zaman evde böyle giyinirim senin için de. Onda o yürek var mı, hak ediyor mu bakalım senin onun için giyinmeni.
Bu mu tarz orasını burasını açmak tarz mi oluyor mal sevglini tekmeyi koy
Sosyal medya detoksu yapmayan insanla gelecek düşünme derim ben
Bence "sen de böyle giyin" demeye çalışıyor
Öyle bir imada bulunuyor olabilir. Bilemiyorum belki de sadece normal amaçla atmış olabilir.
Hiç modern yorum döşeyemicem dümdüz söylücem sevgilin güzel kardeşim bacım
Güzel kardeşim=p€ze^enk
Erkek arkadaşın seni böyle giyinditmeye çalışıyorsa çok net güzel kardeşim 😄😄
Açıklama yapmak istemiyorum uzun uzun neresjnden tutsan elinde kalır boş koy ayril
Bu kısmetse olur daki kız değil mi bunu beğeenen de ne bileyim yüzü güzel de fizigi okadar değil
Ya kıskandırmak için ya da bak bu böyle bunu beğeniyorum sende tarzını buna benzet demek istemiş
Seni beğendiği için giyiminide beğeniyorum demiştir.
O nasıl laf ya terbiyesiz sevgilin varmış basbayağı seni beğenmiyor
Hiç hoş değil. Seni kıskandırmaya çalışmış olabilir